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dijous, 25 de març de 2010

TIRAMISÚ A L ´ ESTIL SUSANNA


INGREDIENTS

250 GRAMS DE FORMATGE MASCARPONE
400 GRAMS DE NATA PER MUNTAR
100 GRAMS DE SUCRE
6 FULLES DE GELATINA NEUTRA
MELINDROS
1 TASSA DE CAFÈ ACABAT DE FER
1 RAIG DE ROM
CACAU EN POLS SENSE LLET - MARCA VALOR


- RESERVAR UNA MICA DE NATA ( COM UNS DOS DITS)

- FER UNA TASSA DE BON CAFÈ CARREGAT AL GUST I RESERVAR MENTRE PERQUÈ REFREDI.

- POSAR LES FULLES DE GELATINA EN REMULL DINS UN PLAT AMB AIGUA MÍNIM 5 MINUTS.

- MENTRE BATRE MASCARPONE+ SUCRE + NATA FINS QUE COMENCI A AGAFAR COS.

- ESCALFAR UN INSTANT ELS DOS DITS DE NATA EN EL MICROONES I AFEGIR-HI LES FULLES DE GELATINA VEN ESCORREGUDES, REMENAR FINS QUE ENS QUEDEN DESFETES DINS DE LA NATA, DEIXAR REFREDAR UNA MICA SENSE DEIXAR DE REMENAR I TOT SEGUIT O AFEGIREM DINS DEL MASCARPONE, BATRE UNA MICA MÉS FINS QUE TORNI A AGAFAR TEXTURA DE CREMA ESPESA, I RESERVAR.

- DINS D´UN PLAT DE SOPA I POSAREM EL CAFÈ I EL ROM, ANIREM PASAN PEL PLAT ELS MELINDROS D´UN EN UN, ( DONCS HAN DE QUEDAR UNA MICA MOLLS, I NO PAS MASSA TOUS) I ELS COL·LOCAREM EN EL RECIPIENT QUE EM ESCOLLIT PER AQUEST PASTÍS..

1.- POSAREM UNA CAPA DE MELINDROS REMULLATS
2.- UNA CAPA DE CACAU ( ENS AJUDAREM D´UN PETIT COLADOR )
3.- UNA CAPA DE MASCARPONE
4.- POSAREM L´ALTRE CAPA DE MELINDROS REMULLATS
5.- ALTRE CAPA DE CACAU..

I AIXÍ ANIREM FEN TOTES LES CAPES QUE ENS VINGUI DE GUST , PER ACABAR LA DARRERA CAPA SERÀ DE MASCARPONE , AMB UNA ESPÀTULA LA DEIXAREM VEN LLISA , TAPAREM AMB UN FILM DE CUINA, I POSAREM EL PASTÍS A LA NEVERA, MÍNIM 5 HORES, DE TOTA MANERA AL MEU GUST ES MILLOR DE PREPARAR-LO LA VIGÍLIA.

AL MOMENT DE SERVIR ESPOLSAR AMB CACAU PER SOBRE AMB L ´AJUDA D´UN COLADOR.

( JO FAIG AQUESTA RECEPTA SENSE OUS )
FÀCIL, SENZILLA I ....DELICIOSA MENT PECAMINOSA

BON PROFIT







22 comentaris:

  1. Uyyyyyyyyy... pecaminosa dices????? jajajajajaja. Madre mía qué rico tiramisú!!!! Susanna, con tu permiso, mi niña, voy a coger prestado este tiramisú... Me parece que tiene una pinta bárbara... y parece facilito!. Lo que a mí me gusta!.
    Un besoteeeeeeeeeeeeeee

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  2. HOLA LAURA, GUAPA TU

    RICO , FACIL, ECONOMICO .. QUE MÁS QUIERES, TU PRESENTAS UN PEDACITO ASÍ,...Y QUEDAS COMO LA REINA DEL BAILE..JE.,JE

    PETONETS SUSANNA

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  3. Menina,que sobremesa maravilhosa, eu adorei e é bem fácil de praparar.Essa foto esta uma verdadeira tentação. beijinhos

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  4. OLA SUELY

    Delicioso é realmente fácil de preparar,
    OBRIGADO PELA SUA VISITA AO MEU COZINHA
    PETONETS ,BEIJINHOS , SALUDOS
    SUSANNA

