Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 10 de març de 2010

PATATES A LA CASSOLA

















INGREDIENTS

PATATES DE COURE
VEDELLA PER GUISAR
CEBA
UN CAP D´ALLS
3 FULLES DE LLORER
OLI D´OLIVA
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT CONCENTRAT
SAL
PEBRE
AIGUA Ó BROU

PELAR LES PATATES I ESPARRACAR, PASSAR PER LA PAELLA AMB OLI FINS QUE AGAFIN COLOR, RECÓRRER I RESERVAR.

EN UNA CASSOLA POSAREM UNA MICA D´OLI D´OLIVA, I ENROSSIR LA VEDELLA TALLADA A QUADRETS PETITS, QUAN JA TINGUI COLOR, TREURE I RESERVAR.

EN EL MATEIX OLI SOFREGIR LA CEBA TALLADA PETITA, I EL CAP D´ALLS, QUAN JA ESTIGUI TOT DAURAT , ABOCAR EL POT DE TOMÀQUET FREGIT, REMENAR I TOT SEGUIT , AFEGIREM = VEDELLA + PATATES + FULLES DE LLORER , DEIXAR UNA MICA QUE TOT QUEDI BARREJAT, COBRIR D´AIGUA Ó BROU, I CONDIMENTAR AMB LA SAL I EL PEBRE.

DEIXAR COURE A FOC MIG/BAIX UNS 20/ 30 MINUTS DEPÈN DE LA QUALITAT DE LA CARN I DEL TIPUS DE PATATA QUE UTILITZEM ( MILLOR AMB LA CASSOLA TAPADA)
XUP, XUP,.......I QUE BO

BON PROFIT







Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...