Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 22 de juny de 2010

PA DE CAMP









http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13

INGREDIENTS
380 GRAMS D´ AIGUA
100 MASSA MARE LIQUIDA
25 GRAMS D´OLI DE OLIVA
40 GRAMS DE LLEVAT FRESC DE FLEQUER
2 CULLERADETES LLET EN POLS
600 GRAMS FARINA DE FORÇA
100 GRAMS DE FARINA DE BLAT DE MORO
1 CULLERADETA GLUTEN
1 CULLERADETA DE SUCRE
2 CULLERADETES DE SAL

PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + OLI DE OLIVA + LLEVAT FRESC + M.MARE + LLET POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR LES FARINES TAMISADES + GLUTEN + SAL + SUCRE 10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA -SENSE TEMPERATURA

TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.

PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR UNS 5 MINUTS , COL·LOCAR DINS UN MOTLLO RODÓ , PINTAR AMB OLI DE OLIVA O AIGUA , FER UNS TALLS AL DAMUNT AMB UN GANIVET TAPAR I DEIXAR REPOSAR 1 HORA MÉS EN LLOC CÀLID.
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.
FORNEJAR APROP 50/60 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN



AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.



AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...