* Truc perquè les carns ens quedi ben tendres.....deixarem les peces en repòs a la nevera, mínim una hora cobertes de llet...
Ingredients
Vedella per guisar tallada a daus ( mida al vostre gust )
Pebrot vermell
Ceba
bastonets de fusta per fer les broquetes
Ingredients per fer l ´adob
Oli d´oliva
vinagre de vi
Sal
Pebre negre
Pebre vermell dolç -o- picat
1 cullerada petita de salsa de soja
1 cullerada d´espècies per carns
Preparació
Barrejar tots els ingredients, afegir la carn i deixar macerar un mínim de 3 a 4 hores a la nevera.
Una estona abans de fer les broquetes, posarem una estona els bastonets de fusta amb aigua ( es perquè no es cremin al fer les broquetes.
Muntarem les broquetes amb la carn que tenim adobada, talls de pebrot i de ceba, regar amb unes gotes d´oli d´oliva, i tot seguit ja podem posar a la planxa.
Acompanyar d´una bona amanida, i perquè no, un all i oli.
Bon profit, i si es en bona companya millor !!
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com
Desitjo que t´agradi, mil petonets Susanna
HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU
ResponEliminaQUE BONS FETS A LA GRAELLA, AIXÒ SI ES QUE UN LUXE,...PERÒ EN UN PIS, RES, DE RES,...
A CASA DELS PARES ES A PAGÈS ALLÀ SI QUE NI HA UNA BONA LLAR DE FOC I UNA BONA BARBACOA AL PATI...PER MI , COM TOT EL QUE SIGUI FET A LA BRASA RES DE RES,...
MIL PETONETS SUSANNA
Aquestes broquetes arreglen un sopar, un segon plat, i també une esmorzar! Gran recepta!
ResponEliminaHOLA VISC A LA CUINA ,GUAPA TU
ResponEliminaI TANT QUE SI, AMB UNA BONA AMANIDA, Ó UN ARRÒS BULLIT,.....HUM...
EN TING MOLTS DE RECEPTES DE BROQUETES..JA LES ANIRÉ POSSAN...
PETONETS SUSANNA
Muy buenas tus brochetas.
ResponEliminaEnhorabuena por el premio. A mi me ha enviado el mismo Mariant de "Las recetas de Marian".. La verdad es que hecen ilusión.
Un abrazo y que lo disfrutes.
Por favor qué deliciosas brochetas!!! con éstas quedas de lujo!!! me las apunto!! besitos guapa!
ResponEliminaPrenc nota d' aquestes broquetes, fa temps que no en faig.
ResponEliminaPetonets.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS JA ESTÀS TARDÁN,..JE,JE, AMB LO BONES QUE SON....
PETONETS SUSANNA
HOLA GEMA, GUAPA TU
ResponEliminaRICAS, RICAS, PARA UN ENTRANTE, UN APERITIVO, UNA CENA INFORMAL...RAPIDAS Y SENCILLAS,
PETONETS SUSANNA
HOLA AMPARO, GUAPA TU
ResponEliminaLAS BROQUETAS TE SOLUCIONAN UNA COMIDA RAPIDAMENTE COMO COMPLEMENTO O PLATO UNICO CON UNA ENSALADITA...QUE RICO
PETONETS SUSANNA