A casa agrada molt l´arròs bullit i es un plat quasi "obligat " cada setmana , sempre en faig de més ,doncs desprès el reconverteixo en altres plats i als meus estan encantats de la vida...en aquest cas quedava a la nevera un tros morcilla ibèrica fantàstica
http://laube-sanoyderechupete.blogspot.com/2011/01/concurso-aprovechame.html em aquesta recepta participo en el concurs del bloc de la nostre estimada Laura , mireu el seu enllaç on està tota la informació per si algú li interessa de participar-hi, particularment crec que es un concurs molt sabí, doncs i podrem trobar mil idees per fer plats sorprenents
Arròs bullit
unes rodanxes de morcilla ibèrica
sal
pebre
cabdells o enciam
tomàquets per amanir
formatge,olives, pebrot,...etc. ( el que trobem per la nevera )
oli de oliva
vinagre de xerès
PREPARACIÓ
en una paella i posarem una miqueta d´oli de oliva i les rodanxes de morcìlla i, quan comenci a deixar grassa i posarem l´arròs , saltejar uns minuts perquè agafi sabor i llestos.
acompanyar el plat amb una amanida tallada petita, formatge i tot regat amb una vinagreta de xerès.....hummm
Bon profit,
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Pues una receta muy interesante, aunque yo cambiaría la morcilla por chorizo... Mucha suerte en el concurso.
ResponEliminaTinc morcilla a la nevera, però arrós sobrant no, pero prenc nota per fer-lo té que ser molt saborós.
ResponEliminaSort al concurs.
Petons i bon cap de setmana.
Hola Anna betulo, estimada, guapa tu
ResponEliminaqueda molt bo així, i tens un apat preparat en un plis ,plas,...
mil petonets Susanna i bon cap de setmana tambè per tu i la teva familia, un petonet pel Sr. Toni
Hola Su, guapa tu
ResponEliminaque tal estás, más tranquila ?,..espero que si,
con chorizo tambien, si es bueno, hummm
mil petonets Susanna
complimenti..questa ricetta è eccezionale!!baci!
ResponEliminaL'arròs amb aquest embotit ha de ser una delícia, per a una taula de festa!
ResponEliminaUna receta muy original!!!
ResponEliminaQue tengas buen fin de semana.
Susanna, sabes...?- Yo hago lo mismo con el arroz blanco. Me encanta hacer al día siguiente o para la cena una ensalada o un arrocito blanco con verduras. Pero con morcilla...?. Qué lista!. jejejejeje
ResponEliminaUn besote y muchas gracias por participar (me alegra que te haya gustado la idea del concurso)
Una recepte ideal per a preparar un sopar ràpid i sabròs.A més son ingredietns que més o menys sempre tenim per casa.
ResponEliminaPetonets
Hola Susanna,
ResponEliminaAixí que com a casa, que un cop per setmana, arròs! Aquest que has preparat segur que ha fet les delícies de la teva família.. Petonets
Hola, Torno a ser jo! Sort en el concurs!!
ResponEliminaTiene una pinta estupenda!! Lástima que la morcilla no me vaya nada.
ResponEliminaBesitos
Hola, Nosaltres també som dels de tenir sempre arros blanc a la nevera, per acompanyar qualsevol cosa amb suc, per afeguir unes cullerades a un bol de caldo i fer una sopeta ràpia per sopar.....o com e el teu cas per saltejar-lo amb qualsevol coseta que quedi a la nevera.... petons gastronómics
ResponEliminaEstá molt ben com a primer plat, ets una noia ben apanyada.
ResponEliminaQue arrocito más rico y es que no lo puedo evitar, me encanta de cualquier manera. Besotes.
ResponEliminaQue receta más apañada y además buenísima.
ResponEliminaBesos
L'arròs és molt agraït a l'hora de reaprofitar-lo, oi? Aquesta recepta és senzilla i ben bona!
ResponEliminaHola Marta, guapa tu
ResponEliminaje,je, moltes gràcies
i mil petonets Susanna
Hola com gat i gos, guapa tu
ResponEliminano se si al final serem germanes,...je,je,..doncs si, si, a casa sempre ni han 3 o 4 kg d´arròs de diferents tipus
mil petonets Susanna
Hola la casita, guapa tu
ResponEliminaesta vez lo hice con morcilla, pero lo "fabrico" con lo que tengo en el momento, puedes cambiar por otro producto y rico igual
mil petonets Susanna
Hola Laura, guapa tu
ResponEliminacomo dice Marta, es que somos muy apañadas , je,je
mil petonets Susanna
Hola Trini, guapa tu
ResponEliminarico, y barato, que más se puede pedir
mil petonets Susanna
Hola Sussana, acabo d'arribar al teu bloc, i encara que no se'm dóna molt bé l'ortografia en Valencià / Català, ho intentaré. jejeje. M'a agradat molt la teva visita al meu bloc. I el teu em sembla molt interessant. De fet em vaig a fer seguidora teva immediatament. Espero veure't més vegades per allà. Un petó
ResponEliminaHola Ana Maria, guapa tu
ResponEliminacelebro la teva visita a la meva cuina, encantada de tenir-te aquí,..i ja saps si alguna de les receptes t´agrada,...la agafes..tota teva
mil petonets i fins aviat Susanna
Hola gemma, guapa tu
ResponEliminael plat més senzill, dona el plaer més gran...mira a mi em poses unes patates bullides amb un all i oli d´ou, i soc més feliç que una
"perdiz"...je,je
mil petonets Susanna
Hola M. Pilar, guapa tu
ResponEliminacelebro que te guste el menú del dia, la verdad es que queda muy rico el arroz, y si no tienes morcilla, le pones otra cosa, je,je
mil petonets Susanna
Hola Sara, guapa tu
ResponEliminaigual que en casa el arroz les encanta esté cocinado de la manera de sea...
mil petonets Susanna
Hola cuina de L´eri, guapa tu
ResponEliminamoltes gràcies maca
mil petonets Susanna
Hola Cuina de L´Eri, guapa tu
ResponEliminaun dia dius,..que va a casa més d´un i de dos,..
sempre els i dic que si van a viure a la Xina, no tindrán pas cap problema per menjar,...je,je
mil petonets Susanna
Hola Quima, guapa tu
ResponEliminaque bons, nosaltres si Déu vol, els farem el mes proper amb tota la família, es molt divertit, mentre els homes cuinen els calçots ( en mig del fum amb una cervesa a la má ), les dones arreglem el món i la taula, je,je
mil petonets Susanna
Hola visc a la cuina, guapa tu
ResponEliminacelebro que t´agradi, maca
mil petonets Susanna
Hola Federeica, guapa tu
ResponEliminaencnatada de que t´agradi el menú del dia, je,je
fins aviat, mil petonets Susanna
Susana, riquísima esta receta. Yo tambien lo hago con chorizo y queda igual de sabroso. Gracias y un beso.
ResponEliminaHola Meg, querida, y guapa tu
ResponEliminaen primer lugar desearte un feliz año
igualmente y tanto, sabes ?, tambien está muy rico con bacón ahumado,...en fín con lo primero que pilo en la nevera, je,je
mil petonets Susanna
Uy! Nunca he probado el arroz con morcilla, es una buena idea, en la casa tengo una ibérica, a ver si lo pruebo
ResponEliminaAbrazos
Hola Javier, guapo tu
ResponEliminaqueda muy rico, pero si no tienes morcilla, tambíen queda divino con bacon, jamón,..etc...lo que pilles por la nevera, je,je
mil petonets Susanna