Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 25 de març de 2010

TIRAMISÚ A L ´ ESTIL SUSANNA


INGREDIENTS

250 GRAMS DE FORMATGE MASCARPONE
400 GRAMS DE NATA PER MUNTAR
100 GRAMS DE SUCRE
6 FULLES DE GELATINA NEUTRA
MELINDROS
1 TASSA DE CAFÈ ACABAT DE FER
1 RAIG DE ROM
CACAU EN POLS SENSE LLET - MARCA VALOR


- RESERVAR UNA MICA DE NATA ( COM UNS DOS DITS)

- FER UNA TASSA DE BON CAFÈ CARREGAT AL GUST I RESERVAR MENTRE PERQUÈ REFREDI.

- POSAR LES FULLES DE GELATINA EN REMULL DINS UN PLAT AMB AIGUA MÍNIM 5 MINUTS.

- MENTRE BATRE MASCARPONE+ SUCRE + NATA FINS QUE COMENCI A AGAFAR COS.

- ESCALFAR UN INSTANT ELS DOS DITS DE NATA EN EL MICROONES I AFEGIR-HI LES FULLES DE GELATINA VEN ESCORREGUDES, REMENAR FINS QUE ENS QUEDEN DESFETES DINS DE LA NATA, DEIXAR REFREDAR UNA MICA SENSE DEIXAR DE REMENAR I TOT SEGUIT O AFEGIREM DINS DEL MASCARPONE, BATRE UNA MICA MÉS FINS QUE TORNI A AGAFAR TEXTURA DE CREMA ESPESA, I RESERVAR.

- DINS D´UN PLAT DE SOPA I POSAREM EL CAFÈ I EL ROM, ANIREM PASAN PEL PLAT ELS MELINDROS D´UN EN UN, ( DONCS HAN DE QUEDAR UNA MICA MOLLS, I NO PAS MASSA TOUS) I ELS COL·LOCAREM EN EL RECIPIENT QUE EM ESCOLLIT PER AQUEST PASTÍS..

1.- POSAREM UNA CAPA DE MELINDROS REMULLATS
2.- UNA CAPA DE CACAU ( ENS AJUDAREM D´UN PETIT COLADOR )
3.- UNA CAPA DE MASCARPONE
4.- POSAREM L´ALTRE CAPA DE MELINDROS REMULLATS
5.- ALTRE CAPA DE CACAU..

I AIXÍ ANIREM FEN TOTES LES CAPES QUE ENS VINGUI DE GUST , PER ACABAR LA DARRERA CAPA SERÀ DE MASCARPONE , AMB UNA ESPÀTULA LA DEIXAREM VEN LLISA , TAPAREM AMB UN FILM DE CUINA, I POSAREM EL PASTÍS A LA NEVERA, MÍNIM 5 HORES, DE TOTA MANERA AL MEU GUST ES MILLOR DE PREPARAR-LO LA VIGÍLIA.

AL MOMENT DE SERVIR ESPOLSAR AMB CACAU PER SOBRE AMB L ´AJUDA D´UN COLADOR.

( JO FAIG AQUESTA RECEPTA SENSE OUS )
FÀCIL, SENZILLA I ....DELICIOSA MENT PECAMINOSA

BON PROFIT







Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...