Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 22 de juny de 2010

CIGRONS AMB BACÓ FUMAT

INGREDIENTS
1 POT DE CIGRONS BULLIT
1 PAQUET DE BACÓ FUMAT
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
SAL
PEBRE
OLI DE OLIVA
1 CEBA TALLADA A JULIANA
1 PEBROT VERMELL TALLAT A JULIANA
1 CULLERADA PETITA D´ESPÈCIES ARIOSTO PER PATATES
1 RAIG DE VI ESPECIAL PER CUINA


PASSAR ELS CIGRONS SOTA L´AIGUA PER TREURE EL SUC QUE PORTEN , RECÓRRER I
FREGIR UNA MICA AMB L ´OLI DE OLIVA I RESERVAR.

TALLAR EL BACÓ A TIRETES I PASSAR PER LA PAELLA , DAURAR UNA MICA , TREURE I RESERVAR .

AMB LA GRASSA QUE ENS QUEDI A LA PAELLA ( SI NI HA POCA AFEGIR UNA MICA DE OLI ) PER UN SOFREGIT AMB LA CEBA I EL PEBROT , QUAN JA COMENCI A AGAFAR COLOR AFEGIR LA TOMÀQUET , CONDIMENTAR AMB LA SAL ,EL PEBRE I LES ESPÈCIES, REMENAR , REGAR AMB UN RAIG DE VI, DEIXAR REDUIR UNA MICA I TOT SEGUIT I ABOCAREM ELS CIGRONS I EL BACÓ, BARREJAR I DEIXAR UNS 10 MINUTS QUE FACI XUP, XUP,...SERVIR CALENT

BON PROFIT




AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...