Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 18 de juny de 2010

TALLARINES AMB SOBRASSADA DE MALLORCA



INGREDIENTS
1 PAQUET DE TALLARINES
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
SAL
PEBRE
SOBRASSADA DE MALLORCA
CEBA
PEBROT
OLI D´OLIVA
FORMATGE PARMESÀ RATLLAT
1 RAIG DE VI ESPECIAL DE CUINA
ALL I JULIVERT PICAT

1 CULLERADA PETITA D´ESPÈCIES ARIOSTO ,PEL SOFREGIT DE TOMÀQUET
sal, all, alfàbrega, ceba, pastanaga, julivert, porro, llorer, menta, tàpera.



BULLIR LA PASTA SEGUIN LES INSTRUCCIONS DE LA MARCA, ESCÓRRER , POSAR-HI UNA MICA D´OLI ,REMENAR I RESERVAR, ( NO PASSAR PER SOTA DE L´AIGUA )

FER UN SOFREGIT AMB LA CEBA I EL PEBROT QUAN ESTIGUI DAURAT AFEGIR EL POT DE TOMÀQUET FREGIT , UN RAIG DE VI DE CUINA, LES ESPÈCIES ARIOSTO I CONDIMENTAR AMB SAL I PEBRE AL GUST, DEIXAR REDUIR.

POSAR UNA MICA D´OLI EN UNA CASSOLA AMPLE I AFEGIR-HI LA SOBRASSADA DE MALLORCA DESFETA A PESSIGADES I SOFREGIR UNS MINUTS, TOT SEGUIT I POSAREM LES TALLARINES, EL SOFREGIT QUE TENIM RESERVAR I UNA MICA D´ALL I JULIVERT PICAT , COURE UNS 10 MINUTS , REMENAR DE TANT EN TANT.. NOMES ENS RESTE POSAR EN EL PLAT I DECORAR AMB FORMATGE RATLLAT

SENZILL I MOLT BO,...BON PROFIT



AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...