Ingredients
Melindros
500 grams de nata per muntar
100 grams de sucre pols
6 fulles de gelatina neutra
Suc de taronja natural
Taronja confitada
Colorant alimentari de color taronja ( o vermell i groc i fem el color nosaltres )
Preparació
Reservem un got amb uns dos dits de la nata per muntar.
Posar les fulles de gelatina en remull amb aigua freda uns mínim de 5 minuts.
Mentre batre la resta de nata amb el sucre i unes gotes de colorant ( que li te que donar un color taronja a la nata ) fins que comenci a agafar cos.
Escalfar un instant en el microones el got amb els dos dits de nata que tenim reservada i tot seguit i afegirem les fulles de gelatina que tenim hidratades ben escorregudes, remenar fins que ens quedin desfetes dins la nata, deixar refredar una mica sense deixar de remenar, i tot seguit o afegirem a la nata que tenim semi muntada, batre una mica més fins que torni a agafar textura de crema espesa i reservar.
Posar el suc de taronja en un bol i anirem passant els melindros d´un en un ( només han de quedar una mica molls ) i els anirem col.locan en una safata de presentació amb les parets una mica altes ( queda molt maco amb una de vidre ).
1.- Posarem una capa de melindros remullats
2.- Una capa de nata muntada.
3.- Sobre la nata muntada i posarem uns petits trossos de taronja confitada.
4.- Repetirem la mateixa operació tants cop com ens vingui de gust per acabar amb una capa de nata
Amb la nata restant i una màniga pastissera farem unes senefes per sobre i decorem amb trossos de taronja confitada.
Bon profit
Melindros
500 grams de nata per muntar
100 grams de sucre pols
6 fulles de gelatina neutra
Suc de taronja natural
Taronja confitada
Colorant alimentari de color taronja ( o vermell i groc i fem el color nosaltres )
Preparació
Reservem un got amb uns dos dits de la nata per muntar.
Posar les fulles de gelatina en remull amb aigua freda uns mínim de 5 minuts.
Mentre batre la resta de nata amb el sucre i unes gotes de colorant ( que li te que donar un color taronja a la nata ) fins que comenci a agafar cos.
Escalfar un instant en el microones el got amb els dos dits de nata que tenim reservada i tot seguit i afegirem les fulles de gelatina que tenim hidratades ben escorregudes, remenar fins que ens quedin desfetes dins la nata, deixar refredar una mica sense deixar de remenar, i tot seguit o afegirem a la nata que tenim semi muntada, batre una mica més fins que torni a agafar textura de crema espesa i reservar.
Posar el suc de taronja en un bol i anirem passant els melindros d´un en un ( només han de quedar una mica molls ) i els anirem col.locan en una safata de presentació amb les parets una mica altes ( queda molt maco amb una de vidre ).
1.- Posarem una capa de melindros remullats
2.- Una capa de nata muntada.
3.- Sobre la nata muntada i posarem uns petits trossos de taronja confitada.
4.- Repetirem la mateixa operació tants cop com ens vingui de gust per acabar amb una capa de nata
Amb la nata restant i una màniga pastissera farem unes senefes per sobre i decorem amb trossos de taronja confitada.
Bon profit
Aquesta
recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
El Sr Paco devia quedar ben content! té un aspecte fresc i molt vistós!a reveure Susanna!mercè-DC
ResponEliminaHOLA MERCÉ, GUAPA TU
ResponEliminaELL ENCARE NO O SAP, EL 14 ES DEMÁ, PERÒ JO LA HE POSSAT ARE, DONCS DEMÀ PER MATÍ TING MOLTA FEINA AMB TOT AIXÒ DELS IVES, IRPF, I TOTA AQUESTA "MANDANGA" I NO TINDRÉ TEMPS...JE,JE
PETONETS SUSANNA
che que bo ¡¡¡¡
ResponEliminaque buenisssssima pinta¡¡¡
Hola Susanna, quina sorpresa tindrà el Sr. Paco quan la vegi. Ets única i t' ha quedat genial.
ResponEliminaQuan jo fagi 65 anys vull una, jejeje. Felicitats pel Sr. Paco.
Petons.
contento quedaría juer... menudo postre.
ResponEliminaFelicidades y buen día
estimada susanna, muchas gracias por acordarte de mis primeros 65 años de mi vida, y también por dedicarme éste espléndido pastis, yá lo he probado y está riquisimo, el próximo domingo fesrejaré mi cumple con la familia, y haré un arrosset que es díu del señoret, aquest arrós nó és el que te tingui que dedicar amb tú, el que faré per a tu es totalment nóu per a mi, peró vorás que te agradará próu......molt grat per tot susanna...........salutaçións paco
ResponEliminaOhh! quina pinta! quina delicia! molt original, t'ha quedat de luxe!!
ResponEliminaHOLA SR. PACO,
ResponEliminaDONSC LO DIT QUE PER MOLTS ANYS PODEM COMPARTIR
MIL RECEPTES DE CUINA..
65 MIL.LIONS DE PETONETS SUSANNA
HOLA JUDITH, GUAPA TU
ResponEliminaES MOLT FACIL DE FER, I COM MOLT BE DIUS ESTÀ DELICIÒS,
PETONETS SUSANNA
HOLA CURRA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE ESTÁ DIVINO, Y SUPER FACIL DE HACER
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaMOLT BO I MOLT FI, ..PER CERT A TU ET FALTA MENYS PER PROVAR-NE UN...VAL ? A PARTIR DE MAIG, ENCARE NO HI HAN...AVIAT... ( PELS VOLS DE SANT ISIDRE )
PETONETS SUSANNA
HOLA LA MAMI , GUAPA TU
ResponEliminaAQUESTA RECEPTA QUEDA MOLT BONA, I A M´`ES LA TARONJA ES CONFITADA MEVA, JA POSARÈ LA FORMULA
PETONETS SUSANNA
Se ve delicosa y refrescanta!!
ResponEliminaMuy buena.
Besotes.
se ve tan jugosa y frequita , Cómo apetece !! Muy buena receta como todas las que haces .
ResponEliminaBicos soleados desde Galicia
HOLA COCIÑA POÉTICA, QUE TAL ?
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE ESTÁ TAN RICO COMO DEMUESTRA, Y SUPER FACIL DE HACER
PETONETS SUSANNA
HOLA AMANDA GUAPA TU
ResponEliminaTE LO RECOMIENDO, QUEDA DIVINO, TIENE BUENA PRESENCIA , Y HECHO EN CASA
PETONETS SUSANNA
EI, QUE JO EL VULL PROVAR!!!!
ResponEliminaHOLA GEMMA G...?, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS SI ET LA GEMMA QUI PENSO, JE,JE, EL PROVARÀS QUAN TU VOLGIS
PETONETS SUSANNA
Si, si, sóc jo!!! Hem de trobar un dia per veure hofmans i tasto alguna delicia teva!
ResponEliminaHOLA GEMMA , GUAPA TU
ResponEliminaDONCS MIRA, ET DEIXO QUE TU MATEIXA ESTRIIS QUIN MENÚ VOLS, I JO T´EL CUINO, AMB POSTRE I TOT, O TENS FACIL, NOMÈS TENS QUE MIRAR EL REPERTORI, I DESPRÈS ESCOL.LIR EL DIA,
MIL PETONETS PETITONA MEVA, SUSANNA