TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 7 de juny del 2010

ARRÒS BLANC AMB XAMPINYONS I COSTELLES DE XAI




INGREDIENTS
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
ALL I JULIVERT PICAT
SAL
PEBRE
XAMPINYONS LAMINATS
OLI D´OLIVA
COSTELLES DE XAI...DE GIRONA
ARRÒS BLANC BULLIT

CUINAR ELS XAMPINYONS A LA PLANXA I CONDIMENTAR AMB SAL I PEBRE , TAMBÉ COURE A LA PLANXA LES COSTELLS DE XAI.

MUNTAR EL PLAT AMB L´ARRÒS BULLIT I LA RESTE D´INGREDIENTS.

BON PROFIT.






AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

14 comentaris:

  1. Un plato sencillo de hacer pero muy rico de comer. Esas chuletas y los champiñones son un acompañamiento ideal para ese arroz. Delicioso.
    Saludos

    ResponElimina
  2. Jo el que faig és saltar uns moments l'arrós amb els bolets i una mica d'all per a que agafi l'aroma...és una acompanyament fantàstic oi?

    ResponElimina
  3. Ben senzill i gustós! Això sí, m'agrada quan escrius els punts suspensius després de " costelles de xai..."

    ResponElimina
  4. Un arros amb costelletes de xai, oh que bo....
    Ja se que no vols entrar en premits o similars pero com a reconexament a la fiena ben feta, passat per el meu blog i agafa el regalet,
    Petons,
    Joan i Sara

    ResponElimina
  5. Trobo a faltar una mica de all-i-oli per les costelles, però m' agrada tot.
    Petons.

    ResponElimina
  6. HOLA ANNA, GUAPA TU

    A MI ES COM MÉS M´AGRADEN..


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. HOLA JOAN I SARA, GUAPOS

    GRÀCIES PER TOT, SOU TANT MACOS...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    JE,JE, ES QUE ES UNA CARN DIFERENT,....HUMM QUE BONA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. HOLA ÒSCAR, GUAPO TU

    HUM...TAMBÉ TE QU´ESTAR D´ALLÒ MÉS GUSTÓS,...NO EM NEGARÀS QUE TOT AIXÒ DE LA CUINA NO ES UN PLAER....


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. Ai, quant de temps que no menjo xai!. Ara ja tinc antojo!XDXDXD...què bo
    Un petonet

    ResponElimina
  11. HOLA NATI, GUAPA TU

    A CASA EN FAIG MOLTES VEGADES PERÒ AIXÒ SI TE QUE SER DEL BO ....DE GIRONA I NOMÉS LES I AGRADEN LES COSTELLES I LES MITJANES..SON DEL " MORRO FI, ELS MEUS "...SERÀ QUE ELS TING MASSA MIMATS ???

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA JUAN, GUAPO TU

    EN CASA SON MUCHO DE ARROZ, ESTE SE PREPARA EN UN PLIS, PLAS,..VA EN UNAS BOLSITAS INDIVIDUALES MARCA NOMEN..Y TE SOLUCIONAN UNA COMIDA EN UN TIEMPO RECORD,...EN ESTOS DIAS QUE TE FALTAN HORAS..

    INDEPENDIENTEMENTE DE LO QUE PONGA LA CAJA,...TU PONES UNA BOLSITA CON AGUA CALIENTE QUE LA CUBRA, UN PELLIZCO DE SAL Y UN CHORRITO DE ACEITE BUENO DE OLIVA, 10 MINUTOS DE MICROONDAS,..Y LISTO UN ARROZ DELICIOSO Y RAPIDO...

    MIL PETONETS Y HASTA PRONTO, SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA ELIANA, GUAPA TU

    ESTOY CONTENTA CON TU VISITA, CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA,...

    HAS CAMBIADO LA DECORACIÓN DE TU COCINA,...ME GUSTA MUCHO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...