Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 14 de juny de 2010

CRUIXENTS DE POLLASTRE


INGREDIENTS
Pa  ratllat
Pit de pollastre filetejat
Oli de gira-sol per fregir
Sal 
Pebre
1 ou batut
 1 cullaradeta d´ ESPECIES ARIOSTO per carns
(sal, romaní, all, sàlvia, ginebró, llorer, orenga, farigola, marduix, alfàbrega )

Preparació
Tallar el pit de pollastre a tiretes i condimentar amb sal, pebre i les espècies, mentre escalfar l´oli de gira-sol.

Passar el pollastre pel ou batut i desprès pel pa ratllat, fregir fins que estigui daurat al nostre gust.

Servir calent, i bon profit. 

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

















Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...