INGREDIENTS
380 GRAMS D´ AIGUA
100 MASSA MARE LIQUIDA
25 GRAMS D´OLI DE OLIVA
40 GRAMS DE LLEVAT FRESC DE FLEQUER
2 CULLERADETES LLET EN POLS
600 GRAMS FARINA DE FORÇA
100 GRAMS DE FARINA DE BLAT DE MORO
1 CULLERADETA GLUTEN
1 CULLERADETA DE SUCRE
2 CULLERADETES DE SAL
PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + OLI DE OLIVA + LLEVAT FRESC + M.MARE + LLET POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR LES FARINES TAMISADES + GLUTEN + SAL + SUCRE 10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA -SENSE TEMPERATURA
25 GRAMS D´OLI DE OLIVA
40 GRAMS DE LLEVAT FRESC DE FLEQUER
2 CULLERADETES LLET EN POLS
600 GRAMS FARINA DE FORÇA
100 GRAMS DE FARINA DE BLAT DE MORO
1 CULLERADETA GLUTEN
1 CULLERADETA DE SUCRE
2 CULLERADETES DE SAL
PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + OLI DE OLIVA + LLEVAT FRESC + M.MARE + LLET POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR LES FARINES TAMISADES + GLUTEN + SAL + SUCRE 10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA -SENSE TEMPERATURA
TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.
PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR UNS 5 MINUTS , COL·LOCAR DINS UN MOTLLO RODÓ , PINTAR AMB OLI DE OLIVA O AIGUA , FER UNS TALLS AL DAMUNT AMB UN GANIVET TAPAR I DEIXAR REPOSAR 1 HORA MÉS EN LLOC CÀLID.
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.
FORNEJAR APROP 50/60 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.
FORNEJAR APROP 50/60 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN
AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
A mi si que m'ha agradat, quina pinta mes bona que te el pa.
ResponEliminaHola Susana, muy bueno tu pan, tiene una pinta fenomenal.
ResponEliminaYo he hecho mis primero panes el fin de semana pasado y mañana los pondré en mi blog dulce. Apunto esta receta para otro día.
Un abrazo.
HOLA AMPARO, GUAPA TU
ResponEliminaCUANDO LE TOMES EL TRUQUI YA NO ENTRARÁ PAN DE LA CALLE, YO HACE CASI 3 AÑOS QUE ME HAGO EL PAN,...Y VAYA DIFERENCIA , ESTA ES UNA DE MIS MEJORES RECETAS PARA HACER PAN DE DIARIO, PUEDES JUGAR CON LAS HARINAS ...PERO NUNCA CON LAS CANTIDADES...
PETONETS SUSANNA
HOLA MARTA, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDA DE 10...I FET CASA, DURA SI DURA, FINS 5 DIES SENSE QUE QUEDI PA DE GOMA O PA DE PEDRA,...JE,JE
ANIMAT SEGUR QUE´L FÁS...SI FAS AQUESTS JABONS TANT I TANT MACOS....
PETONETS SUSANNA
Susannaaaaaaaaaaaaaaaaaa... qué panes!!!!!- Qué ricos, por favor!.- Me da que la corteza estaba crujiente, verdad?. Qué rica, qué ricaaaaaaaa.
ResponEliminaYo estoy terminando de hornear pan ahora mismo... jejejeje. Ya me han dado ganas de sacarlos y darles un bocado... jejejejeje
Un besote
Muy bueno, yo quiero un poquito para hacerme un buen bocata para cenar!!!!
ResponEliminaUn beso
HOLA AZÚCAR GLASÉ, GUAPA TU
ResponEliminaPUES MIRA UNO DE ELLOS ESTA NOCHE VERÁ EL CUCHILLO, DESPÚES EL TOMATE CON ACEITE DE OLIVA Y DESPÚES UN JAMONCITO RICO RICO QUE CORTARÁ MI ESPOSO,...EL OTRO PARA MAÑANA LA VERBENA
PETONETS, MACA, SUSANNA
PETONETS SUSANNA
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaY COMO HUELE LA CASA DE RICO, VERDAD,..?....CON SU CORTEZA CRUJIENTE,....SI LA PINTAS CON ACEITE QUEDA AÚN MÁS CRUJIENTE QUE CON AGUA )
FELIZ VERBENA, MIL PETONETS SUSANNA
Me l'apunto a la meva llista de pans: es veu guapo de debò!
ResponEliminaJa saps que el teu pa surt molt bo. Em falta comprar el gluten.
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE,..A QUALSEVOL BOTIGA DE DIETETICA EN TROBARÁS...AJUDA A DONAR MÉS FORÇA A LA FARINA..( PER CERT SEMPRE MIRA QUE EL PAQUET DE FARINA POSI..UN MINIM DE..13,50 % DE PROTEINES ) AIXÒ VOL DIR QUE ES FARINA DE FORÇA, SI POSA MENYS ..MALAMENT...PER FER PA
MIL PETONETES SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaQUAN CAU A LES MEVES MANS UNA RECEPTA DE PA, LA VAIG PROVAN I PROVAN FINS QUE PROVO LA RECEPTA QUE M´AGRADA...EN TING ARE MATEIX 32 DE CATALOGADES I GARANTIDES DESPRÈS DE HAVER FET UN MUNT DE CANVIS,...PERÒ PER MI AQUESTA ES LA N.1.
POTS JUGAR AMB ALTRES FARINES SI VOLS, PERÒ MAI CANVIAR LES QUANTITATS..I ET QUEDARÀ DE 10
PETONETS SUSANNA
Quina sort, a mi em surten unes desgràcies de pans... he fet de tot: totxanes, rocs, pastes deformes, coses crues, carbons... en fi, desastre rere desastre!
ResponEliminaHOLA SURZONE, GUAPO TU
ResponEliminaHE LLEGIT QUE TENS LA SUPER OLLA MAGICA ( TH), DONCS SI SEGUEIXES PAS A PAS AQUESTA RECEPTA, ET QUEDARÁ COM ELS DE LA FOTO, AIXÒ SI POSA BONA FARINA DE FORÇA QUE TINGUI UN MINIM DE 13,50 % DE PROTEINA
PETONETS I ESPERO LA TEVA FOTO DEL PA, ...JE,JE
SUSANNA
Sí, amb la TMX és força més fàcil aconseguir-ho, el problema està en tenir paciència pel llevat... ja n'he publicat uns quants, de pans, però trobo que mai em queden així d'espectaculars!
ResponEliminaHOLA SURFZONE, GUAPO TU
ResponEliminaJE,JE,PREPARES EL PA, ET PROGRAMES EL MÒBIL FINS DINS D´UNA HORA..I T´ENS OBLIDES....AIXÍ DE FÀCIL...
PROVA I JA VEURÀS COM ET QUEDARÁ COM AQUESTS A CASA FA MES DE 3 ANYS QUE NO ENTRA PA DEL CARRER....
MENTRE, MIL PETONETS, SUSANNA