TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
diumenge, 20 de febrer del 2011
Pastís de crema de flam
la recepta es del blog http://bufetdepostres.blogspot.com/ gràcies Cristina per compartir aquesta delícia.
Ingredients per a la base
250 grams de farina de pastisseria
125 grams de margarina
80 grams de sucre
1 ou
1/2 sobre de llevat químic tipus Royal
Preparació de la base
Preescalfar el forn a 200.C
Untar l´interior del motllo amb margarina , espolsar de farina i reservar.
Tamisar la farina + llevat i reservar.
Batre ou + sucre , desprès afegir-hi la margarina i quan estigui tot ben barrejat i suaument per últim i abocarem la farina,.
Quan o tinguem tot pastat, posar sobre el marbre de la cuina i amb la ajuda de un corró de pastisseria aplanar i donar la forma del motllo , tot seguit folrar la base i una part de les parets ( si la massa no arriba fins dalt no importa).
Ingredients pel farciment
500 grams de formatge fresc (Tipus Quark o similar )
1/2 litre de llet
100 grams de sucre
2 ous
1 sobre de flam
50 grams d´oli de gira-sol
Només tenim que barrejar tots aquest ingredients i ja tenim el farcit del pastís a punt.
Montatge per enfornar
- Abocar el farcit en el motllo i posar al forn, aproximadament 60 minuts, com sempre depèn del forn, de la forma del motllo, etc... ideal un de 26 cm.
-( al coure ens quedaran algunes zones ennegrides , no es res més que ens queden caramelades del sucre i està deliciós )
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
mmmm te d'estar molt booo,m'emporto la recepta,molts petons
ResponEliminaT'ha quedat sensacional! Amb el gratinat de la superfície queda molt vistós. Ha de ser boníssim.
ResponEliminaMolt originals els ingredients de aquest pastís.
ResponEliminaHa de estar de mort.
Un petó.
Bon dia Susanna! Què bo ha d'estar... Ara mateix agafaria una micona per esmorzar! Sort en el concurs!!
ResponEliminaQuina recepta més bona!!! I facileta.....
ResponEliminaHola Susanna.
ResponEliminaEsta tartita de flan tiene una pinta muy rica y parece muy sencilla. La pena es que lleve el ingrediente prohibido.
Besitos.
;-D
Hola bona dia
ResponEliminaAquesta recepta és com un pastis de formatge, pels ingredients que porta ha d’estar boniiiiiiiiiiiiiiisim!!.
Maco el detall dels maduixots
Bona cuina
Hola Susana, este pastis me da que tiene que ser una cosa muy buena de comer, suerte en el concurso, un saludo.
ResponEliminaJUAN
Et felicito. T´ha quedat molt bé. NO cal estirar la masa amb un corró...directament al motlle i aplanar...bé, a mi em va millor així.
ResponEliminaUna tarta muy rica, suerte en el concurso.
ResponEliminaSuerte en concurso, la tarta tiene una pinta riquísima. Seguro que está buenísima.
ResponEliminaBesitos,
Ja saps que m'agrada molt tot ho que cuines i aquest pastís no es una exepció, es veu molt bo.
ResponEliminaPetons reina, bon diumenge.
Ummmmmmmmmmmm seguro estaba de muete lenta ,me llevo un caxin para la merienda.
ResponEliminaMuxa suerte en el sorteo ,bicos mil y feli domingo wapa.
Quina bona pinta que te, i es veu senzill de fer segur que està boníssim.
ResponEliminaUn flancito muy rico con esa crema y todo el cremat por encima... Se tiene que deshacer en la boca. Suerte en el concurso. Un besote.
ResponEliminaHola Su, guapa tu
ResponEliminani te inmaginas lo delicioso que queda,...ayer todo el mundo "flipó" a la hora de los postres..fué un exito total
mil petonets Susanna
Hola Marta, guapa tu
ResponEliminaes veritat pel senzill que es de elaborar te un resultat de 10....
mil petonets Susanna
Hola Nenalinda, guapa tu
ResponEliminacasi no quedo, solo un pedacito para hoy, tenia invitados y alucinaron
mil petonets Susanna
quina recepta més bona! me l'apunto! molts sort guapa
ResponEliminaHola Donibaneko, estimada i guapa tu
ResponEliminaje,je, queda molt bona a més te el punt de sucre que a mi m ´agrada,...veig que a tu tampoc t´agraden les coses massa dolçes com a mí
mil petonets Susanna
Susana, deliciosa y facil receta. Muchas gracias por compartirla. UN beso.
