Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 28 de febrer de 2011

VIEIRES GRATINADES AL FORN




INGREDIENTS
Vieires galleges fresques
Gambetes pelades
Salsa de tomàquet  fregit ( 1 pot)
Sal
Pebre
All i julivert picat
Oli d´oliva
Pa ratllat
1 raig de vermut blanc sec

PREPARACIÓ
Saltar a la paella amb oli calent les vieires i les gambetes pelades, salpebrar i al final posarem un raig de vermut blanc sec, deixar reduït i reservar.

Barrejar les vieires i les gambetes amb la salsa de tomàquet  fregit, posarem dins de les petxines de la mateixa vieira, espolsar amb all i julivert picat petit,  per acabar cobrir tot amb la ratllat, i regar amb un fil d´oli de oliva.

Fornejar fins que el pa ens quedi cruixen,  servir calent i..

Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...