Ingredients
Sardines........de Blanes
All i julivert picats
Flor de sal
Patates de fregir
Oli d´liva
Oli de gira.sol per fregir
Farina de cigrons
Sal
Pebre
Preparació
Tallar les patates a juliana i freig amb oli de gira.sol
Arrebossar les sardines condimentades amb sal i pebre al gust amb farina de cigrons i fregir amb oli de gira.sol.
Sardines........de Blanes
All i julivert picats
Flor de sal
Patates de fregir
Oli d´liva
Oli de gira.sol per fregir
Farina de cigrons
Sal
Pebre
Preparació
Tallar les patates a juliana i freig amb oli de gira.sol
Arrebossar les sardines condimentades amb sal i pebre al gust amb farina de cigrons i fregir amb oli de gira.sol.
Muntar el plat amb les patates i les sardines, espolsar els patates amb flor de sal i les sardines amb all i julivert picats.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Adoro sardine e alici...una ricetta che fa proprio al caso mio...ottima davvero!
ResponEliminaEstàs traien partit de les farines, però es que queden molt bé amb aquests arrebossats.
ResponEliminaAvui he fet els peus de porc amb all-i-oli, boníssims.
Petons.
Hola maca que tal com vá; aquestes sardinetes son molt bones amb la tempura que l'hi has possat, i amb unes patatetes mes que boness.
ResponEliminapatonetsss
susanna, extraordináries les sardines que has preparat me agraden un muntó, altra cosa, moltes vegades entre al téu blog peró desistix per que en costa molt de temps, pot ser coses del méu pc.....salutaçións paco
ResponEliminaSusanna...Que delicia, una forma nueva de probar las sardinas, las papas fritas de la fotos están para ponerlas en un cuadrito...
ResponEliminaExcelente plato!!!
Besitos
Esas sardinas con las papitas estan divinas!!!
ResponEliminaUn beso grande
Hola susanna, que delicia de sardinas y las costillas ummm me pierden las costillitas. tomo nota.
ResponEliminamuchisimos besitos
Jo tinc unes sardines comprades ahir i llestes per buscar destí...no les acostumo a arrebossar perque si ho faig els hi trec l'espina central per a menjar-les tipus filet. Però mira, igual...;)
ResponEliminaLA COCINERA DE BETULO ha deixat un comentari nou al vostre missatge "COSTELLES DE XAI DE GIRONA AMB PATATES PALLA":
ResponEliminaSusanna, tu fas pais, sardines de Blanes, xai de Girona, tenim aliments molt bons quan ens arriben perque de vegades es ven tot fora.
M' agrada molt el xai cuinat de la manera més simple a la planxa.
Petons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE EM UNS BONS PRODUCTES COM ELS QUE TENIM TANT APROP,..ES UNA GRAN TONTERIA FER SERVIR ELS QUE VENEN QUE FORA..( I NO I TING PAS RES EN CONTRA)...PERÒ PRIMER ELS DE CASA ..SEMPRE
PETONETS SUSANNA
HOLA OSCAR, GUAPO TU
ResponEliminaTAMBÉ ESTÀ BE DE DEIXAR-HI L´ESPINA A LA SARDINA, DONSS ARRIVARÀ UN MOMENT QUE NO SABREM EL QUE ES UNA ESPINA NI UN OS DE TANT QUE PULIM ELS ALIMENTS,...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA CHUS, GUAPA TU
ResponEliminaJA VES QUE PARA COMER BIEN Y SANO NO ES NECESARIO COMPLICARTE LA VIDA SOLO SABER ESCOGER UN BUEN PRODUCTO...
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNIE, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE ASÍ REBOZADITAS ESTÁN DELICIOSAS, YO SIEMPRE COMPRO CUANDO SON PEQUEÑITAS
PETONETS SUSANNA
Hola Susanna, muhas gracias por tu comentario.
ResponEliminaConfieso que las sardinas no son mi debilidad pero reconozco que con este rebozado, las patatitas y esta presentación no sé, es posible que me lance a probar. Por que como dicen en casa ...están de vicio!y lo que me pierdo...
Gracias, saludos,
Hola guapaaa!
ResponEliminaese plato es super ricoooo!!!
Gracias por esta receta, este fin de semana mi catador quiere que le prepare sardinas, las hare de dos maneras, como las preparo siempre y como tú! Así tiene dos variedades en un mismo plato, seguro que le gusta la idea;) besitos
ResponEliminaHOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaAQUESTES FARINES SON UNA PASSADA...
AIXÍ QUE PEUS DE PORC AMB ALL I OLI ...QUE BONS...
PETONETS SUSANNA
HOLA SR. PACO, QUE TAL ?
ResponEliminaESTIC CONTENTA DE LA SEVA VISITA I DE QUE LI AGRADIN LES SARDINETES....DE BLANES...JE,JE
PETONETS SUSANNA
Hola susanna, eres la mejor! me encantan todas tus recetas, y que la pones en catalan.
ResponEliminaBesos!!!
Sardines acabades de pesca i arrebossades, quina delícia, per sopar en vull un platetttttttt
ResponEliminaMolts petons
Antes las costillas y ahora las sardinas, unos platos estupendos los que has preparado. Si los hubiera tenido cerca habrían caído los dos sin mucho sacrificio, primero las sardinas y luego las costillas. Fenomenal.
ResponEliminaBuen fin de semana, Susanna
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaRECETAS SENCILLAS, RICAS, SANAS, RAPIDAS, ECONOMICAS,....HUMMMMM QUE RICO
BUEN FIN DE SEMANA TAMBIEN PARA TI, HASTA PRONTO, MIL PETONETS SUSANNA
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaMIRA SI EREN FRESQUETES, QUE NI LA CUINA FEIA OLOR DE SARDINES...QUINA DELICIA
PETONETS I BON CAP DE SETMANA, SUSANNA
HOLA PAO, GUAPA TU
ResponEliminaBIENVENIDA A MI COCINA, ESTOY ENCANTADA QUE TE GUSTE,..JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA PAO, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDAN RICAS Y MUY CRUJIENTES,..SI TIENES OPORTUNIDAD DE ENCONTRAR ESTA HARINA PRUEBA,
SI NO , ..PUEDES TRITURAR GARBANZOS HASTA QUE QUEDEN EN HARINA Y TAMBIEN TE SIRVE
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA LETICIA, GUAPA TU
ResponEliminaESTOY SEGURA QUE SI LAS PRUEBAS REPITES, QUEDAN DE 10
PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaLAS SARDINAS ASÍ QUEDAN DIVINAS, Y LAS PATATITAS HACEN CRIC CRIC, COMO LAS QUE VENDEN EN BOLSAS, SOLO CON UNA DIFERENCIA QUE ESTAS SON CASERAS Y RECIEN HECHAS ( LAS PREFIERO)
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE ES UN PLAT SENZILL I COMPLET, JUNT AMB UNA BONA AMANIDETA...." HAY FILLUS" QUE DIEM PER AQUI, JE,JE ...QUE BO
PETONETS SUSANNA
HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE, QUE BE QUE TE HA QUDAT AIXÒ DE "fish and chips"
MOLT BO I MOLT SA, PETONETS SUSANNA
Si les sardines són de Blanes han de quedar bones per força i si a més les prepares d'aquesta manera, tan arrebossadetes i cruixents, no es poden comparar amb res més!
ResponEliminaHOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaAMB AQUEST ARREBOSAT QUEDEN DE 10..PROVA I JA EM DIRÀS, SERÀS LA REINA DE LA TAULA
PETONETS SUSANNA