Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 28 de febrer de 2011

VIEIRES GRATINADES AL FORN




INGREDIENTS
Vieires galleges fresques
Gambetes pelades
Salsa de tomàquet  fregit ( 1 pot)
Sal
Pebre
All i julivert picat
Oli d´oliva
Pa ratllat
1 raig de vermut blanc sec

PREPARACIÓ
Saltar a la paella amb oli calent les vieires i les gambetes pelades, salpebrar i al final posarem un raig de vermut blanc sec, deixar reduït i reservar.

Barrejar les vieires i les gambetes amb la salsa de tomàquet  fregit, posarem dins de les petxines de la mateixa vieira, espolsar amb all i julivert picat petit,  per acabar cobrir tot amb la ratllat, i regar amb un fil d´oli de oliva.

Fornejar fins que el pa ens quedi cruixen,  servir calent i..

Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

23 comentaris:

  1. Hola Mary - Strawberrycandy, guapa tu

    celebro que t´agradi la recepta, així queden molt bones

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  2. susanna que booo te d'estarr.Ja em dirás quant puguis el teu correu i si et va be els dies que paso per malgrat ens veiem.un petó

    ResponElimina
  3. ¡Ay que ricas Susana! me gustan muchísimo. Te han quedado estupendamente.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  4. Amb la gana que tinc i tu fas aquestes vieires que tant m'agraden.
    Petons reina.

    ResponElimina
  5. Una receta deliciosa, se me hace la boquita agua jaja...

    Tendré que conformarme con copiarla con tu permiso.

    Buen comienzo de semana.

    Besinos.

    ResponElimina
  6. Unas vieiras muy ricas. A veces es comlicado encontrarlas, pero merece la pena por lo buenas que están.

    Besitos,

    ResponElimina
  7. A mi m'agraden molt les vieires. De fet hi tinc un lligam sentimental perque són dels primers plats 'guapos' que vaig cuinar ja fa molts anys :)
    Boníssimes.

    ResponElimina
  8. ¡¡¡El aspecto es inmejorable!!!

    Abrazos y buena semana

    ResponElimina
  9. Que bones que són!! M´agrada molt aquesta recepta.
    Un petó.

    ResponElimina
  10. Hola Federica, guapa tu

    estic contenta que t´agradi,
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  11. Hola Espe, guapa tu

    celebro que te gusten, quedan muy ricas,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  12. Hola Glòria, guapa tu

    més que bones ,

    jo es faig de vegades quan tinc convidats, ni ha algun en concret que si no li poso una petxina d´aquestes li dona alguna cosa...diu que com aquestes res.... a més les pots tenir preparades del dia abans,....a punt de enfornar

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  13. Hola Javier, guapo tu

    celebro que te guste,
    mil petonets Susanna , bona setmana també per tu

    ResponElimina
  14. Hola Oscar, estimat i guapo tu

    això es amor,...je,je, i que bones que son..

    de fet tens convidats els i poses un plat amb aquests " bixos" i quedes com una reina

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  15. Hola Suny, guapa tu

    normalmente las tienes que encargar si las quieres frescas, pues en las pescaderias de mi zona es complicado de encontrar sin previa reserva,...como ultimo recurso si no las hay frescas , aún que no es lo mismo se puede obtar por las congeladas Pescanova por ejemplo...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  16. Hola Bego/samira, guapa tu

    je,je,...de hecho no es un plato para diario, pero de vez en cuando tambien tenemos que mimarnos, verdad ?

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  17. Hola Anna Betulo, guapa tu

    je,je, veritablement ara mateix, fins i tot jo, em cruspiria una petxineta d´aquestes,...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  18. Hola Amparo, guapa tu

    je,je, quedan deliciosas y ya ves que son super fáciles de preparar

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  19. Hola Marta y Cris, guapas

    a sido un placer participar en vuestro concurso

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...