Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 11 de setembre de 2015

Pastís Diada 11 de Setembre


Ingredients per la base del pastís
* Un motlle de 25 cm amb vores per que no s´escapi la crema  
100 grams de farina
90   grams de sucre
3 ous
1 pessic de sal
( No porta cap tipus de llevat )

Preparació
Batre el sucre i els ous fins que es formi una crema espessa, afegir el pessic de sal i la farina tamisada a tandes.

Abocar en el motlle que ja tindrem engreixar, i fornejar uns 25 minuts a 170 graus, dependrà del forn i el tipus de motlle.

*******
 Ingredients per la coberta de crema cremada 
3 ous + 1 rovells
Sucre el mateix pes dels ous ( jo li poso 1 tercera part, doncs la resta ja li posarem per sobre al cremar-lo)
15 grams de farina de blat de moro ( Maizena)
90 grams d´aigua

Preparació de la crema cremada
Batre junts tots els ingredients detallats en el seu apart, i desprès passar la barreja per un colador per evitar qualsevol impuresa , posar al foc a temperatura suau sense deixar de remenar, quan ja tingui l´espessor desitjada retirar del foc i estendre la crema sobre una superficie freda ( marbre, xapa, vidre), doncs te que refredar ràpid , si no la crema ens pot agafar un color verdós que no ens interessa pas.

* Si queda molt blanquinosa  posar un pessic de colorant  perquè quedi més groc, 

Per decorar 
Confitura de maduixes, per fer les quatre barres, sucre per cremar

Cobrir el pastís amb la crema, després amb el sucre que cremarem amb un bufador  ó una pala de ferro calenta,  i dibuixar les quatre barres, deixar tapat a la nevera.


Bona i dolça Diada, i Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...