Ingredients
250 grams de formatge crema Mascarpone
400 grams de nata de muntar
100 grams de sucre
6 fulles de gelatina neutra
Melindros
1 tassa de cafè acabat de fer i deixar refredar
1 raig de rom ( opcional )
Cacau pur en pols
Preparació
- Reservar a part un got amb dos dits de nata.
- Posarem les fulles de gelatina en remull amb aigua un mínim de 5 minuts.
- Batre el Mascarpone justament amb el sucre i la nata fins que comenci a agafar cos.
- Escalfar un instant en el microones el got amb aquells dos dits de nata que tenim reservada, i afegirem les fulles de gelatina que tenim hidratades amb aigua, important escórrer be, remenar fins que quedin desfetes dins la nata.
- Deixar refredar una mica i tot seguit afegir dins la barreja del Mascarpone, batre fins que ens quedi una textura de crema espessa i reservar.
- En un plat de sopa i posarem el cafè i el rom, mullarem els melindros un instant, ( que no quedin massa xops ) i ja podem muntar el pastís en el recipient escollit.....
El procés de muntatge es el següent:
1.- Posarem una capa de melindros remullats
2.- Una capa de cacau ( ideal fer aquest pas amb un colador )
3.- Una capa de Mascarpone
4.. Posarem una altre capa de melindros remullats
5.- Altre capa de cacau.....
i així anirem fen totes les capes que ens vingui de gust, per acabar el pastís la darrera capa serà de Mascarpone que deixarem ben llisa.
- Taparem amb film de cuina i reservar a la nevera perquè agafi cos, mínim 5 hores, també es pot deixar preparar el dia abans.
- Al moment de servir espolsar amb cacau per sobre amb l ajuda d´un colador.
* A casa no i posem ou.
Bon profit, i a gaudir amb bona companya.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Uyyyyyyyyy... pecaminosa dices????? jajajajajaja. Madre mía qué rico tiramisú!!!! Susanna, con tu permiso, mi niña, voy a coger prestado este tiramisú... Me parece que tiene una pinta bárbara... y parece facilito!. Lo que a mí me gusta!.
ResponEliminaUn besoteeeeeeeeeeeeeee
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaRICO , FACIL, ECONOMICO .. QUE MÁS QUIERES, TU PRESENTAS UN PEDACITO ASÍ,...Y QUEDAS COMO LA REINA DEL BAILE..JE.,JE
PETONETS SUSANNA
Menina,que sobremesa maravilhosa, eu adorei e é bem fácil de praparar.Essa foto esta uma verdadeira tentação. beijinhos
ResponEliminaOLA SUELY
ResponEliminaDelicioso é realmente fácil de preparar,
OBRIGADO PELA SUA VISITA AO MEU COZINHA
PETONETS ,BEIJINHOS , SALUDOS
SUSANNA
OLA FEDERICA
ResponEliminaGrazie per la visita My BLOG e ha celebrato ti piace il mio DOLCI
PETONETS SUSANNA
PRECIOSO BLOG Y LO HAS REALIZADO CON MUCHA TERNURA,ES UN BLOG QUE TIENE ALGO ESPECIAL, MIS FELICITACIONES. YO ME QUEDO AQUI COMO SEGIDORA TENGO MUCHO QUE APRENDER DE TÍ.
ResponEliminatE INVITO A QUE CONOZCAS MI BLOG SE LLAMA:"LOS CUENTOS DE NATI". SI TE GUSTA SERÍA UN HONOR PARA MÍ QUE TE QUEDARAS,ACOMPAÑANDOMÉ.
HASTA PRONTO BESOS NATI.
Que hermosura me anoto la receta ha de estar buenisimo.
ResponEliminamil besos
HOLA CHUS, GUAPA TU
ResponEliminaBUENISIMO ES POCO, MIRA ESTOY EN EL DESPACHO TODA LA TARDE PENSANDO QUE DESPUÉS DE CENAR TENDRÉ UN RICO POSTRE....
PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU,
ResponEliminaYA CONOZCO TU BLOG Y ESTÁ EN MI LISTA DE BLOGS FAVORITOS , GRACIAS POR TU VISITA
PETONETS SUSANNA
Hola Susanna, ara fa molt de temps que no faig aquest postre tan bo i veient el teu que te una pinta formidable m' el menjaria ara mateix.
ResponEliminaEls caramels de botifarra, una passada, que originals, ets tota idees i bones.
Petons guapa.
Obrigada por seguir meu blog! Já estou copiando seu endereço pois adorei passear por aqui! Tiramissu é minha sobremesa predileta!Beijos.
ResponEliminaOLÁ CRISTINA
ResponEliminaObrigado por estar na minha cozinha, E eu estou tão feliz que você gosta de minhas receitas, O SEU BLOG miy também é interessante ... ISSO É MUITO Tiramisu RICA, E TOMAR NO OVO NÃO TEM PERIGO DE SALMONELLA, .. . JA ME DIGA SE PREPARE ... VOCÊ GOSTARIA MUITO DE SEGUROS
Até breve, BESOS, BEIJOS PETONETS SUSANNA
Te ha quedado del diez. Yo no la pruebo por el tema del queso y todo eso, pero aquí en casa, encanta!
ResponEliminaBesotes.
Un plato muy apetecible y la fresa está de superstar.
ResponEliminaBesitos.
Tiramisu amb gelatina... no ho havia sentit mai!! No n'he fet mai, doncs em feia por que al tallar-lo es desmorones... ara ja esta solucionat!! Petonets
ResponEliminaHOLA MARIA, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS NENA QUEDA DE CONYA, SUAU I AMB COS, JA VEUS LA FOTO ..LA FAS EN UN PLIS PLAS, I QUEDARÁS COM UNA REINA...
PER CERT VEIG QUE TAMBÉ T´AGRADEN ELS "LLORITOS ", JE,JE, A MI EM TORNEN BOIXA...
PETONETS SUSANNA
HOLA EVA,GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE LE DA ELEGANCIA Y UNA NOTA DE COLOR AL TIRAMISÚ QUE NO TIENE DESPERDICIO
PETONETS SUSANNA
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaPUES TENDRIAS QUE LANZARTE A PROBARLO ,SEGURO QUE TE GUSTA, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE, SOC UN POU DE SORPESES JO,...
DONCS VINGA DEMÁ EN PREPARES UN DE TIRAMISÚ, I DIUMENGE ELS I DONES UNA SORPRESA ALS DE CASA,
PETONETS SUSANNA
HOLA CHUS, GUAPA TU
ResponEliminaESTA DIVINO, ES FACIL DE HACER Y SEGURO QUE CUANDO LO PONGAS EN LA MESA DESAPARECE RAPIDO
PETONETS SUSANNA
Gracias por tu bienvenida.Guapetona!
ResponEliminaEl tiramisú , me encanta, me imagino que al decir melindros te refieres a los bizcochos de soletilla, yo no le pongo gelatina, lo probare.
Besosss.
vaya pinta!!! ese tiramisu se sale!!!
ResponElimina