1 POT DE CIGRONS BULLIT
1 PAQUET DE BACÓ FUMAT
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
SAL
PEBRE
OLI DE OLIVA
1 CEBA TALLADA A JULIANA
1 PEBROT VERMELL TALLAT A JULIANA
1 CULLERADA PETITA D´ESPÈCIES ARIOSTO PER PATATES
1 RAIG DE VI ESPECIAL PER CUINA
PASSAR ELS CIGRONS SOTA L´AIGUA PER TREURE EL SUC QUE PORTEN , RECÓRRER I
FREGIR UNA MICA AMB L ´OLI DE OLIVA I RESERVAR.
TALLAR EL BACÓ A TIRETES I PASSAR PER LA PAELLA , DAURAR UNA MICA , TREURE I RESERVAR .
AMB LA GRASSA QUE ENS QUEDI A LA PAELLA ( SI NI HA POCA AFEGIR UNA MICA DE OLI ) PER UN SOFREGIT AMB LA CEBA I EL PEBROT , QUAN JA COMENCI A AGAFAR COLOR AFEGIR LA TOMÀQUET , CONDIMENTAR AMB LA SAL ,EL PEBRE I LES ESPÈCIES, REMENAR , REGAR AMB UN RAIG DE VI, DEIXAR REDUIR UNA MICA I TOT SEGUIT I ABOCAREM ELS CIGRONS I EL BACÓ, BARREJAR I DEIXAR UNS 10 MINUTS QUE FACI XUP, XUP,...SERVIR CALENT
BON PROFIT
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Com m´agradan els cigrons.El meu pare els feia a la paella i els posava llet,i quand s´havian begut la llet els dejava fregir fins que agafavan color.
ResponEliminaQuins records d´infancia jejeje.
Un petó.
HOLA GLÒRIA, GUAPA TU
ResponEliminaQUINA RECEPTA MÉS ORIGINAL, A VEURE SI RECORDES EL PAS A PAS I LA PROVEM
PETONETS I BONA REVETLLA, SUSANNA
Aquesta recepta de cigrons tindrà molt d'èxit a casa, ens agraden d'allò més!
ResponEliminaFins i tot als cigrons poses les especies Ariosto, segur que li donan bon sabor.
ResponEliminaUns cigrons de cine.
Petons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaUTILITZO MOLTES ESPÈCIES JO A LA CUINA, AIXÒ SI AMB MODERACIÓ , ESTÀN ALLÁ PERO NO MOLESTEN.
NO VAIG PENSAR EM ENSENYAR-TEN ELS CALAIXOS ON LES TING 2 PER CUINAR..I UN TERCER AMB PRODUCTES PER PASTISSERIA, CANYELLA, VAINILLES, SUCRES, GELATINES...BOIXA PER LA CUINA..JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS MIRA IGUAL QUE A CASA, SON TOTS UNS CIGRONEROS,..EN CANVI LES LLENTIES...NO TANT..
PETONETS SUSANNA