INGREDIENTS
PATATES DE BULLIR ( QUE SIGUIN DE LA MATEIXA MIDA )
SAL
PEBRE
OLI DE GIRA-SOL PER FREGIR
FARINA PER TEMPURA SANTA RITA
1 CULLERADA PETITA D´ESPÈCIES ARIOSTO
Per patates sal, all, romaní, sàlvia, ginebre, alfàbrega, marduix, orenga, llorer, coriandre, julivert.
BULLIR LES PATATES AMB PELL I DEIXAR REFREDAR.
AMB ANTELACIÓ PREPARAR LA TEMPURA:
POSAREM EN UN RECIPIENT FARINA DE TEMPURA I ANIREM AFEGÍN L´AIGUA FREDA POC A POC MENTRE ANEM REMENAN FINS QUE ENS QUEDI UNA TEXTURA SEMI-LIQUIDA, ( SI POSEM UNA CULLERA DINS TE QUE QUEDAR NAPADA )
I DEIXAR A LA NEVERA UNA ESTONA PERQUÈ REFREDI )
POSAR L´OLI DE GIRA- SOL AL FOC PERQUÈ ES COMENCI A ESCALFAR.
UN COP ESTIGUIN LES PATATES FREDES LES PELAREM I LES TALLAREM VERTICAL MENT A QUARTS SI SON PETITES I A OCTAUS SI SON GROSSES , CONDIMENTAR-LES AMB SAL+ PEBRE + ESPÈCIES I DESPRÈS LES PASAREM PER LA TEMPURA.
FREGIR FINS QUE ESTIGUIN DAURADES, ESCÓRRER SOBRE UNA REIXETA I SERVIR CALENTES.
BON PROFIT
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Per qué no ho has publicat abans? Hi fet patates fregides.
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS DEMÀ JA SAPS,..JE,JE, NENA NO SAPS LO BONES QUE QUEDEN, DONCS QUEDEN CRUIXENTS PER FORA, AMB COS, I QUAN ELS I CLAVES LA DENT...EL SEU INTERIOR ES DESFÀ A LA BOCA...HUMMMMM
PETONETS SUSANNA
alle patatine fritte no si può mai rinunciare......stefy
ResponEliminaQue suerte compartir un ratico con otra blogera y estas patatas me las llevo que hasta para desayunar me vienen bien.
ResponEliminaBesicos.
Raquel de TratadeCocinaR
HOLA RAQUEL, GUAPA TU
ResponEliminaPASAMOS UN DIA MARAVILLOSO , DIVERTIDO, INCLUSO COCINAMOS JUNTAS
MIL PETONETS SUSANNA
Una gran idea, haurá de ser per demà perquè avui ja hem dinat!
ResponEliminaHOLA STEFY, GUAPA TU
ResponEliminaESTÀN MOLT BONES, HUMMMMM
PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaDE PETITA A CASA NO FALTAVEN MAI LES PATATES , A MÉS EREM DE PAGÈS....A LA MEVA GERMANA I A MI, ENS ENCANTAVEN LES PATATES BULLIDES I DESPRÈS FREGIDES,....ENCARE LES FAIG MOLTES VEGADES,...
BON DIA VAIG DESCOBRIR LA FARINA DE TEMPURA,...I PROVO DE " TEMPURAR " TOT EL QUE CAU A LES MEVES MANS,..JE,JE,...DONCS O VAIG FER AMB LES PATATES BULLIDES...I QUEDEN DE CONYA MARINERA....
PETONETS SUSANNA