Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 15 de juny de 2010

BOMBES DE PATATA I BOTIFARRA DE PAGÈS

Ingredients
Patates de bullir
Botifarra de pagès
Ceba
Un pot de tomàquet fregit
Un raig de vi especial per cuinar
Una culleradeta d´especies per carn  ARIOSTO
sal, romaní, all, sàlvia, ginebre, llorer, orenga, farigola, marduix, alfàbrega.
Ou batut
Pa ratllat
Oli de gira-sol per fregir

Preparació
Bullir les patates amb la pell i un cop fredes les pelem, aixafem i reservem.

Sofregir la botifarra amb la ceba, quan ja estigui tot daurat afegir-hi el pot de tomàquet, les espècies i un raig de vi, condimentar amb sal i pebre al gust i deixarem reduir.

Formarem boles de patata a la mida desitjada, i en el seu interior i posarem una porció de la carn de botifarra que ja tenim cuita, pasar les boles per ou batut i desprès pel pa ratllat.

Fregir amb oli de gira-sol que ja tindrem calent i escórrer sobre una reixeta.

Menjar calentes.
  
Ingredients per la salsa per acompanyar les bombes
Un pot de tomàquet triturat al natural
Sal
Pebre
4 ó 5 granes de caiena ( Opcional)
Oli d´oliva
Una cullerada de vinagre de vi
Una culleradeta de sucre
Un pebrot vermell
4 ó 5 alls pelats i sense el nervi central

Pasar tots els ingredients per la trituradora, "turmix" ó Thermomix, provar i rectificar de sal i pebre, al nostre gust si cal )
Servir les "bombes" calentes acompanyades de la salsa freda, hummmm

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/ desitjo que t´agradi  
Petonets- Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...