Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 14 de juny de 2010

PATATES CRUIXENTS ESPECIADES AMB TEMPURA


INGREDIENTS
PATATES DE BULLIR ( QUE SIGUIN DE LA MATEIXA MIDA )
SAL
PEBRE
OLI DE GIRA-SOL PER FREGIR
FARINA PER TEMPURA SANTA RITA
1 CULLERADA PETITA D´ESPÈCIES ARIOSTO
Per patates sal, all, romaní, sàlvia, ginebre, alfàbrega, marduix, orenga, llorer, coriandre, julivert.


BULLIR LES PATATES AMB PELL I DEIXAR REFREDAR.



AMB ANTELACIÓ PREPARAR LA TEMPURA:
POSAREM EN UN RECIPIENT FARINA DE TEMPURA I ANIREM AFEGÍN L´AIGUA FREDA POC A POC MENTRE ANEM REMENAN FINS QUE ENS QUEDI UNA TEXTURA SEMI-LIQUIDA, ( SI POSEM UNA CULLERA DINS TE QUE QUEDAR NAPADA )
I DEIXAR A LA NEVERA UNA ESTONA PERQUÈ REFREDI )

POSAR L´OLI DE GIRA- SOL AL FOC PERQUÈ ES COMENCI A ESCALFAR.

UN COP ESTIGUIN LES PATATES FREDES LES PELAREM I LES TALLAREM VERTICAL MENT A QUARTS SI SON PETITES I A OCTAUS SI SON GROSSES , CONDIMENTAR-LES AMB SAL+ PEBRE + ESPÈCIES I DESPRÈS LES PASAREM PER LA TEMPURA.

FREGIR FINS QUE ESTIGUIN DAURADES, ESCÓRRER SOBRE UNA REIXETA I SERVIR CALENTES.

BON PROFIT





AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...