Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 10 de setembre de 2015

Arròs amb escopinyes i bacó


Ingredients
Arròs
Escopinyes fresques
Bacó
Sal
Pebre
Pebrot vermell
Alls
Ceba
Pastanaga
Barretes de surimi
Bou - o- aigua
Un vas de vi blanc de cuina

Preparació
En primer lloc posarem les escopinyes amb aigua molt salada, per netejar de la possible sorra que tinguin dins, i reservar.

Sofregir la ceba, els alls, el pebrot i el bacó amb oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust, al final les barretes de surimi senceres, ( ja es desfaran soles ) i el vas de vi,  quan tot agafi color i afegirem l´arròs que deixarem coure uns minuts.

Ara i abocarem el bou -o- aigua i la pastanaga tallada petita, deixar bullir l´arròs uns 15/20 minuts, al final afegir amb les escopinyes que ja tenim a punt.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...