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  5. OLA FEDERICA
    Grazie per la visita My BLOG e ha celebrato ti piace il mio DOLCI
    PETONETS SUSANNA

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  6. PRECIOSO BLOG Y LO HAS REALIZADO CON MUCHA TERNURA,ES UN BLOG QUE TIENE ALGO ESPECIAL, MIS FELICITACIONES. YO ME QUEDO AQUI COMO SEGIDORA TENGO MUCHO QUE APRENDER DE TÍ.
    tE INVITO A QUE CONOZCAS MI BLOG SE LLAMA:"LOS CUENTOS DE NATI". SI TE GUSTA SERÍA UN HONOR PARA MÍ QUE TE QUEDARAS,ACOMPAÑANDOMÉ.
    HASTA PRONTO BESOS NATI.

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  7. Que hermosura me anoto la receta ha de estar buenisimo.
    mil besos

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  8. HOLA CHUS, GUAPA TU
    BUENISIMO ES POCO, MIRA ESTOY EN EL DESPACHO TODA LA TARDE PENSANDO QUE DESPUÉS DE CENAR TENDRÉ UN RICO POSTRE....

    PETONETS SUSANNA

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  9. HOLA NATI, GUAPA TU,
    YA CONOZCO TU BLOG Y ESTÁ EN MI LISTA DE BLOGS FAVORITOS , GRACIAS POR TU VISITA

    PETONETS SUSANNA

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  10. Hola Susanna, ara fa molt de temps que no faig aquest postre tan bo i veient el teu que te una pinta formidable m' el menjaria ara mateix.
    Els caramels de botifarra, una passada, que originals, ets tota idees i bones.
    Petons guapa.

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  11. Obrigada por seguir meu blog! Já estou copiando seu endereço pois adorei passear por aqui! Tiramissu é minha sobremesa predileta!Beijos.

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  12. OLÁ CRISTINA

    Obrigado por estar na minha cozinha, E eu estou tão feliz que você gosta de minhas receitas, O SEU BLOG miy também é interessante ... ISSO É MUITO Tiramisu RICA, E TOMAR NO OVO NÃO TEM PERIGO DE SALMONELLA, .. . JA ME DIGA SE PREPARE ... VOCÊ GOSTARIA MUITO DE SEGUROS

    Até breve, BESOS, BEIJOS PETONETS SUSANNA

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  13. Te ha quedado del diez. Yo no la pruebo por el tema del queso y todo eso, pero aquí en casa, encanta!
    Besotes.

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  14. Un plato muy apetecible y la fresa está de superstar.
    Besitos.

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  15. Tiramisu amb gelatina... no ho havia sentit mai!! No n'he fet mai, doncs em feia por que al tallar-lo es desmorones... ara ja esta solucionat!! Petonets

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  16. HOLA MARIA, GUAPA TU
    DONCS NENA QUEDA DE CONYA, SUAU I AMB COS, JA VEUS LA FOTO ..LA FAS EN UN PLIS PLAS, I QUEDARÁS COM UNA REINA...
    PER CERT VEIG QUE TAMBÉ T´AGRADEN ELS "LLORITOS ", JE,JE, A MI EM TORNEN BOIXA...

    PETONETS SUSANNA

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  17. HOLA EVA,GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE LE DA ELEGANCIA Y UNA NOTA DE COLOR AL TIRAMISÚ QUE NO TIENE DESPERDICIO

    PETONETS SUSANNA

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  18. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    PUES TENDRIAS QUE LANZARTE A PROBARLO ,SEGURO QUE TE GUSTA, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

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  19. HOLA ANNA, GUAPA TU

    JE,JE, SOC UN POU DE SORPESES JO,...
    DONCS VINGA DEMÁ EN PREPARES UN DE TIRAMISÚ, I DIUMENGE ELS I DONES UNA SORPRESA ALS DE CASA,

    PETONETS SUSANNA

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  20. HOLA CHUS, GUAPA TU
    ESTA DIVINO, ES FACIL DE HACER Y SEGURO QUE CUANDO LO PONGAS EN LA MESA DESAPARECE RAPIDO
    PETONETS SUSANNA

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  21. Gracias por tu bienvenida.Guapetona!
    El tiramisú , me encanta, me imagino que al decir melindros te refieres a los bizcochos de soletilla, yo no le pongo gelatina, lo probare.
    Besosss.

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  22. vaya pinta!!! ese tiramisu se sale!!!

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Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

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