Ingredients
Albergínies
Una cullerada de farina
Arròs bullit que quedi espès
Oli d´oliva
Sal
Tonyina amb oli
Salsa de tomàquet, Barbacoa, ....al gust
* una cullera de fer boles de gelat , per muntar l´arròs
Preparació
Tallar les albergínies molt fines, ( jo o faig amb la maquina de tallar embotits) i les posarem dins de un bol amb aigua i una cullerada de farina que ja i tindrem desfeta, reposar un mínim de 1/2 hora, no es necessari de posar-hi sal, treuen igualment el suc, ens quedaran blanques i gens amargants.
Mentre podem preparar un arròs bullit espès i reservar calent.
Posar una planxa al foc i quan estigui molt calenta , amb unes gotes d´oli i farem les llenques d´albergínia que tindrem condimentades amb sal , ens tenen que quedar cruixents i reservar.
El muntatge es molt fàcil, primer posarem una capa de llesques d´ albergínia , a sobre amb l´ajuda de una cullera de fer "boles" de gelat, i posarem uns pilonets d´arròs bullit que cobrirem amb la tonyina esmicolada i, repetir altre vegada la mateixa operació, engalanar per sobre amb una línia de salsa de tomàquet , regar tot el voltant del plat amb un raig de oli d´oliva.
* Cada cop que fem una bola d´arròs ,passar la cullera per aigua, així la bola queda perfecta i surt sense problemes de la cullera.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
crec que aquest plat a mi m'agradaria molt,petons
ResponEliminaQué presentación tan original!! Y todo con verduras de temporada!!
ResponEliminaMe encanta!!
Esta receta me ha gustado mucho.
ResponEliminaLa probaré.
Rica, rica.
Besets
Hola Sussana, yo también soy una amante de las berenjenas, en tortilla, en escalibada, a la plancha, etc.etc. y este mil fulls, no me lo pienso perder.
ResponEliminaPetonets guapetona-
Susanna m'ha agradat la idea, un plat senzill, sa i molt digerible!
ResponEliminaUn perfecte equilibri tant d'ingredients com per mantenirse tan bé.
ResponEliminaPetons.
Un pinxo molt bó per pendre amb una cervesa frequeta! petonets maca.
ResponEliminaQuin plat més senzill, bonic, i nutritiu!Un d'aquests que m'agraden, si senyora. Prenc nota!,a reveure.
ResponEliminaOlá Susanna,
ResponEliminaQue delicia de prato, adoro berinjela e é a combinação perfeita com atum....
1000 Beijokinhas
Un comoida completa,rica y resultona,que más se puede pedir?
ResponEliminaBesos Susana
Me ha encantado esta manera de combinar el arroz con la berenjena y la presentación es muy chula
ResponEliminaAbrazos y buen día
Susanna, quina idea més genial! M'agrada molt aquest muntatge...! I, a més, permet incorporar modificacions... molt bona idea.
ResponEliminaSUSANNA XATA, EL TEU PLAT ES DELICIÓS I MOLT DEL MEU GUST!!!
ResponEliminaY que no has vist que en el meu blog hi ha una coseta per a tú, apa a buscar s'ha dit!!!
Hola Te de Ternura, guapa tu
ResponEliminacelebro que t´agradi, a casa te molt d´èxit
i ara et vinc a visitar, mil petonets Susanna
Hola Marina, guapa tu
ResponEliminai tant que si, tot el que la teva inmaginaciò volgi, je,je
celebro que t´agradi
mil petonets Susanna
Molt bon primer plat, te les empesques totes.
ResponElimina