TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

diumenge, 20 de febrer del 2011

Pastís de crema de flam

















la recepta es del blog http://bufetdepostres.blogspot.com/ gràcies Cristina per compartir aquesta delícia.


Ingredients per a la base
250 grams de farina de pastisseria
125 grams de margarina
80 grams de sucre
1 ou
1/2 sobre de llevat químic tipus Royal


Preparació de la base
Preescalfar el forn a 200.C

Untar l´interior del motllo amb margarina , espolsar de farina i reservar.

Tamisar la farina + llevat i reservar.

Batre ou + sucre , desprès afegir-hi la margarina i quan estigui tot ben barrejat i suaument per últim i abocarem la farina,.

Quan o tinguem tot pastat, posar sobre el marbre de la cuina i amb la ajuda de un corró de pastisseria aplanar i donar la forma del motllo , tot seguit folrar la base i una part de les parets ( si la massa no arriba fins dalt no importa).


Ingredients pel farciment
500 grams de formatge fresc (Tipus Quark o similar )
1/2 litre de llet
100 grams de sucre
2 ous
1 sobre de flam
50 grams d´oli de gira-sol

Només tenim que barrejar tots aquest ingredients i ja tenim el farcit del pastís a punt.

Montatge per enfornar
- Abocar el farcit en el motllo i posar al forn, aproximadament 60 minuts, com sempre depèn del forn, de la forma del motllo, etc... ideal un de 26 cm.

-( al coure ens quedaran algunes zones  ennegrides , no es res més que ens queden  caramelades  del sucre i està deliciós )

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna  

41 comentaris:

  1. mmmm te d'estar molt booo,m'emporto la recepta,molts petons

    ResponElimina
  2. T'ha quedat sensacional! Amb el gratinat de la superfície queda molt vistós. Ha de ser boníssim.

    ResponElimina
  3. Molt originals els ingredients de aquest pastís.
    Ha de estar de mort.
    Un petó.

    ResponElimina
  4. Bon dia Susanna! Què bo ha d'estar... Ara mateix agafaria una micona per esmorzar! Sort en el concurs!!

    ResponElimina
  5. Quina recepta més bona!!! I facileta.....

    ResponElimina
  6. Hola Susanna.
    Esta tartita de flan tiene una pinta muy rica y parece muy sencilla. La pena es que lleve el ingrediente prohibido.
    Besitos.
    ;-D

    ResponElimina
  7. Hola bona dia
    Aquesta recepta és com un pastis de formatge, pels ingredients que porta ha d’estar boniiiiiiiiiiiiiiisim!!.
    Maco el detall dels maduixots
    Bona cuina

    ResponElimina
  8. Hola Susana, este pastis me da que tiene que ser una cosa muy buena de comer, suerte en el concurso, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  9. Et felicito. T´ha quedat molt bé. NO cal estirar la masa amb un corró...directament al motlle i aplanar...bé, a mi em va millor així.

    ResponElimina
  10. Una tarta muy rica, suerte en el concurso.

    ResponElimina
  11. Suerte en concurso, la tarta tiene una pinta riquísima. Seguro que está buenísima.

    Besitos,

    ResponElimina
  12. Ja saps que m'agrada molt tot ho que cuines i aquest pastís no es una exepció, es veu molt bo.
    Petons reina, bon diumenge.

    ResponElimina
  13. Ummmmmmmmmmmm seguro estaba de muete lenta ,me llevo un caxin para la merienda.
    Muxa suerte en el sorteo ,bicos mil y feli domingo wapa.

    ResponElimina
  14. Quina bona pinta que te, i es veu senzill de fer segur que està boníssim.

    ResponElimina
  15. Un flancito muy rico con esa crema y todo el cremat por encima... Se tiene que deshacer en la boca. Suerte en el concurso. Un besote.

    ResponElimina
  16. Hola Su, guapa tu

    ni te inmaginas lo delicioso que queda,...ayer todo el mundo "flipó" a la hora de los postres..fué un exito total

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  17. Hola Marta, guapa tu

    es veritat pel senzill que es de elaborar te un resultat de 10....

