Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 28 de març de 2011

CIGRONS AMB CALAMARS PETITS I BOTIFARRA DE PAGÈS



Ingredients
Calamars petits i nets
1 pot de cigrons
1 botifarra de pagès cuita a la planxa
1 cullerada de greix de botifarra
1 cullerada de oli d´oliva
Sal
Pebre
All i julivert picat
2 cullerots de salsa per calçots
Aigua

Preparació
Saltejar a la paella amb oli i greix calent, els cigrons i els calamars, quan ja comencin a agafar una mica de color ,afegir la botifarra que ja tenim cuita tallada a rodanxes, all i julivert picats, remenar tot , ara i afegirem un parell o tres cullerots de salsa per calçots i aigua fins cobrir els cigrons, condimentar al gust amb sal i pebre , deixar fer xup, xup, uns 10 minuts,....i a taula.

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...