TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


divendres, 4 de febrer del 2011

ARRÒS SALTEJAT AMB MORCILLA IBÈRICA





A casa agrada molt l´arròs bullit i es un plat quasi  "obligat "  cada setmana , sempre en faig de més ,doncs desprès el reconverteixo en altres plats i als meus estan encantats de la vida...en aquest cas quedava a la nevera un tros morcilla ibèrica fantàstica 


http://laube-sanoyderechupete.blogspot.com/2011/01/concurso-aprovechame.html  em aquesta recepta participo en el concurs del bloc de la nostre estimada Laura , mireu el seu enllaç on està tota la informació per si algú li interessa de participar-hi, particularment crec que es un concurs molt sabí, doncs i podrem trobar mil idees per fer plats sorprenents 

INGREDIENTS
Arròs bullit
unes rodanxes de morcilla ibèrica
sal
pebre
cabdells o enciam
tomàquets per amanir
formatge,olives, pebrot,...etc. ( el que trobem per la nevera )
oli de oliva
vinagre de xerès


PREPARACIÓ 
en una  paella i posarem una miqueta d´oli de oliva i les rodanxes de morcìlla i, quan comenci a deixar grassa i posarem l´arròs , saltejar uns minuts perquè agafi sabor i llestos.


acompanyar el plat amb una amanida tallada petita, formatge i tot regat amb una vinagreta de xerès.....hummm


Bon profit,

 AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

36 comentaris:

  1. Pues una receta muy interesante, aunque yo cambiaría la morcilla por chorizo... Mucha suerte en el concurso.

    ResponElimina
  2. Tinc morcilla a la nevera, però arrós sobrant no, pero prenc nota per fer-lo té que ser molt saborós.
    Sort al concurs.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  3. Hola Anna betulo, estimada, guapa tu

    queda molt bo així, i tens un apat preparat en un plis ,plas,...

    mil petonets Susanna i bon cap de setmana tambè per tu i la teva familia, un petonet pel Sr. Toni

    ResponElimina
  4. Hola Su, guapa tu

    que tal estás, más tranquila ?,..espero que si,

    con chorizo tambien, si es bueno, hummm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  5. complimenti..questa ricetta è eccezionale!!baci!

    ResponElimina
  6. L'arròs amb aquest embotit ha de ser una delícia, per a una taula de festa!

    ResponElimina
  7. Una receta muy original!!!
    Que tengas buen fin de semana.

    ResponElimina
  8. Susanna, sabes...?- Yo hago lo mismo con el arroz blanco. Me encanta hacer al día siguiente o para la cena una ensalada o un arrocito blanco con verduras. Pero con morcilla...?. Qué lista!. jejejejeje
    Un besote y muchas gracias por participar (me alegra que te haya gustado la idea del concurso)

    ResponElimina
  9. Una recepte ideal per a preparar un sopar ràpid i sabròs.A més son ingredietns que més o menys sempre tenim per casa.
    Petonets

    ResponElimina
  10. Hola Susanna,
    Així que com a casa, que un cop per setmana, arròs! Aquest que has preparat segur que ha fet les delícies de la teva família.. Petonets

    ResponElimina
  11. Hola, Torno a ser jo! Sort en el concurs!!

    ResponElimina
  12. Tiene una pinta estupenda!! Lástima que la morcilla no me vaya nada.


    Besitos

    ResponElimina
  13. Hola, Nosaltres també som dels de tenir sempre arros blanc a la nevera, per acompanyar qualsevol cosa amb suc, per afeguir unes cullerades a un bol de caldo i fer una sopeta ràpia per sopar.....o com e el teu cas per saltejar-lo amb qualsevol coseta que quedi a la nevera.... petons gastronómics

    ResponElimina
  14. Está molt ben com a primer plat, ets una noia ben apanyada.

    ResponElimina
  15. Que arrocito más rico y es que no lo puedo evitar, me encanta de cualquier manera. Besotes.

    ResponElimina
  16. Que receta más apañada y además buenísima.

    Besos

    ResponElimina
  17. L'arròs és molt agraït a l'hora de reaprofitar-lo, oi? Aquesta recepta és senzilla i ben bona!

    ResponElimina
  18. Hola Marta, guapa tu

    je,je, moltes gràcies
    i mil petonets Susanna

    ResponElimina
  19. Hola com gat i gos, guapa tu

    no se si al final serem germanes,...je,je,..doncs si, si, a casa sempre ni han 3 o 4 kg d´arròs de diferents tipus

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  20. Hola la casita, guapa tu

    esta vez lo hice con morcilla, pero lo "fabrico" con lo que tengo en el momento, puedes cambiar por otro producto y rico igual

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  21. Hola Laura, guapa tu

    como dice Marta, es que somos muy apañadas , je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  22. Hola Trini, guapa tu

    rico, y barato, que más se puede pedir

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  23. Hola Sussana, acabo d'arribar al teu bloc, i encara que no se'm dóna molt bé l'ortografia en Valencià / Català, ho intentaré. jejeje. M'a agradat molt la teva visita al meu bloc. I el teu em sembla molt interessant. De fet em vaig a fer seguidora teva immediatament. Espero veure't més vegades per allà. Un petó

    ResponElimina
  24. Hola Ana Maria, guapa tu

    celebro la teva visita a la meva cuina, encantada de tenir-te aquí,..i ja saps si alguna de les receptes t´agrada,...la agafes..tota teva

    mil petonets i fins aviat Susanna

    ResponElimina
  25. Hola gemma, guapa tu

    el plat més senzill, dona el plaer més gran...mira a mi em poses unes patates bullides amb un all i oli d´ou, i soc més feliç que una
    "perdiz"...je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  26. Hola M. Pilar, guapa tu

    celebro que te guste el menú del dia, la verdad es que queda muy rico el arroz, y si no tienes morcilla, le pones otra cosa, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  27. Hola Sara, guapa tu

    igual que en casa el arroz les encanta esté cocinado de la manera de sea...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  28. Hola cuina de L´eri, guapa tu

    moltes gràcies maca

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  29. Hola Cuina de L´Eri, guapa tu

    un dia dius,..que va a casa més d´un i de dos,..
    sempre els i dic que si van a viure a la Xina, no tindrán pas cap problema per menjar,...je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  30. Hola Quima, guapa tu

    que bons, nosaltres si Déu vol, els farem el mes proper amb tota la família, es molt divertit, mentre els homes cuinen els calçots ( en mig del fum amb una cervesa a la má ), les dones arreglem el món i la taula, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  31. Hola visc a la cuina, guapa tu

    celebro que t´agradi, maca

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  32. Hola Federeica, guapa tu

    encnatada de que t´agradi el menú del dia, je,je
    fins aviat, mil petonets Susanna

    ResponElimina
  33. Susana, riquísima esta receta. Yo tambien lo hago con chorizo y queda igual de sabroso. Gracias y un beso.

    ResponElimina
  34. Hola Meg, querida, y guapa tu

    en primer lugar desearte un feliz año

    igualmente y tanto, sabes ?, tambien está muy rico con bacón ahumado,...en fín con lo primero que pilo en la nevera, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  35. Uy! Nunca he probado el arroz con morcilla, es una buena idea, en la casa tengo una ibérica, a ver si lo pruebo

    Abrazos

    ResponElimina
  36. Hola Javier, guapo tu

    queda muy rico, pero si no tienes morcilla, tambíen queda divino con bacon, jamón,..etc...lo que pilles por la nevera, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...