Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 2 de febrer de 2011

Ametlles Marcona garapinyades amb sèsam







De totes les classes d'ametlla, la més apreciada és la Marcona. Aquesta varietat, que requereix un clima i unes cures molt específics, ofereix com a contrapartida un sabor incomparable.

Les Marcona estan considerades com la millor varietat d'ametlla. Úniques pel seu sabor i qualitat, la varietat Marcona gaudeix d'un reconeixement especial entre els experts.

Les ametlles són molt valuoses per la seva aportació d'energia, vitamines (destaca la vitamina B2 o riboflavina), calci, fòsfor i potassi.

Gastronòmicament és un dels fruits secs més importants pel seu sabor, aroma i possibilitat d'elaboració, pastisseria de tot tipus, preparats alimentaris, amanides, etc ....


INGREDIENTS
AMETLLES MARCONA
SUCRE
AIGUA
( EL MATEIX PES DE TOT)

GRANES DE SÈSAM ( LA QUANTITAT AL GUST DEL COMENSAL)

PREPARACIÓ
POSAREM TOTS ELS INGREDIENTS EN UNA PAELLA A FOC VIU, QUAN QUASI NO HI QUEDA AIGUA, ABAIXAR EL FOC AL MÍNIM I REMENAR SEGUIT.

QUAN EL SUCRE ES COMENCI A ESPESSIR, ES TORNA A POSAR EL FOC AL MÀXIM I DEIXAR CARAMEL-LITZAR A GUST.

TOT SEGUIT POSAREM LES AMETLLES SOBRE EL MARBRE O SILICONA BEN ESTÈSSES , QUE ES TOQUIN LES UNES AMB LES ALTRES I ES DEIXEN REFREDAR.

QUE BONES......BON PROFIT

 
 
 
 Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com
 Desitjo que t´agradi, petonets, Susanna



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...