TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dijous, 10 de setembre del 2015
Arròs amb escopinyes i bacó
Ingredients
Arròs
Escopinyes fresques
Bacó
Sal
Pebre
Pebrot vermell
Alls
Ceba
Pastanaga
Barretes de surimi
Bou - o- aigua
Un vas de vi blanc de cuina
Preparació
En primer lloc posarem les escopinyes amb aigua molt salada, per netejar de la possible sorra que tinguin dins, i reservar.
Sofregir la ceba, els alls, el pebrot i el bacó amb oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust, al final les barretes de surimi senceres, ( ja es desfaran soles ) i el vas de vi, quan tot agafi color i afegirem l´arròs que deixarem coure uns minuts.
Ara i abocarem el bou -o- aigua i la pastanaga tallada petita, deixar bullir l´arròs uns 15/20 minuts, al final afegir amb les escopinyes que ja tenim a punt.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna