Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 16 de setembre de 2015

Panets de massa mare i oli d´oliva


Ingredients
215 grams de massa mare
600 grams de farina
40 grams d´oli d´oliva
265 grams d´aigua tèbia
1culleradeta de llet en pols
1 culleradeta de sucre
1 1/2 culleradeta de sal
Llavors  de sèsam, gallarets, pipes pelades....

Preparació 
Barrejar l´aigua + llet en pols + oli + sal + sucre, desprès afegir la massa mare i tornar a barrejar, per últim la farina, pastar be fins que ens quedi una massa tova i amb cos, formar una bola i deixar reposar tapada en lloc càlid per espai de 1 hora.

Passat aquest temps dividir la massa en porcions de uns 100 grams ( o al vostre gust ), col.locar sobre una safata apta per forn que estarà coberta amb un paper vegetal, deixarem una mica d´espai entre cada bola dons al tornar a fermentar ens quedarien enganxades, les pintarem amb una mica d´oli  i les cobrirem amb granes de sèsam, o el que vulguem...o res, deixarem altre cop que la massa reposi una 1 hora en lloc càlid i tapada.

Fornejar a 200 graus uns 12/15 minuts ( dependrà del forn i la mida dels panets )

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...