Ingredients
100 grams de xocolate de cobertura ( o rajola de xocolate ) - desfeta al bany maria
100 grams de farina
250 grams de mantega a temperatura ambient
200 grams de sucre
9 ous
100 grams d´ametlla molta ( farina )
Una mica d´aigua
1 culleradeta de llevat químic - tipus Royal -
1 culleradeta de vainilla
Preparació
Batre les clares a punt de neu forta amb 50 grams de sucre i reservar.
Barrejar la farina de blat tamisada amb el llevat i la farina d´ametlles.
A part batre la xocolate amb la mantega, la culleradeta de vainilla, 100 grams de sucre, un parell de cullerades d´aigua, reservar.
Ara batre els rovells amb el sucre restant o sigui 50 grams, i o afegirem poc a poc a la barreja de la xocolate fins que quedi ben integrat, tot seguit i seguin el mateix procediment - o sigui poc a poc- i afegirem les farines, finalment les clares a punt de neu, remenar dolçament perquè no perdin l´aire que tenen dins.
Abocar al motllo que ja tindre engreixat i fornejar per espai de uns 35/40 minuts, dependrà del tipus de motlle i del forn.
Deixar refredar sobre una reixeta, i decorar al gust.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna