1 PAQUET DE TALLARINES
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
SAL
PEBRE
SOBRASSADA DE MALLORCA
CEBA
PEBROT
OLI D´OLIVA
FORMATGE PARMESÀ RATLLAT
1 RAIG DE VI ESPECIAL DE CUINA
ALL I JULIVERT PICAT
1 CULLERADA PETITA D´ESPÈCIES ARIOSTO ,PEL SOFREGIT DE TOMÀQUET
sal, all, alfàbrega, ceba, pastanaga, julivert, porro, llorer, menta, tàpera.
BULLIR LA PASTA SEGUIN LES INSTRUCCIONS DE LA MARCA, ESCÓRRER , POSAR-HI UNA MICA D´OLI ,REMENAR I RESERVAR, ( NO PASSAR PER SOTA DE L´AIGUA )
FER UN SOFREGIT AMB LA CEBA I EL PEBROT QUAN ESTIGUI DAURAT AFEGIR EL POT DE TOMÀQUET FREGIT , UN RAIG DE VI DE CUINA, LES ESPÈCIES ARIOSTO I CONDIMENTAR AMB SAL I PEBRE AL GUST, DEIXAR REDUIR.
POSAR UNA MICA D´OLI EN UNA CASSOLA AMPLE I AFEGIR-HI LA SOBRASSADA DE MALLORCA DESFETA A PESSIGADES I SOFREGIR UNS MINUTS, TOT SEGUIT I POSAREM LES TALLARINES, EL SOFREGIT QUE TENIM RESERVAR I UNA MICA D´ALL I JULIVERT PICAT , COURE UNS 10 MINUTS , REMENAR DE TANT EN TANT.. NOMES ENS RESTE POSAR EN EL PLAT I DECORAR AMB FORMATGE RATLLAT
SENZILL I MOLT BO,...BON PROFIT
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Qué bé queda la pasta amb una bona sobrassada i ara ja començo a tenir gana, no quedaría i un al plat.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
Susanna,
ResponEliminaLa sobrassada m'encanta, ho sigui que ja pots estar segura que en posaré a la pasta.
Gràcies.
Una abraçada.
Que buenos tienen que estar estos tallarines con sobrasada, me los imagino. No se me ha ocurrido nunca ponerles sobrasada, pero tengo en casa y los voy a probar sin falta.
ResponEliminaUn abrazo y buen fin de semana.
Ya te digo!!!!!! Estos spaguetti me los copio ya de ya; eso sí, yo con sobrasada menorquina, que la tierra del peloncete tira... ehhhhhhhh.
ResponEliminaUn besote
HOLA LAURA, GUYAPA TU
ResponEliminaJE,JE, SEGURO QUE ESTÁ RICA IGUALMENTE, VERÁS QUE PLATO MÁS RICO QUEDA
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA AMPARO, GUAPA TU
ResponEliminaPUDES YA ESTÁS TARDANDO...JE,JE,..QUEDAN DIVINOS DE LA MUERTE...YA ME CONTARÁS, A LOS MIOS LES ENCANTAN
PETONETS SUSANNA
HOLA MANEL, GUAPO TU
ResponEliminaDONCS DE SEGUR QUE DISFRUTARÁS QUEDAN MOLT I MOLT BONS,..AIXÒ SI QUE LA SOBRASSADA SIGUI BONA, I SI ES DE MALLORCA AMB DENOMINACIÓ D´ORIGEN,..MILLOR QUE MILLOR...
MIRA JO AMB LES VIANDES SOC MOLT EXIGENT AMB MI MATEIXA ...O COMPRO BO, ..I SI NO PUG,..NO COMPRO RES...MAI M´AGRAT DE COMPRAR AIXÒ QUE ES MES BARAT PERÒ SI A SEMBLA AMB ALLÒ...MÉS M´ESTIMO NO COMPRAR-HO I MENJAR ALTRE COSA...
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaSI ELS PROVES SEGUR QUE T´AGRADEN MOLT MOLT,..
BON CAP DE SETMANA,...AQUI PLOU MOLT ARE MATEIX...CREC QUE EL TINDREM PASSAT PER AIGUA....
PETONETS SUSANNA
Bem esse pratinho só pode ser delicioso!
ResponEliminaTem um aspecto fantástico!
Beijinhos
Les teves idees són ben originals: pasta amb sobrassada, no se m'hagués ocorregut mai i, en canvi, ha de ser ben bo! Molt ben trobat!
ResponEliminaToma ya!, aquestes tallarines sí que són originals. Mai se m'hagués acudit fer-los amb sobrassada, i he de dir que la sobrassada m'encanta. Sobretot en torradeta de pa calent... Què bona pinta aquestes tallarines. Sens dubte m'apunto la recepta. Un petonet
ResponEliminaHOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaJE, JE, DONCS NENA , PROVA, PROVA, VEURÁS QUE BONES QUE QUEDEN...( AIXÒ SI QUE SIGUI BONA SOBRASSADA DE MALLORCA....)
PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE CELEBRO QUE T´AGRADI, QUEDA DE 10...PROVA I JA VEURÀS...
PETONETS SUSANNA
HOLA Mari - Strawberrycandy , GUAPA TU
ResponEliminaQUEDA DELICIOSO Y SUPER FÁCIL DE COCINAR
PETONETS SUSANNA
Que tallarines más buenos! la foto habla por sí sola..
ResponEliminabesos
HOLA GABRIELA, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDAN RICOS, RICOS,..YA VERÁS SI LOS PRUEBAS, SEGURO QUE REPITES, JE,JE
PETONETES, MACA, SUSANNA