INGREDIENTS
PATATES DE COURE
VEDELLA PER GUISAR
CEBA
UN CAP D´ALLS
3 FULLES DE LLORER
OLI D´OLIVA
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT CONCENTRAT
SAL
PEBRE
AIGUA Ó BROU
PELAR LES PATATES I ESPARRACAR, PASSAR PER LA PAELLA AMB OLI FINS QUE AGAFIN COLOR, RECÓRRER I RESERVAR.
EN UNA CASSOLA POSAREM UNA MICA D´OLI D´OLIVA, I ENROSSIR LA VEDELLA TALLADA A QUADRETS PETITS, QUAN JA TINGUI COLOR, TREURE I RESERVAR.
EN EL MATEIX OLI SOFREGIR LA CEBA TALLADA PETITA, I EL CAP D´ALLS, QUAN JA ESTIGUI TOT DAURAT , ABOCAR EL POT DE TOMÀQUET FREGIT, REMENAR I TOT SEGUIT , AFEGIREM = VEDELLA + PATATES + FULLES DE LLORER , DEIXAR UNA MICA QUE TOT QUEDI BARREJAT, COBRIR D´AIGUA Ó BROU, I CONDIMENTAR AMB LA SAL I EL PEBRE.
DEIXAR COURE A FOC MIG/BAIX UNS 20/ 30 MINUTS DEPÈN DE LA QUALITAT DE LA CARN I DEL TIPUS DE PATATA QUE UTILITZEM ( MILLOR AMB LA CASSOLA TAPADA)
XUP, XUP,.......I QUE BO
BON PROFIT
Que rico Susana!
ResponEliminaUnas papitas estupendas.
Besitos.
Aquestes receptes van molt bé perquè les deixes fetes a la nit i a l' endemà al migdia l' escalfas i ja està. Molt bo Susanna.
ResponEliminaPetons.
Susanna,
ResponEliminaAquests estofats són d'èxit garantit i les patates tenen la virtut d'absorbir el gust dels aliments que les acompanyen, de manera que acaben sent més gustoses que la pròpia carn.
Precisament el primer plat que vaig posar al bloc és un estofat similar però amb xai enlloc de vedella. A Irlanda és el plat nacional.
Aquesta mena de guisats, en aquesta època de fred, venen molt de gust.
Salut.
Manel.
Mmm!... Que bueno así con las patatas sofritas antes. Siempre las he puesto en crudo. Probaré la próxima vez, de ese modo.
ResponEliminaUn beso.
Unas patatas muy ricas y de los panes ya ni te hablo, dan ganas de coger un pedacito.
ResponEliminaUn beso.
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE ESTÁN MUY RICAS, Y CON EL FRIO QUE TENEMOS POR AQUÍ, ( NO SE SI SABES QUE EL LUNES NOS NEVADO MUCHO, Y ES UN LUGAR QUE NO ESTAMOS PREPARADOS PARA NIEVES), APETITEN UN MONTÓN
PETONETS SUSANNA
MUY BUENAS TUS RECETAS, YA TENGO PARAN ENTRETENERME EN CASA... SALUDOS DESDE ARGENTINA.
ResponEliminaHOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS SI NENA, I A MES ENCARE ESTAN MES BONES, DONCS TOTS ELS SABORS QUEDEN BARREJATS
PETONETS SUSANNA
HOLA MANEL, GUAPO TU
ResponEliminaQUE TAL?, COM VA AIXÒ DE LA NEU, PER AQUI BAIX JA COMENÇA A ESTAR LA "COSA" UNA MICA CONTROLADA...
LA VERITAT ES QUE QUAN FA FRED VA MOLT BÉ UNES PATATES A LA CASSOLA,...BE I QUAN FA CALOR TAMBE...DONCS A CASA PEL ESTIU TAMBE EN DEMANEN,...JE,JE...SERÁ QUE SON MOLT BONES ?
