TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 2 de febrer del 2011

Ametlles Marcona garapinyades amb sèsam







De totes les varietats d'ametlla, la més apreciada és la Marcona. 

Aquesta requereix un clima, unes cures molt específics, i ofereix com a contrapartida un sabor incomparable.

Les Marcona estan considerades com la millor varietat d'ametlla.    

Úniques pel seu sabor i qualitat, la Marcona gaudeix d'un reconeixement especial entre els experts.

Les ametlles són molt valuoses per la seva aportació d'energia, vitamines (destaca la vitamina B2 o riboflavina), calci, fòsfor i potassi.

Gastronòmicament és un dels fruits secs més importants pel seu sabor, aroma i possibilitat d'elaboració, pastisseria de tot tipus, preparats alimentaris, amanides, etc ....


INGREDIENTS
Ametlles Marcona 
Sucre
Aigua

* De tot el mateix pes 

* Llavors de sèsam ( Quantitat al vostre gust )


PREPARACIÓ
Posarem tots els ingredients en una paella a foc viu, quan quasi ja no i quedi aigua, baixar el foc al mínim i remenar seguit.

Quan el sucre es comenci a quedar espès, es torna a posar la potencia del foc al màxim i deixem que es caramel-litzar al gust.

Tot seguit retirar del foc i escampar les ametlles sobre el marbre -o- una silicona, que NO es toquin les unes amb les altres, deixar refredar...i ja les tenim a punt de gaudir.

 Bon profit !!
 
 
 Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com
 Desitjo que t´agradi, petonets, Susanna



13 comentaris:

  1. Mare de déu!! si jo pensava que aixó no es podia fer a casa. Amb lo que m´agraden.
    Molt bé susanna, ets una artista.
    Un petonás

    ResponElimina
  2. que bonesss,fa molt de temps que no en faig pero quin sap jeje un petó

    ResponElimina
  3. Hola Glòria, guapa tu

    i tant que si, je,je, i estan mes bones que si les compres, doncs son acabades de fer.....hummm

    ( dissabte em moro de ganes de fer el teu pastís...ja i som-hiu

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  4. Hola Agnés, guapa tu

    doncs anima´t que ja veuràs que no duraràn res,de res, també o faig amb altres fruits secs,...les nous queden molt bones

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  5. no conocía esa variedad de almendras, gracias por la explicación, todos los días se aprende algo :)

    ResponElimina
  6. ¡¡ qué ricura !!
    Siento no haberte felicitado antes por tu cumple blog...nunca es tarde.
    Petonets

    ResponElimina
  7. Hola Carmen Rosa, guapa tu

    no pasa nada mujer, encantada de tu visita, ya se sabe no siempre se puede con todo, yo tambien he estado una temporada bastante liada , y sin tiempo ni ganas de mucho,...

    celebro que te gusten mis almendras, je,je ,..quedan de ricas...hummm


    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  8. Hola Sole, guapa tu

    seguro que sí las conoces , con esta variedad se elaboran los turrones, además son las que se usan en pasteleria para hacer crocanti , laminadas, etc..

    de todas maneras es lo que tiene de bueno este ambiente, los unos aprendemos de los otros, Bravo

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  9. Que bones i llamineres, m'agraden molt, gracies per la recepta.

    ResponElimina
  10. Apa, qué bones, un vici! Amb sèsam no les habia vist.
    Petons reina.

    ResponElimina
  11. Hola Anna, betulo, guapa tu

    doncs jo sempre o quasi sempre el i faig amb sèsam, m´agrada molt, i amb marcones, son més bones

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  12. Hola Marta, guapa tu

    estan molt bones i fetes a casa acabades de fer....en un plis plas, ja no en queda cap..

    mil petonets de marcona, Susanna

    ResponElimina
  13. Hola Guapa!!! Aquest mes hem demanat garrapinyades a Memòries d'una cuinera, a veure si t'animes i ens deixes la recepta!!! :P petonets

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...