TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dissabte, 4 de gener del 2014

Pinxos de llagostins en tempura de safrà


Ingredients
Llagostins ( que tots siguin de la mateixa mida )
Sal
Pebre
Oli vegetal
Safrà
Farina
Bastonets de fusta
Llevat químic

Preparació
En primer lloc netejarem els llagostins, eliminar el cap, la closca  i l'intestí (és com un fil negre que passa per sobre de l'esquena), deixant la cua.

Enfilar individualment en una broqueta de fusta, tallant un tros de fusta si aquesta és massa llarga, així totes les peces, condimentar amb sal, pebre i reservar en una safata.

Preparem una tempura, fer com una salsa lleugera amb la farina, el llevat, un pessic de safrà i aigua que ha d'estar molt freda. (Aquesta tasca podem fer-la amb antelació i reservar a la nevera).

Passar els llagostins per aquest preparat i fregir en abundant oli calent, escórrer sobre una reixeta i servir recent fets.

Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

2 comentaris:

  1. Hola Susanna, has preparado unos platos deliciosos, pero éste me desborda......molt bo....paco

    ResponElimina
  2. Que bo, es que m'entra gana, deliciós. M'imagino que el safrà li deu donar un toc especial.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...