Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 10 de juny de 2010

LASANYA DE PATATA, VEDELLA I MOZZARELLA






INGREDIENTS

PATATES BULLIDES ( MILLOR AMB LA PELL)
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1 CEBA TALLADA A JULIANA
SAL
PEBRE
OLI D´OLIVA
FORMATGE MOZZARELLA
1 RAIG DE VI ESPECIAL DE CUINA
VEDELLA PER GUISAR
1 OU
1 POT DE CREMA DE LLET LLEUGERA ( MARCA PRESIDENT )
3 CULLERADES DE MAIZENA EXPRESS
1 CULLERADA PETITA D´ESPECIES ARIOSTO
( sal marina, all , romaní, sàlvia, ginebró, alfàbrega, marduix, orenga, llorer, coriandre, julivert )

PELAR LES PATATES BULLIDES , AIXAFAR - LES ( NO TRITURAR ) DONCS TENEN QUE QUEDAR ESPONJOSES I RESERVAR.

SOFREGIR LA CEBA I QUAN ESTIGUI DAURADA , AFEGIR EL POT DE TOMÀQUET FREGIT I RESERVAR.

SOFREGIR LA VEDELLA I QUAN COMENCI A DAURAR , AFEGIR EL TOMÀQUET QUE TENIM RESERVAT , UN RAIG DE VI ESPECIAL DE CUINA I LA CULLERADA D´ESPÈCIES DEIXAR REDUIR UNA MICA I RECTIFICAR DE SAL I PEBRE SI ES NECESSARI.

TRITURAR LA CARN, COM PER CANALONS.

AGAFA UNA PLÀTERA DE FORN I POSAR CAPES DE PATATA, CARN, PATATES,...

ESCALFAR EN UN CASSÓ LA CREMA DE LLET + OU BATUT I ESPESAR AMB LA MAIZENA EXPRESS.

POSAREM PER SOBRE DEL PREPARAR QUE ENS QUEDI EL GRUIX D´UN CENTIMETRE I TOT SEGUIT TAPISSAR AMB EL FORMATGE DE MOZZARELLA I GRATINAR.

BON PROFIT

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...