1 PAQUET DE FARINA PREPARADA PER FER MAGDALENES MARCA HARIMSA
1 PAQUET D´ARANYONS SECS ( MERCADONA)
1 GRAPAT DE LLAVORS DE ROSELLA
SUCRE
ESCALFAR EL FORN A 180.C
SEGUIR LES INSTRUCCIONS DEL PAQUET PER PREPARAR LA MASSA DE LES MAGDALENES I DEIXAR-LA REPOSAR UNS 15 MINUTS.
HIDRATAR MENTRE ELS ARANYONS AMB AIGUA CALENTA.
PASSAT AQUEST TEMPS POSAREM UNS DOS CENTÍMETRES DE LA MASSA DINS DELS MOTLLOS DE PAPER, I TOT SEGUIT UNS QUANTS ARANYONS ESCORREGUTS ,ACABAR DE COBRIR AMB LA MASSA .
OMPLIR NOMÉS 3/4 PARTS DEL MOTLLO.
ESPOLSAR DE SUCRE I LLAVORS DE ROSELLA.
FORNEJAR UNS 20 MINUTS ( DEPÈN DEL FORN )
BON PROFIT
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Entre les mans i les farines surten unes magdalenes estupendes, que bones estan genial veritat, amb nabius i llavors un toc molt ric.
ResponEliminapetonets guapa
Quin aspecte més dolç i bo!, on trobes aquesta farina?, no sabia que hi hagués farina especial per magdalenes!, a reveure guapa!
ResponEliminaMuy ricas y originales.
ResponEliminaMe gustan mucho.
Besitos guapa.
Més madalenes! Per què ens agraden tant? Aquestes també les hauré de fer, són irresistibles!
ResponEliminaAmb aranyons i llavors també deuen ser bones, fan molt bona pinta.
ResponEliminaPetons.
Des madeleines qui semblent délicieuses.
ResponEliminaje t'en prends une pour goûter.
A bientôt.
Cuantas magdalenas... una para cada día, que ricas que son, y estas en especial con esas semillitas por arriba... espectaculares.
ResponEliminaSusanna, en mi blog hay algo para vos...
Besitos
Ola,
ResponEliminaPassei para dar uma olhadinha e adorei os seus pratos, ainda não tenho amigos da Espanha e ficaria honrada com a sua presença lá no meu cantinho.
Se puder e tiver um tempinho passa lá, vou ficar feliz...
Paz, Harmonia e Serenidade
1000 Beijokinhas
mmmmmmmmm...che buone!!!ciao!
ResponEliminaHOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaESTÀN SUPER BONES, ELS I FAIG MOLTES VEGADES
PETONETS SUSANNA
Riquíssimas!!!
ResponEliminaUn beso,
Madalena
HOLA MADALENA, GUAPA TU
ResponEliminaBIENVENIDA A MI COCINA, ENCANTADA DE QUE TE GUSTEN
PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE TE GUSTEN...Y MIL GRÀCIES PER REGALET
PETONETS SUSANNA
HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU
ResponEliminaA MI TAMBÉ M´ENCANTA DE POSAR-NE PER ATOT ARREU, JE,JE ESTÁN MOLT BONES
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaSEGUR QUE T´AGRADARÁN MOLT I MOLT, QUEDEN DE 10...
PETONETS SUSANNA
HOLA MERCÈ, GUAPA TU
ResponEliminaAQUESTA CONCRETAMENT ES DE LA MARCA HARIMSA, PERO TAMBÈ QUEDEN MOLT BE AMB LA MARCA SANTA RITA,...IGUAL EN TROBES EN EL CARREFOUR O CAPRABO..CREC QUE ARE LES ESTÀN PROMOCIONAN ALS DOS LLOCS...
ENTRE A LA PAGINA DE LES DUES MARQUES I DEMANA QUE T´ENVIIN MOSTRES JA QUE TENS UN BLOG DE CUINA...
t´adjunto els correos per si vols escrire
info@santaritaharinas.com
calidad@harimsa.es
PETONETS SUSANNA
Jo amb els aranyons, quan sigui la seva època, bull preparar Pacharan, ja penjaré la recepta.
ResponEliminaPetons
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaPER AQUI ON TROVES ARANYONS FRESCOS ?,..JO EN VAIG FER FA MOLT DE TEMPS,..PERÒ M´ELS VAREN PORTAR DEL NORT
PETONETS SUSANNA
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDAN RICAS, RICAS, Y MÁS FACILES IMPOSIBLE, QUIEN NO HACE MAGDALENAS..NO PODRÁ DAR LA EXCUSA DE QUE NO TIENE TIEMPO...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDEN MOLT BONES, I JA VEUS QUE FÀCILS DE FER...
PETONETS SUSANNA
HOLA FEDERICA, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDEN MOLT BONES..HUMMM
PETONETS SUSANNA
HOLA MIRIAM, GUAPA TU
ResponEliminaGRÀCIES PER LA TEVA VISITA A LA MEVA CUINA, ENCANTADA DE TENIR-TE AQUI,
FINS AVIAT, MIL PETONETS SUSANNA
HOLA NADJI, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE T´AGRADI LA RECEPTA
MIL PETONETS SUSANNA
super Golosa ..... mi piacciono...un bacio stefy
ResponEliminaHOLA STEFY, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE, CELEBRO QUE T´AGRADIN, TU TAMBÉ TENS MOLT BONES RECEPTES...
MIL PETONETS SUSANNA