ResponEliminaHola Meg, guapa tu
ResponEliminaencantada con tu visita y celebro que te guste la receta, verdaderamente está riquisimo
mil petonets Susanna
Hola Judith, guapa tu
ResponEliminaet recomano que el provis, et passaràs una hora que només podràs dir.hummmmmmmmm
mil petonets Susanna
Hola Anna Betulo, guapa tu
ResponEliminaet recomano que el facis, queda de bo....
mil petonets Susnna
Hola Sunny, querid ai guapa tu
ResponEliminanena tienes que probarla, de verdad que ha sido todo un gran descubrimiento,...la hice ayer para una cena,..hoy ya no queda nada
mil petonets Susanna
Hola Trini, guapa tu
ResponEliminacelebro que te guste, no pases sin hacerla y probarla, claro, je,je, seguro que te encanta
mil petonets Susanna
Ciao Bella!!
ResponEliminaGrazie per il tuo commento sul mio blog e complimenti al tuo blg,molto carina con tante bontà..;-)
Questa torta è super golosa,bravissima!!! :-)
Bacione a presto*
Hola Cristina ARTISTA i guapa tu
ResponEliminavaig provar de les dues manera i amb el corró em va millor queda tota per un igual, a més i tinc molta practica jo amb el corró, el faig servir per quasi tot, ..je,je
altre vegada gràcies per la recepta, nena quin exit, mil mil-lions de petonets Susanna
Hola Juan, guapo tu
ResponEliminala verdad es que si además puedes "jugar" conel azucar, la leche y demás, y puedes hacerlo de Régimen...
mil petonets Susanna
Hola Narcís, guapo tu
ResponEliminacom sempre encantada de la teva visita i pel teu comentari,...celebro que t´agrdi la recepta ...el merit de la Cristina, qua va ser qui ens va donar a coneixer la seva recepta,..i la veritat ..fantastica,....
mil petonets Susanna
Hola Honey 82, guapa tu
ResponEliminaencantada de la teva visita i que sapigues que tens un blog de 10,...soc una super fans teva..
mil petonets Susanna
Hola Amanda, guapa tu
ResponEliminaes verdad je,je,
mil petonets Susanna
Hola Catieu, guapa tu
ResponEliminatens tota la raó, es fantástica, ahir vaig ser la reina del sopar....
mil petonets Susanna
Hola la cuina de L´eri, guapa tu
ResponEliminanomés et dic que val la pena que el facis, i ja em dirás,
mil petonets Susanna
Hola Glòria, guapa tu
ResponEliminacom he comentat la recepta es de la Cristina, he posat el seu enllaç per qui desitgi de visitar la seva cuina, està molt bé, el pastís de mort, tal com dius, ahir vaig tenir més exit.....
mil petonets preciosa, Susanna
Hola Gemma, guapa tu
ResponEliminacom he anat comentàn abans , val la pena que probis la recepta,...segur que t´aagrada..
mil petonets maca, Susanna
Hola Agnès, guapa tu
ResponEliminaestic contenta de que t´agradi, si el fas ja ens explicaràs el resultat...
mil petonets Susanna
Aquest flam és una passada, cap a la llista!
ResponEliminaHola! Muchas gracias por participar :) Te deseo toda la suerte del mundo y espero tener el resultado del concurso en la menor brevedad posible. Un beso!
ResponEliminaHola Sarita, guapa tu
ResponEliminao tindrás molt difícil segur,...quantes coses dolçes, que bones totes,..
mil petonets Susanna
Hola Visc a la cuina, guapa tu
ResponEliminadoncs si, i a més està " divino de la muerte "...je,je,
pel març si Déu vol, em de fer una calçotada ( ja una tradició ) tota la família, ( una pila que soms ), i a mi sempre em toca els postres i un pa,...en portaré un d´aquests...i segur que serà tot un exìt
mil petonets Susanna