Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 23 de febrer de 2010

PA A LES TRES FARINES




INGREDIENTS
240 GRAMS D´ AIGUA
150 MASSA MARE LIQUIDA
30 GRAMS D´OLI D´OLIVA
40 GRAMS DE LLEVAT FRESC DE FLEQUER
2 CULLERADETES LLET EN POLS
400 GRAMS FARINA DE FORÇA
100 GRAMS FARINA BLAT DE MORO
100 GRAMS DE FARINA DE SÈGOL
1 CULLERADETA GLUTEN
2 CULLERADETES DE SAL
1 CULLERADETA SUCRE
PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + OLI + LLEVAT FRESC + M.MARE + LLET POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR FARINES TAMISADES + GLUTEN + SAL + SUCRE 10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA - SENSE TEMPERATURA
TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.
PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR UNS 5 MINUTS , COL·LOCAR DINS UN MOTLLO ALLARGAT , PINTAR AMB AIGUA , FER UNS TALLS AL DAMUNT AMB UN GANIVET TAPAR I DEIXAR REPOSAR 1 HORA MÉS EN LLOC CÀLID.
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.

FORNEJAR APROP 45/50 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN


AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...