PER DISSABTE , AVUI HE COMPRAT AL MERCAT UNES PATATES " MONALISA" AMB MOLT BONA PINTA, I SI TOT VA BE, FARE, PATATES A LA CASSOLA, AMB CARFOXES I SEPIA...HUMMMMMMM, QUE BO, JA POSARÈ LA FORMULA...JE,JE
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA EMPAR, GUAPA TU
ResponEliminaPUES SI, A MI GUSTO QUEDA EL GUISO MUCHO MÁS SABROSO SI PRIMERO PASAS LAS PATATAS POR ACEITE, QUE QUEDEN UN POCO DORADITAS,....HUMMMM
POR CIERTO HE VISTO QUE A TI TAMBIEN TE GUSTA EL MUNDO DE LOS PANES...TIENES INTERESANTES RECETAS , ...CON TU PERMISO TOMO NOTA DE ELLAS
PETONETS SUSANNA
HOLA NIEVES, GUAPA TU
ResponEliminaLAS PATATAS DIVINAS VERDADERAMENTE...
EN CUANTO A LOS PANES,...TE ANIMAS ???? ES MÁS FACIL DE LO QUE APARENTA, DE VERDAD
PETONETS SUSANNA
HOLA CARMENCITA, GUAPA TU
ResponEliminaGRACÌES POR VISITAR MI COCINA,...HE VISTO QUE ERES UNA ARTISTA EN ESTO DE DECORAR TARTAS...TIENES QUE PONER MÁS CREACIONES EN TU BLOG, CREO QUE VALE LA PENA QUE TODO EL MUNDO PUEDA APRECIAR SUS TRABAJOS ELABORADOS Y PRECIOSOS ...
MIL PETONETS SUSANNA
Hola Susanna !!!
ResponEliminaProvaré aixo que fas de enrrosir las patatas primer, no ho he fet mai.
Petons
Marga
HOLA MARGA, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS SI NENA, TU PROVA I VEURÀS COM EL PLAT GUANYARÀ EN SABOR.
PETONETS SUSANNA
Bonjour, j'adore ces repas, c'est toujours délicieux.
ResponEliminaBonne journée.
Josée
Si me he enterado de la nieve que ha caido. Que loco está el tiempo Susana!!
ResponEliminaHe tenido la gran suerte de conocer Barcelona (tengo familia catalana). Si aqui en Gran Canarias nevara nos pasaría lo mismo.
Besotes. Tu mas. jaja.
;-D
BONJOUR,JOSÉE
ResponEliminaJe suis content VOTRE VISITE, ET QUE VOUS AIMEZ MES RECETTE
SALUTATIONS SUSANNA
Susanna, estas patatas tienen que estar como para no dejar ni una. Con este tiempo que estamos teniendo apetecen un montón.
ResponEliminaBuen fin de semana
Saludos
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaPUES SI EN MI ZONA LA COSA ESTÀ BASTANTE CONTROLADA, PERO EN LA PROVINCIA DE GIRONA , DESGRACIADAMENTE SEGUN NOTICIAS DE LA RADIO MÁS DE 20,000 ABONADOS ESTÁN AÚN SIN ELECTRICIDAD..
DESDE EL LUNES...
PETONETS SUSANNA
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaLAS PATATAS ESTÁN DELICIOSAS DE CUALQUIER MANERA QUE LAS COCINES, POCAS PERSONAS ENCONTRARÁS QUE NO LE GUSTEN LAS PATATAS,...UN BUEN DESCUBRIMIENTO
PETONETS SUSANNA
Se ve deliciosa Susana. Tomo muy buena nota preciosa. Un besazo y buen finde.
ResponEliminaHOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaSEGURO QUE TE GUSTAN,...
ESTE FIN DE SEMANA NOS REUNIMOS TODA LA FAMILIA, NOS HEMOS REPARTIDO UN POCO EL TRABAJO, PUES SEREMOS MUCHOS, A MI ME TOCA HACER EL PAN Y LOS POSTRES....YA OS PONDRÉ LAS RECETAS Y LAS FOTOS
PETONETS SUSANNA
Buenos días Susana!!Ya me pongo manos a la cocina que hoy toca esta cazuela de patatitas y carne.Guay!!
ResponEliminaMe gustan tus comidas,me dan ideas,que a veces se me acaban para la cocina de cada día.
Un saludo y buen día hoy lo tenemos bonito.
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaENCANTADA DE QUE TE GUSTE MI COCINA, Y SI HAS HECHO ESTAS PATATAS YA ME CONTARÁS COMO HA IDO LA RECETA, SEGURO QUE MUY BIEN...ESTÁN DE RICAS....
PETONTES SUSANNA