Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 20 de febrer de 2011

FILETS D´ORADA A LA PLANXA AMB CONFIT DE VERDURES


Ingredients
orada en filets 
oli d´oliva
sal
pebre
pebrot vermell
pebrot verd
ceba 
grans d´alls sense treure la pell
tomàquets deshidratats
bixos "guindilles"


Preparació
Posarem els tomàquets a hidratar amb aigua i reservar.


Tallar  els pebrots i la ceba a " juliana ", donar un cop als alls però sense treure la pell, partir les guindilles  i o posarem tot a la paella amb una mica d´oli de oliva, important que el foc sigui molt suau, que les verdures ens quedin confitats, condimentar amb la sal i pebre al gust, quan ja estiguin quasi cuinats i afegirem els tomàquets també tallats a "juliana".


Tindrem la planxa calenta, espolsar-la amb sal ( així no s´enganxa el peix ) agafar els filets d´orada untar-los amb oli i els posarem a la planxa, amb 3 minuts per costat ja en tenen prou, salat i pebrar amb gust.


Muntar el plat amb el peix i les verdures i regar amb un fil d´oli de oliva verge.


Bon profit


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...