La proposta d'avui és deliciosa, ràpida de preparar, fresca .............que amb aquesta calor s'agraeix, i el més important es pot deixar preparada amb antelació....segur que serà una Festa a taula
Ingredients
Una llauna grossa de tonyina amb oli
Un paquet de pa de motlle sense crosta
Un pot de tomàquet fregit
Un pot de maionesa
Per decorar
Una llauna grossa de tonyina amb oli
Un paquet de pa de motlle sense crosta
Un pot de tomàquet fregit
Un pot de maionesa
Per decorar
Olives farcides
Cogombres
Pastanaga ratllada
Enciam - o - escarola
Cogombres
Pastanaga ratllada
Enciam - o - escarola
Ou dur
Surimi
Tomàquet fregit
I...tot el que ens vingui de gust
Preparació
Escórrer be l´oli de la tonyina i barrejar amb el tomàquet fregit.
Bon profit.
Preparació
Escórrer be l´oli de la tonyina i barrejar amb el tomàquet fregit.
Folrar una safata a la mida que desitgem amb film de cuina ( ens será molt pràctic a l´hora de desemmotllar ) anirem posant capes de pa i capes de tonyina, ( a casa també i posem olives farcides tallades per la meitat ), acabar amb una capa de pa, taparem amb el mateix film, prémer suaument amb la ma perquè ens quedi el pastís compacte i reservar a la nevera.
Just abans de servir, desemmotllar cobrir amb salsa maionesa, a tot voltant posar enciam o escarola tallada molt petita, i guarnir al gust.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
més fàcilment impossible, ric, sa i bo
ResponEliminapetons maca
bon cap de setmana
Jo el faig molt semblant però aquest any encara no l'he fet: quin estiu que ens espera! I quin migdia, tarda i vespre que hem tingut a la zona de Blanes!Vols dir que no arriba la tardor?
ResponEliminaOlá Susanna,
ResponEliminaAdoro lanche rápido, é gostoso e muito saudável.
Seja Sempre Feliz
1000 Beijokinhas
Aquests pastissos tenen moltes virtuds, agraden a tothom, són vistosos, fàcils de fer, es poden preparar abans... i fresquets es posen divinament!
ResponEliminaUn 10 per aquesta receta de la que prenc nota i fare.
ResponEliminaHey fans de la Susanna, el teniu que tastar, donc fe de que es boníssim. Ara espero que tothom el tasti.
ResponEliminaSusanna, mil petons.
Aichhhh Susanna!! Qué mal esto de no tener ni pajolera idea de Catalán, los traductores son horribles...
ResponEliminaPero bueno, los ingredientes me quedan claro y luego... una imagen vale más que mil palabras jajaja ¡¡¡Delicioso!!!
Por cierto!!! Fué irme de tu blog y publicar tú esta entrada eh??? jajaja
Petonets!!!
HOLA GURMET, GUAPO TU
ResponEliminaDONCS DE VERITAT QUE ES SUPER FÀCIL I DELICIOSA, QUEDARÀ BE...
PETONETES SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE, ...AMB UN PASTÍS D´AQUEST EXIT SEGUR, I JA VAS VEURE EN UN PLIS, PLAS, ESTAVA A TAULA...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MANDRAG0RA30, GUAPA TU
ResponEliminaSI HAY ALGUNA RECETA QUE TE INTERESA Y NO TE QUEDA BIEN TRADUCIDA, SOLO TIENES QUE PEDIRMELO Y LO SOLUCIONAMOS
FELICIDADES PARA TU COSTILLO,..PETONETS PARA TI SUSANNA
HOLA GEMMA, GUAPA TU
ResponEliminaTENS RAÓ AGRADEN A TOTHOM I FÀCILS DE FER, EN UNA OCASIÓ PER UN DINAR FAMILIAR EN VAIG FER-NE UN PER 20 I PICO DE PERSONES, I EN SURIMI VAIG DIBUIXAR UN GRAN PEIX A SOBRE...VA QUEDAR DE 10...
PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDA MOLT BO, I SEMPRE ES UN EXIT...
ET RIURÀS DE MI,.... PERÒ JO ENCARE TING EL NORDIC EN EL LLIT, I AQUEST PAS, IGUAL JA NI EL TREURE PAS....QUE TING CALOR EL TIRO CAP A VALL, QUE TING FRED CAP AMUNT...JE,JE
PETONETS SUSANN
HOLA MIRIAM, GUAPA TU
ResponEliminaESTIC CONTENTA DE QUE T´AGRADI,...QUEDA MOLT BO I ES MOLT FÀCIL DE FER
Seja Sempre Feliz
1000 Beijokinhas , PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU
ResponEliminaET DONCS TOTA LA RAÓ,...UNS INGREDIENTS SENZILLS I UN RESULTAT DE LUXE...
PETONETS SUSANNA