Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 13 d’abril de 2010

Pastís de nata i taronja



Ingredients
Melindros
500 grams de nata per muntar
100 grams de sucre pols
6 fulles de gelatina neutra
Suc de taronja natural
Taronja confitada
Colorant alimentari de color taronja ( o vermell i groc i fem el color nosaltres )

Preparació
Reservem un got amb uns dos dits de la nata per muntar.

Posar les fulles de gelatina en remull amb aigua freda uns mínim de 5 minuts.

Mentre batre la resta de nata amb el sucre i unes gotes de colorant ( que li te que donar un color taronja a la nata ) fins que comenci a agafar cos.

Escalfar un instant en el microones el got amb els dos dits de nata que tenim reservada i tot seguit i afegirem les fulles de gelatina que tenim hidratades ben escorregudes, remenar fins que ens quedin desfetes dins la nata, deixar refredar una mica sense deixar de remenar, i tot seguit o afegirem a la nata que tenim semi muntada, batre una mica més fins que torni a agafar textura de crema espesa i reservar.

Posar el suc de taronja en un bol i anirem passant els melindros d´un en un ( només han de quedar una mica molls ) i els anirem col.locan en una safata de presentació amb les parets una mica altes ( queda molt maco amb una de vidre ).

1.- Posarem una capa de melindros remullats
2.- Una capa de nata muntada.
3.- Sobre la nata muntada i posarem uns petits trossos de taronja confitada.
4.- Repetirem la mateixa operació tants cop com ens vingui de gust per acabar amb una capa de nata

Amb la nata restant i una màniga pastissera farem unes senefes per sobre i decorem amb trossos de taronja confitada.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...