INGREDIENTS
1 PEBROT VERMELL
1 PEBROT VERD
1 PEBROT GROC
1 POT D´ANXOVES DE L´ESCALA AMB OLI
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1 LAMINA DE PASTA DE FULL
FORMATGE MANXEGO TENDRE
OLI D´OLIVA
REESCALFAR EL FORN A 200 C
TALLAR ELS PEBROTS A TIRES , SOFREGIR AMB OLI D´OLIVA I RESERVAR.
ESTIRAR LA LAMINA DE PASTA DE FULL I SENSE TREURE EL PAPER VEGETAL QUE JA PORTA LA COL·LOCAREM EN UNA SAFATA DE FORN, PINTAR AMB EL TOMÀQUET FREGIT I TOT SEGUIT I POSAREM PER SOBRE ELS PEBROTS QUE TENIM RESERVAR , LES ANXOVES I PER ÚLTIM LLENQUES DE FORMATGE.
( NO ES NECESSARI POSAR-HI SAL, DONCS EL FORMATGE I LES ANXOVES JA EN PORTEN )
FORNEJAR PROP DE 30 MINUTS ( DEPENDRÀ DEL FORN)
BON PROFIT
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Poc més a comentar que un majúscul NYAM-NYAM i poc més fer a que un copiar i enganxar per a la carpeta de receptes futures.
ResponEliminaHOLA ÒSCAR, GUAPO TU
ResponEliminaJE,JE, QUE MACO, QUE MOLT BONA I JA VEUS QUE NO ES GENS COMPLICADA,....LA PASTA DE FULL, SI VOLS UN BON CONSELL DEL LIDL, ES MOLT BONA I A BON PREU
PETONETS SUSANNA
Che bella ricetta, semplice e buona, brava!
ResponEliminaSussana,
ResponEliminaFàcil de preparar i que en funció dels ingredients que tinguem i que més agradin admet tantes variants com la nostra imaginació ens permeti.
Boníssima. Sort que ja he sopat, que amb la pinta que té, mossegaria la pantalla.
Una abraçada.
Manel.
Una coca que doy fe de que está exquisita y no es porque haya probado ésta. Suelo tomar casi todos los sábados un trozo pero seguro que la que has hecho es mejor. Tiene una pinta fabulosa.
ResponEliminaSaludos
Susanna, qué receta tan rica! Muy apetitosa, me encanta
ResponEliminaUn beso
Oh!,OH! I OH!...com m'agrada aquest tipus de coca...se'm fa la boca aigua...això no es fa!...tens molt de gust. Per cert, avui he passat per un Carrefour de Sants per agafar un sucre que només tenen aquí i he vist la farina que em deies de les magdalenes i també d'altres curioses com la de fer Panqueques o tortitas, l'he comprada, ja et diré què tal.a reveure.
ResponEliminahola susanna, muy agradecido por tu interés expuesto en mi blog, y la verdad es que, llevo una temporada en la cuál no me encuentro bién debido a la depre que llevo encima tiempo ah, espero recuperarme pronto y que las ideas me vuelvan a fluir, susanna gracias .......saludos paco
ResponEliminaAquestes coques em tornen boja, amb les anxovetes i el pebrot...mmm!
ResponEliminaQuina coca més bona i si porta anxoves de l'escale encare més bones.
ResponEliminapatonss maca
Si porta anxoves de l'escala ja té el meu vot favorable. Són fantàstiques!!
ResponEliminaTots els ingredients que porta m' agraden i tal com t' ha quedat agafaria un troç ara mateix.
ResponEliminaMolts petons.
¡Qué rica! ahora que se acerca Sant Joan
ResponEliminaUn abrazo.
Boníssim! mira que m'agraden els pebrots, i amb les anxoves ja s'acaba d'adobar. Mai he provat la coca pizza amb pasta de full però ha de quedar més lleugera i diferent.
ResponEliminaJo també en faig NYAM!!
Fins aviat! ;)
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDA DELICIOSA,..I AIXÒ QUE NO TENIA CEBA TENDRE...PERQUÈ ENCARE QUEDA MÉS BONA,...SOBRE TOT I ES DE SANTA SUSANNA, JE,JE
PETONETS SUSANNA
Susanna, m´agrada tot el que fas, però sense dubte, les teves coques son lo millor. Sempre que entro a la teva cuina i em trobo coca, ja no em conformo menjant una altre cosa. Un petonet
ResponEliminaMmmmmm ... que coca més bona, amb tres de les coses que més m'agrades: pebrots, tomàquets i anxoves. Deliciosa
ResponEliminaAquesta amb el teu permís sen va a la carpeta de pendents, caurà aviat.
ResponEliminaPetonets
Que buena la coca, tiene una pinta que apetece darle un bocado yá, con las verduritas, el queso.....
ResponEliminaUn abrazo.
HOLA ACABATDEFER, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS QUEDA COM MOLT BE DIUS MOLT LLEUGERA, A CASA AGRADA MOLT
PETONETS SUSANNA
HOLA SR. PACO, GUAPO
ResponEliminaSENTO QUE ES TROBI EN BAIXA FORMA.....PENSO QUE IGUAL LI ANIRIA BE D´ENTRAR MÉS SOVINT ALS BLOGS DE CUINA...I AIXÍ ES DISTREURIA UNA MICA MÉS....MENTRE LLEGEIX, ESCRIU, MIRA....NO ES PENSA EN ALTRES COSES ......A MÉS MENTRE ESTA ENVOLTAT D´AMICS ENCARE QUE SIGUI VIRTUALMENT,..QUE AIXÒ SI, EN EL ESTIMEM MOLT,...I NO EL VOLEM VEURE´L AIXÍ
DESITJO QUE ES POSI VEN AVIAT EN PLENA FORMA...VAIG LLEGIR UN PROVERBI XINÈS QUE DEIA...
SI EL PROBLEMA TE REMEI ...PERQUÈ ET PREOCUPES...?
I SI EL PROBLEMA NO EN TÉ,...PERQUÈ ET PREOCUPES..?
CUIDIS MOLT I FINS AVIAT, MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU
ResponEliminaQUE MOLT BONA, I RÀPIDA DE FER, A CASA SEMPRE TING UNES LAMINES DE PASTA DE FULL A LA NEVERA
PETONETS SUSANNA
di que si, me ha encantado, solo te ha faltado decir que con pimientos de mi pueblo, un beso guapetona
ResponEliminaHOLA AMPARO, GUAPA TU
ResponEliminaRICA, Y RAPIDA DE HACER, QUIEN NO TIENE A MANO UNA LAMINA DE HOJALDRE EN LA NEVERA, UNOS PIMIENTOS, UNOS RESTOS DE QUESO....Y EL RESULTADO PARA TRIUNFAR....JE,JE,
PETONETS SUSANNA
HOLA INMA, GUAPA TU
ResponEliminaJE, JE TU TE RIES..PERO YO TAMBIEN ME HE CRIADO EN EL CAMPO,..EN UNA MASIA CON MUCHAS HECTARES A TIERRA, EN TU TIEMPO DE EXPLENDOR ERA DE ENVIDIAR....PERO PASAN LOS AÑOS ..Y DESDE QUE PAPÁ FALTA TODO SE HA CASI PERDIDO, PERO COMO LOS PIMIENTOS QUE EL SEMBLA NINGUNO, RICOS Y CON TODO SU CARIÑO...AMABA LA TIERRA COMO POCOS
MIL PETONETS SUSANNA
Que coca mas rica y esas bombas ni te cuento. Un besazo.
ResponEliminaHOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaEN PRIMER LUGAR TENGO DE DECIRLES A TODOS QUE HAS GANADO UN PREMIO DE CANAL COCINA POR SER TAN SUPER XEF...JE,JE FELICITACIONES
ESTAS RECETITAS QUEDAN MUY RICAS...
