Ingredients per la base del pastís
* Un motlle de 25 cm amb vores per que no s´escapi la crema
100 grams de farina
90 grams de sucre
3 ous
1 pessic de sal
( No porta cap tipus de llevat )
Preparació
Batre el sucre i els ous fins que es formi una crema espessa, afegir el pessic de sal i la farina tamisada a tandes.
Abocar en el motlle que ja tindrem engreixar, i fornejar uns 25 minuts a 170 graus, dependrà del forn i el tipus de motlle.
*******
Ingredients per la coberta de crema cremada
3
ous + 1 rovells
Sucre
el mateix pes dels ous ( jo li poso 1 tercera part, doncs la resta ja
li posarem per sobre al cremar-lo)
15
grams de farina de blat de moro ( Maizena)
90
grams d´aigua
Preparació de la crema cremada
Batre
junts tots els ingredients detallats en el seu apart, i desprès
passar la barreja per un colador per evitar qualsevol impuresa ,
posar al foc a temperatura suau sense deixar de remenar, quan ja
tingui l´espessor desitjada retirar del foc i estendre la crema
sobre una superficie freda ( marbre, xapa, vidre), doncs te que
refredar ràpid , si no la crema ens pot agafar un color verdós que
no ens interessa pas.
* Si queda molt blanquinosa posar un pessic de colorant perquè quedi més groc,
Per decorar
Confitura de maduixes, per fer les quatre barres, sucre per cremar
Cobrir
el pastís amb la crema, després amb el sucre que cremarem amb un bufador ó una pala de ferro calenta, i dibuixar les quatre barres, deixar tapat a la nevera.
Bona i dolça Diada, i Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna