Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 28 de març de 2011

CIGRONS AMB CALAMARS PETITS I BOTIFARRA DE PAGÈS



Ingredients
Calamars petits i nets
1 pot de cigrons
1 botifarra de pagès cuita a la planxa
1 cullerada de greix de botifarra
1 cullerada de oli d´oliva
Sal
Pebre
All i julivert picat
2 cullerots de salsa per calçots
Aigua

Preparació
Saltejar a la paella amb oli i greix calent, els cigrons i els calamars, quan ja comencin a agafar una mica de color ,afegir la botifarra que ja tenim cuita tallada a rodanxes, all i julivert picats, remenar tot , ara i afegirem un parell o tres cullerots de salsa per calçots i aigua fins cobrir els cigrons, condimentar al gust amb sal i pebre , deixar fer xup, xup, uns 10 minuts,....i a taula.

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

35 comentaris:

  1. Hola Susanna!! quins plats més nostres i tan cassolans, a me mare li encanta el teu blog i a mi per descomptat.

    Petonets

    ResponElimina
  2. Hola Susanna!! quins plats més nostres i tan cassolans, a me mare li encanta el teu blog i a mi per descomptat.

    Petonets

    ResponElimina
  3. Si que tienen que estar ricos estos garbanzos.
    Un beso

    ResponElimina
  4. Hola Curra, guapa tu

    se hace en un plis, plas, con resultado de 10x10

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  5. Hola M.José, guapa tu

    je,je, moltes gràcies, li fas un petó gors, gros, gros, a la mama, de la meva part, estic molt contenta...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  6. Que guiso tan rico, tiene un colorcito divino.
    Besos

    ResponElimina
  7. Que rico, estas mezclas de tierra y mar son deliciosas y el plato me ha encantado.

    Besitos reina,

    ResponElimina
  8. Con lo que me gustan los garbanzos, nunca los he probado con calamares, tienen que estar deliciosos, me apunto tu receta porque sé seguro que me va a gustar, la haré pronto!
    Besos,
    Nasy

    ResponElimina
  9. Susanna,
    jo amb aquest plat necessito molt de pa.. per què la salseta deu estar .... Petons

    ResponElimina
  10. Que bona pinta ,jo perque ja he sopat que si nó m'ho menjaba ara mateix!!
    Petons Wapa!!

    ResponElimina
  11. Hola Romescaire, guapo tu

    je,je doncs ja veus que es molt fàcil, amb un resultat de Luxe

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  12. Susanna, que rico plato para estos día de otoño, ya me guarde la receta, se me hacia agua la boca...
    Gracias Susanna por tu preocupación, recién hoy estoy volviendo a conectar mi computadora, por suerte ya todo anda bien. Aunque la distancia sean grandes, los lazos que se estrechan por este medio son fuertes, yo tambien los tuve en mi mente.

    Te mando un beso enorme. Silvia

    ResponElimina
  13. Hola Silvia, querida, amada y guapa tu

    RE BIENVENIDA a casa, te añoraba sabes ?...espero de corazón que tu ausencia no fuera por nada malo,


    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  14. Un mar y tierra delicioso y fotogénico.

    Besos.

    ResponElimina
  15. Dan ganas de meter la cuchara!!! tiene un aspecto muy bueno, mejor sabrá!!!!
    Besitos

    ResponElimina
  16. quin plat mes complert i bo,m'agrada tot el que porta jeje un petó

    ResponElimina
  17. Me gusta tu propuesta!!! con calamares no los he comido nunca, pero desde luego se ven deliciosos, otra receta más para pendientes. Besos

    ResponElimina
  18. Quin plat més suculent. M'agrada això de la botifarra a la planxa

    ResponElimina
  19. Quina recepta més suculenta, i la salsa de calçots no té pèrdua!

    ResponElimina
  20. Susanna, un plat pressiós de cigrons amb calamars en companya de botifarra, si senyoreta. molt bó,.......paco

    ResponElimina
  21. Tinc problemes amb els missatges potser en veuràs dos.
    Deia que ha quedat un plat molt suculent i que m'agrada que la botifarra a la planxa

    ResponElimina
  22. quina bona pinta!! hauria de estar boníssim!! i amb la gana que tinc....

    ResponElimina
  23. Toma plato rico de mar y montaña. Es un concepto que yo no conocí hasta llegar aquí... Un besote.

    ResponElimina
  24. que buena,con lo q me gusto la butifarra.tengo un poco congelada..jejeje

    ResponElimina
  25. Em menjaria un bon plat d'aquests cigrons en tan bona companyia.
    Petons reina.

    ResponElimina
  26. Una barreja sorprenent!!! i el toc de la salsa de calçots ha de ser definitiu.
    petons guapa

    ResponElimina
  27. A mi no m'agraden gaire els cigrons, però el teu plat te una pinta estupenda, no hem faria res de menjar-me'l.

    ResponElimina
  28. Fantàstic mar i muntanya. De vici total! A casa els cigrons no entusiasmen (a mi sí) i penso que amb aquesta combinació serà una forma de que triomfin!

    Per cert Susanna, el dissabte 9 d'Abril hem convocat una trobada de blocaires a Barcelona. Per dinar i escoltar una ponència d'un expert de cafès.

    Si et ve de gust apuntar-t'hi (o algún lector) tenim l'event convocat al facebook però com que a tú no et tinc allà no t'hi he pogut convidar encara.

    http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=163994166989642

    Em suscric a les respostes per si t'hi vols apuntar :)

    ResponElimina
  29. Hola Susanna, unos dias sin venir visitarte y lo que me he perdido, vamos que en tu casa se come de maravilla, este plato debe de estar buenisimo, pero que decir de la tortilla... acabo de llegar de la pizzeria en comparaciòn aficionados. Un beso, Alex

    ResponElimina
  30. Guauuu quina recepta més bona !!! EM menjava un plat ara mateix (i no és broma eh?) je je je
    Un petonàs

    ResponElimina
  31. Hola Lily, guapa tu

    queden molts bons així, i fets amb un plis, plas,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  32. Hola LAex, querida y guapa tu

    je,je me encanta cocinar, los mios nunca saben que se encontrarán para comer,...cada dia es una sorpresa

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  33. Hola Oscar, guapo tu

    moltes gràcies per la proposta, Déu sap com m´agradaria, però ara mateix tinc la meva vida una mica complicada per histories familiars,...la propera vegada si em convides...

    quina pena, em faria tanta il-lusió...ja en farás 10 céntims de com ha anat la trobada..veritat ?

    http://www.facebook.com/profile.php?id=1054463420 es el meu enllaç ( crec que ho he fet be,...)

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  34. Hola Marta, guapa tu

    això es que no els has provat així, cigrons sols son aburrits,...però així res a dir....je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...