PETONETS SUSANNA
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaENCANTADA DE QUE T´AGRADI LA RECEPTA, I BENVINGUDA AL MON DEL PA.....JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA OTEADOR, GUAPO TU
ResponEliminaUNA RECEPTA SENZILLA I DELICIOSA HUMMMM
PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE, DONCS PREPARA´T QUE EN TING MOLTES....
( NO SE SI EL MISATGE HA ENTRAT O NO , ET COMENTAVA QUE EL PASTIS UNA MERAVELLA..QUIN ART..I LES NINES DEL PASTÍS OS LES VARE-HO CRUSPIR ?...TANT MAQUES..JO ELS HAURIA POSAT A LA MEVA VITRINA...)
FINS AVIAT, MIL PETONETS SUSANNA
HOLA ÒSCAR, GUAPO TU
ResponEliminaI QUE BONES QUE SON VERITAT ?...
PER CERT ESTIC TOTALMENT D´ACORD AMB AIXÒ DE LA COCA I ELS PETARS
PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE EL PLAT MÉS SENZILL POT FER LES DELICÌES MÉS GRANS AL PALADAR....VERITAT ?
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA APU, GUAPA TU
ResponEliminaPUES ES UN BUEN ENTRANTE PARA LA FIESTA DE SANT JOAN,...PUEDES HACER VARIAS DE DISTINTOS SABOREES Y TRIUNFAS
PETONETS SUSANNA
HOLA MERCÈ, GUAPA TU
ResponEliminaFAMILIA, PER QUI NO CONEIXI A LA MERCÈ, AQUEST ES EL SEU BLOG http://destapantcassoles.blogspot.com/ ES FANTASTIC....COM ELLA...PER CERT LI HAN DONAT UN PREMÍ...MÉS INFOMACIÓ..PASSE-HO PER LA SEVA CUINA,JE,JE
ESTIC CONTENTA QUE HAGIS TROVAT LA FARINA PER LES MAGDALENES JA VEURÁS QUE BONES, L´ALTRE DIA TAMBÉ VAIG COMPRAR PER FER " TORTITES"..PERÒ ENCARE NO HE PROVAT LA FARINA...
FELICITATS ALTRE VEGADA I JA ENS EXPLICARÀS COM HA ANAT LA FESTA...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA AZUCAR GLASÉ, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE TE GUSTE,...
POR CIERTO HE PASADO POR TU COCINA Y HE TOMADO UNA RICA MAGDALENA DE LECHE Y DE PASO ...LA RECETA..QUE RICA..
PETONETS SUSANNA
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaJE,JE, ESTE TIPO DE COCA GUSTA A TODO EL MUNDO , Y LO MEJOR QUE PUEDES HACERLA AL GUSTO DE TODOS,..
YO DEPENDIENDO DE QUIEN TENGO EN CASA Y EN UNA MISMA COCA ALGO LA MITAD DE UNOS SABORES Y LA OTRA MITAD DE OTROS...A UNOS LES GUSTA CEBOLLA A OTROS NO...POR EJEMPLO...PUES SIN PROBLEMAS DOS COCAS EN UNA Y QUE CADA CUAL TOME LO QUE QUIERA...
PETONETS SUSANNA
HOLA MENL, GUAPO TU
ResponEliminaTENS TOTA LA RAÓ,...TAMBÉ VA MOLT BE PER "NETEJAR" RESTES DE LA NEVERA...AQUI NO ES TIRA RES...COM DEIA LA MEVA IAIA...TIRAR EL MENJAR ES PECAT"...A MI PARTICULARMENT NO M´AGRADA GENS...
PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA LUISA, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE T´AGRADI...
PETONETS SUSANNA
Hola Susanna, que original la coca con queso, nunca la he probado así, otra idea que anotar y descubrir.La pinta es como para robártela.
ResponEliminaBesos desde El Escorial
Hola quesemaquemao, guapa tu
ResponEliminacelebro que te guste, y encantada de su vivista
mil petonets Susanna