Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 4 de febrer de 2011

ARRÒS SALTEJAT AMB MORCILLA IBÈRICA





A casa agrada molt l´arròs bullit i es un plat quasi  "obligat "  cada setmana , sempre en faig de més ,doncs desprès el reconverteixo en altres plats i als meus estan encantats de la vida...en aquest cas quedava a la nevera un tros morcilla ibèrica fantàstica 


http://laube-sanoyderechupete.blogspot.com/2011/01/concurso-aprovechame.html  em aquesta recepta participo en el concurs del bloc de la nostre estimada Laura , mireu el seu enllaç on està tota la informació per si algú li interessa de participar-hi, particularment crec que es un concurs molt sabí, doncs i podrem trobar mil idees per fer plats sorprenents 

INGREDIENTS
Arròs bullit
unes rodanxes de morcilla ibèrica
sal
pebre
cabdells o enciam
tomàquets per amanir
formatge,olives, pebrot,...etc. ( el que trobem per la nevera )
oli de oliva
vinagre de xerès


PREPARACIÓ 
en una  paella i posarem una miqueta d´oli de oliva i les rodanxes de morcìlla i, quan comenci a deixar grassa i posarem l´arròs , saltejar uns minuts perquè agafi sabor i llestos.


acompanyar el plat amb una amanida tallada petita, formatge i tot regat amb una vinagreta de xerès.....hummm


Bon profit,

 AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...