Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 19 d’octubre de 2011

Mil fulles d´albergínia, tonyina i arròs bullit

















Ingredients
Albergínies
Una cullerada de farina
Arròs bullit que quedi espès
Oli d´oliva
Sal
Tonyina amb oli
Salsa de tomàquet, Barbacoa, ....al gust
* una cullera de fer boles de gelat , per muntar l´arròs

Preparació
Tallar les albergínies molt fines, ( jo o faig amb la maquina de tallar embotits) i les posarem dins de un bol amb aigua i una cullerada de farina que ja i tindrem desfeta, reposar un mínim de 1/2 hora, no es necessari de posar-hi sal, treuen igualment el suc, ens quedaran blanques i gens amargants.

Mentre podem preparar un arròs bullit  espès i reservar calent.

Posar una planxa al foc i quan estigui molt calenta , amb unes gotes d´oli i farem les llenques d´albergínia que tindrem condimentades amb sal , ens tenen que quedar cruixents i reservar.

El muntatge es molt fàcil, primer posarem una capa de llesques d´ albergínia ,   a sobre  amb l´ajuda de una cullera de fer "boles" de gelat, i posarem uns pilonets d´arròs bullit que cobrirem amb la tonyina esmicolada i,  repetir altre vegada la mateixa operació, engalanar per sobre amb una línia de salsa de tomàquet , regar tot el voltant del plat amb un raig de oli d´oliva.

* Cada cop que fem una bola d´arròs ,passar la cullera per aigua, així la bola queda perfecta i surt sense problemes de la cullera.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets  Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...