Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 20 de febrer de 2011

Pastís de crema de flam

















la recepta es del blog http://bufetdepostres.blogspot.com/ gràcies Cristina per compartir aquesta delícia.


Ingredients per a la base
250 grams de farina de pastisseria
125 grams de margarina
80 grams de sucre
1 ou
1/2 sobre de llevat químic tipus Royal


Preparació de la base
Preescalfar el forn a 200.C

Untar l´interior del motllo amb margarina , espolsar de farina i reservar.

Tamisar la farina + llevat i reservar.

Batre ou + sucre , desprès afegir-hi la margarina i quan estigui tot ben barrejat i suaument per últim i abocarem la farina,.

Quan o tinguem tot pastat, posar sobre el marbre de la cuina i amb la ajuda de un corró de pastisseria aplanar i donar la forma del motllo , tot seguit folrar la base i una part de les parets ( si la massa no arriba fins dalt no importa).


Ingredients pel farciment
500 grams de formatge fresc (Tipus Quark o similar )
1/2 litre de llet
100 grams de sucre
2 ous
1 sobre de flam
50 grams d´oli de gira-sol

Només tenim que barrejar tots aquest ingredients i ja tenim el farcit del pastís a punt.

Montatge per enfornar
- Abocar el farcit en el motllo i posar al forn, aproximadament 60 minuts, com sempre depèn del forn, de la forma del motllo, etc... ideal un de 26 cm.

-( al coure ens quedaran algunes zones  ennegrides , no es res més que ens queden  caramelades  del sucre i està deliciós )

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna  

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...