Filets de lluç - intentar que siguin tots de la mateixa mida -
Pernil dolç a llesques
Formatge cremós a llesques
Flor de sal
Farina
Ou batut
Pebrot vermell
Un pot de faves petites
Oli d´oliva
Preparació
Agafar dos filets de lluç i posar-me entre ells una llesca de pernill dolç i una de formatge - que tallarem a la mateixa mida que els filets - , estrènyer una mica perquè quedin les dues parts de lluç unides.
Passar per farina seca, després ou batut i altre cop per farina seca.
Fregir amb oli d´oliva i escórrer sobre una reixeta o paper de cuina
Sofregir el pebrot i les faves per acompanyar el plat.
Condimentar el plat amb flor de sal i a gaudir.
Bon profit, i si es amb bona companya millor.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
TODO ESTO TIENE MUY BUENA PINTA Y SE ME HA ABIERTO EL APETITO.......ERES BUENA COCINERA POR LO QUE VEO.SALUDOS DESDE LA RIOJA
ResponEliminaHOLA CHARO, GUAPA TU
ResponEliminaBIENVENIDA A MI COCINA, CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA,...ES QUE LA COCINA ES UNA DE MIS GRANDES PASIONES.....JE, JE
PETONETS, HASTA PRONTO SUSANNA
wow che piatto ricco e gustoso!! complimenti!! baci!
ResponEliminaHOLA FEDERICA, GUAPA TU
ResponEliminaRICCO E GUSTOSO CIERTO,
BACI, PETONETS, RECORDS, SOUVERS, SUSANNA
Saps que no he fet mai el peix farcit d'aquesta manera? Ha de ser ben bo, a casa ens agradarà!
ResponEliminaUns llibrets, pero encara més sans que els fets amb llom de porc. "Rico, rico".
ResponEliminaPetons.
Susanna,
ResponEliminaCom llibrets però amb lluç, em semba una molt bona idea; una manera diferent i sens dubte més gustosa de preparar el lluç arrebossat.
Et felicito.
Salut.
Mare meva, se´m fa la boca aigua!
ResponEliminaPetonets
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaFA MOLT ANYS QUE VAIG DESCOBRIR AQUESTA DELÍCIA, RECORDES UNA SALA DE FESTA QUE ES DEIA " SCALA BARCELONA" QUE CREC QUE ES VA CREMAR ?..DONCS I VAREM ANAR A VEURE UN ESPECTACLE I ABANS A SOPAR EN UN PETIT I MOLT COQUETÓ RESTAURANT QUE NI HAVIA PER ALLÀ PROP I EN VAREM CRUSPIR AQUEST PLAT...QUEDA MOLT BO
MIL PETONETS SUSANNA
Susanna, le quito el queso y te doy matrícula, con queso también la tienes porque sin duda debe ser un bocado exquisito. Muy rico.
ResponEliminaSaludos
HOLA JUAN GUAPO TU
ResponEliminaPUEDES CAMBIAR EL JAMON DULCE, POR UNAS GAMBITAS CORTADAS PEQUEÑITAS Y SALTEADAS CON CEBOLLA...POR EJEMPLO...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MANEL, GUAPO TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE EL LLUÇ QUEDA MOLT GUSTÓS I MELÒS...
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaMOLT BONS, EL DIA QUE EN FAIG, DESAPAREIXEN RÀPID, AIXÒ ES BONA SENYAL..JE,JE
PETONETS SUSANNA
Que buenos! así el pescadito sí que me lo como yo bien ajustito! que ricoo!
ResponEliminaBesitos
HOLA CUINERA, GUAPA TU
ResponEliminaSE COME DE GUSTO, SIN ESPINAS, BLANDITO POR DENTRO, CRUJIENTE POR FUERA...HUMMM
PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaSEGUR QUE SI, QUEDA MOLT GUSTÒS, I SUAU AL PALADAR...HUMMM
PETONETS SUSANNA