TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 7 de juny del 2010

MAGDALENES D ´ ARANYONS I LLAVORS DE ROSELLA

INGREDIENTS
1 PAQUET DE FARINA PREPARADA PER FER MAGDALENES MARCA HARIMSA

1 PAQUET D´ARANYONS SECS ( MERCADONA)
1 GRAPAT DE LLAVORS DE ROSELLA
SUCRE


ESCALFAR EL FORN A 180.C

SEGUIR LES INSTRUCCIONS DEL PAQUET PER PREPARAR LA MASSA DE LES MAGDALENES I DEIXAR-LA REPOSAR UNS 15 MINUTS.

HIDRATAR MENTRE ELS ARANYONS AMB AIGUA CALENTA.

PASSAT AQUEST TEMPS POSAREM UNS DOS CENTÍMETRES DE LA MASSA DINS DELS MOTLLOS DE PAPER, I TOT SEGUIT UNS QUANTS ARANYONS ESCORREGUTS ,ACABAR DE COBRIR AMB LA MASSA .

OMPLIR NOMÉS 3/4 PARTS DEL MOTLLO.

ESPOLSAR DE SUCRE I LLAVORS DE ROSELLA.

FORNEJAR UNS 20 MINUTS ( DEPÈN DEL FORN )

BON PROFIT









AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

25 comentaris:

  1. Entre les mans i les farines surten unes magdalenes estupendes, que bones estan genial veritat, amb nabius i llavors un toc molt ric.
    petonets guapa

    ResponElimina
  2. Quin aspecte més dolç i bo!, on trobes aquesta farina?, no sabia que hi hagués farina especial per magdalenes!, a reveure guapa!

    ResponElimina
  3. Muy ricas y originales.
    Me gustan mucho.
    Besitos guapa.

    ResponElimina
  4. Més madalenes! Per què ens agraden tant? Aquestes també les hauré de fer, són irresistibles!

    ResponElimina
  5. Amb aranyons i llavors també deuen ser bones, fan molt bona pinta.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Des madeleines qui semblent délicieuses.
    je t'en prends une pour goûter.
    A bientôt.

    ResponElimina
  7. Cuantas magdalenas... una para cada día, que ricas que son, y estas en especial con esas semillitas por arriba... espectaculares.
    Susanna, en mi blog hay algo para vos...

    Besitos

    ResponElimina
  8. Ola,

    Passei para dar uma olhadinha e adorei os seus pratos, ainda não tenho amigos da Espanha e ficaria honrada com a sua presença lá no meu cantinho.
    Se puder e tiver um tempinho passa lá, vou ficar feliz...

    Paz, Harmonia e Serenidade
    1000 Beijokinhas

    ResponElimina
  9. HOLA ANNA, GUAPA TU

    ESTÀN SUPER BONES, ELS I FAIG MOLTES VEGADES

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. Riquíssimas!!!
    Un beso,
    Madalena

    ResponElimina
  11. HOLA MADALENA, GUAPA TU

    BIENVENIDA A MI COCINA, ENCANTADA DE QUE TE GUSTEN


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    CELEBRO QUE TE GUSTEN...Y MIL GRÀCIES PER REGALET


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU

    A MI TAMBÉ M´ENCANTA DE POSAR-NE PER ATOT ARREU, JE,JE ESTÁN MOLT BONES

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    SEGUR QUE T´AGRADARÁN MOLT I MOLT, QUEDEN DE 10...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. HOLA MERCÈ, GUAPA TU

    AQUESTA CONCRETAMENT ES DE LA MARCA HARIMSA, PERO TAMBÈ QUEDEN MOLT BE AMB LA MARCA SANTA RITA,...IGUAL EN TROBES EN EL CARREFOUR O CAPRABO..CREC QUE ARE LES ESTÀN PROMOCIONAN ALS DOS LLOCS...

    ENTRE A LA PAGINA DE LES DUES MARQUES I DEMANA QUE T´ENVIIN MOSTRES JA QUE TENS UN BLOG DE CUINA...

    t´adjunto els correos per si vols escrire

    info@santaritaharinas.com
    calidad@harimsa.es

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  16. Jo amb els aranyons, quan sigui la seva època, bull preparar Pacharan, ja penjaré la recepta.
    Petons

    ResponElimina
  17. HOLA SION, GUAPA TU

    PER AQUI ON TROVES ARANYONS FRESCOS ?,..JO EN VAIG FER FA MOLT DE TEMPS,..PERÒ M´ELS VAREN PORTAR DEL NORT

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    QUEDAN RICAS, RICAS, Y MÁS FACILES IMPOSIBLE, QUIEN NO HACE MAGDALENAS..NO PODRÁ DAR LA EXCUSA DE QUE NO TIENE TIEMPO...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  19. HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU

    QUEDEN MOLT BONES, I JA VEUS QUE FÀCILS DE FER...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  20. HOLA FEDERICA, GUAPA TU

    QUEDEN MOLT BONES..HUMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. HOLA MIRIAM, GUAPA TU

    GRÀCIES PER LA TEVA VISITA A LA MEVA CUINA, ENCANTADA DE TENIR-TE AQUI,

    FINS AVIAT, MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  22. HOLA NADJI, GUAPA TU

    CELEBRO QUE T´AGRADI LA RECEPTA


    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. super Golosa ..... mi piacciono...un bacio stefy

    ResponElimina
  24. HOLA STEFY, GUAPA TU

    JE,JE, CELEBRO QUE T´AGRADIN, TU TAMBÉ TENS MOLT BONES RECEPTES...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...