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  18. Hola Nenalinda, guapa tu

    casi no quedo, solo un pedacito para hoy, tenia invitados y alucinaron

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  19. quina recepta més bona! me l'apunto! molts sort guapa

    ResponElimina
  20. Hola Donibaneko, estimada i guapa tu

    je,je, queda molt bona a més te el punt de sucre que a mi m ´agrada,...veig que a tu tampoc t´agraden les coses massa dolçes com a mí

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  21. Susana, deliciosa y facil receta. Muchas gracias por compartirla. UN beso.

    ResponElimina
  22. Hola Meg, guapa tu

    encantada con tu visita y celebro que te guste la receta, verdaderamente está riquisimo

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  23. Hola Judith, guapa tu

    et recomano que el provis, et passaràs una hora que només podràs dir.hummmmmmmmm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  24. Hola Anna Betulo, guapa tu

    et recomano que el facis, queda de bo....

    mil petonets Susnna

    ResponElimina
  25. Hola Sunny, querid ai guapa tu

    nena tienes que probarla, de verdad que ha sido todo un gran descubrimiento,...la hice ayer para una cena,..hoy ya no queda nada

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  26. Hola Trini, guapa tu

    celebro que te guste, no pases sin hacerla y probarla, claro, je,je, seguro que te encanta
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  27. Ciao Bella!!
    Grazie per il tuo commento sul mio blog e complimenti al tuo blg,molto carina con tante bontà..;-)
    Questa torta è super golosa,bravissima!!! :-)
    Bacione a presto*

    ResponElimina
  28. Hola Cristina ARTISTA i guapa tu

    vaig provar de les dues manera i amb el corró em va millor queda tota per un igual, a més i tinc molta practica jo amb el corró, el faig servir per quasi tot, ..je,je

    altre vegada gràcies per la recepta, nena quin exit, mil mil-lions de petonets Susanna

    ResponElimina
  29. Hola Juan, guapo tu

    la verdad es que si además puedes "jugar" conel azucar, la leche y demás, y puedes hacerlo de Régimen...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  30. Hola Narcís, guapo tu

    com sempre encantada de la teva visita i pel teu comentari,...celebro que t´agrdi la recepta ...el merit de la Cristina, qua va ser qui ens va donar a coneixer la seva recepta,..i la veritat ..fantastica,....


    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  31. Hola Honey 82, guapa tu

    encantada de la teva visita i que sapigues que tens un blog de 10,...soc una super fans teva..

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  32. Hola Amanda, guapa tu

    es verdad je,je,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  33. Hola Catieu, guapa tu

    tens tota la raó, es fantástica, ahir vaig ser la reina del sopar....

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  34. Hola la cuina de L´eri, guapa tu

    només et dic que val la pena que el facis, i ja em dirás,
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  35. Hola Glòria, guapa tu

    com he comentat la recepta es de la Cristina, he posat el seu enllaç per qui desitgi de visitar la seva cuina, està molt bé, el pastís de mort, tal com dius, ahir vaig tenir més exit.....

    mil petonets preciosa, Susanna

    ResponElimina
  36. Hola Gemma, guapa tu

    com he anat comentàn abans , val la pena que probis la recepta,...segur que t´aagrada..

    mil petonets maca, Susanna

    ResponElimina
  37. Hola Agnès, guapa tu

    estic contenta de que t´agradi, si el fas ja ens explicaràs el resultat...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  38. Aquest flam és una passada, cap a la llista!

    ResponElimina
  39. Hola! Muchas gracias por participar :) Te deseo toda la suerte del mundo y espero tener el resultado del concurso en la menor brevedad posible. Un beso!

    ResponElimina
  40. Hola Sarita, guapa tu

    o tindrás molt difícil segur,...quantes coses dolçes, que bones totes,..

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  41. Hola Visc a la cuina, guapa tu

    doncs si, i a més està " divino de la muerte "...je,je,

    pel març si Déu vol, em de fer una calçotada ( ja una tradició ) tota la família, ( una pila que soms ), i a mi sempre em toca els postres i un pa,...en portaré un d´aquests...i segur que serà tot un exìt

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...