Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 2 de juny de 2010

Entrepans calents de pernil dolç i formatge

Es una senzilla recepta per fer un mos o solucionar un sopar lleuger i que moltes vegades no i pensem

Ingredients
Pa de motllo tallat a llesques
Mantega tova
Formatge cremós tallat a llesques primes
Pernill dolç tallat a llesques primes

Preparació
Escalfar una planxa o aparell especial per fer entrepans calents.

Mentre untar amb mantega fosa les llesques de pa per les dues cares, anirem fen parelles i al mig farcirem amb el pernil dolç i formatge, les posarem a la planxa o en el aparell que ja tindrem ben calent, deixarem que quedin daurats, servir calents.

*  Com a varietat també queden molt be amb fer el canvi del pernil dolç per paté.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...