TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 19 de maig del 2010

Filets de lluç farcits de pernil dolç i formatge

Ingredients
Filets de lluç - intentar que siguin tots de la mateixa mida -
Pernil dolç a llesques
Formatge cremós a llesques
Flor de sal
Farina
Ou batut
Pebrot vermell
Un pot de faves petites 
Oli d´oliva

Preparació
Agafar dos filets de lluç i posar-me entre ells una llesca de pernill dolç i una de formatge - que tallarem a la mateixa mida que els filets - ,  estrènyer una mica perquè quedin les dues parts de lluç unides.

Passar per farina seca, després ou batut i altre cop per farina seca.

Fregir amb oli d´oliva i escórrer sobre una reixeta o paper de cuina 

Sofregir el pebrot i les faves per acompanyar el plat.
 
Condimentar el plat amb flor de sal i a gaudir.

Bon profit, i si es amb bona companya millor.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

16 comentaris:

  1. TODO ESTO TIENE MUY BUENA PINTA Y SE ME HA ABIERTO EL APETITO.......ERES BUENA COCINERA POR LO QUE VEO.SALUDOS DESDE LA RIOJA

    ResponElimina
  2. HOLA CHARO, GUAPA TU

    BIENVENIDA A MI COCINA, CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA,...ES QUE LA COCINA ES UNA DE MIS GRANDES PASIONES.....JE, JE

    PETONETS, HASTA PRONTO SUSANNA

    ResponElimina
  3. wow che piatto ricco e gustoso!! complimenti!! baci!

    ResponElimina
  4. HOLA FEDERICA, GUAPA TU

    RICCO E GUSTOSO CIERTO,

    BACI, PETONETS, RECORDS, SOUVERS, SUSANNA

    ResponElimina
  5. Saps que no he fet mai el peix farcit d'aquesta manera? Ha de ser ben bo, a casa ens agradarà!

    ResponElimina
  6. Uns llibrets, pero encara més sans que els fets amb llom de porc. "Rico, rico".
    Petons.

    ResponElimina
  7. Susanna,
    Com llibrets però amb lluç, em semba una molt bona idea; una manera diferent i sens dubte més gustosa de preparar el lluç arrebossat.
    Et felicito.
    Salut.

    ResponElimina
  8. Mare meva, se´m fa la boca aigua!
    Petonets

    ResponElimina
  9. HOLA NATI, GUAPA TU

    FA MOLT ANYS QUE VAIG DESCOBRIR AQUESTA DELÍCIA, RECORDES UNA SALA DE FESTA QUE ES DEIA " SCALA BARCELONA" QUE CREC QUE ES VA CREMAR ?..DONCS I VAREM ANAR A VEURE UN ESPECTACLE I ABANS A SOPAR EN UN PETIT I MOLT COQUETÓ RESTAURANT QUE NI HAVIA PER ALLÀ PROP I EN VAREM CRUSPIR AQUEST PLAT...QUEDA MOLT BO

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. Susanna, le quito el queso y te doy matrícula, con queso también la tienes porque sin duda debe ser un bocado exquisito. Muy rico.
    Saludos

    ResponElimina
  11. HOLA JUAN GUAPO TU

    PUEDES CAMBIAR EL JAMON DULCE, POR UNAS GAMBITAS CORTADAS PEQUEÑITAS Y SALTEADAS CON CEBOLLA...POR EJEMPLO...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA MANEL, GUAPO TU

    LA VERITAT ES QUE EL LLUÇ QUEDA MOLT GUSTÓS I MELÒS...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA ANNA, GUAPA TU

    MOLT BONS, EL DIA QUE EN FAIG, DESAPAREIXEN RÀPID, AIXÒ ES BONA SENYAL..JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. Que buenos! así el pescadito sí que me lo como yo bien ajustito! que ricoo!

    Besitos

    ResponElimina
  15. HOLA CUINERA, GUAPA TU

    SE COME DE GUSTO, SIN ESPINAS, BLANDITO POR DENTRO, CRUJIENTE POR FUERA...HUMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  16. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    SEGUR QUE SI, QUEDA MOLT GUSTÒS, I SUAU AL PALADAR...HUMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...