Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 19 de maig de 2010

FILETS DE LLUÇ FARCITS DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE

INGREDIENTS

FILETS DE LLUÇ
PERNIL DOLÇ A LLENQUES
FORMATGE CREMÓS A LLENQUES
FLOR DE SAL
FARINA
OU BATUT
PEBROT VERMELL
1 POT FAVES PETITES
OLI DE GIRA-SOL
OLI D´OLIVA

- AGAFAR DOS FILETS DE LLUÇ DE LA MATEIXA MIDA I FARCIR AMB UNA LLENCA DE PERNILL DOLÇ I UN ALTRE DE FORMATGE, APRETAR PERQUÈ QUEDIN LES DUES PARTS UNIDES I PASSAR PER FARINA SECA + OU BATUT + FARINA SECA, FREGIR AMB OLI DE GIRA-SOL, I ESCÓRRER SOBRE UNA REIXETA.

- TALLAR EL PEBROT VERMELL A RODANXES I SOFREGIR AMB OLI D´OLIVA.
- SOFREGIR LES FAVES UNA MICA AMB OLI D´OLIVA.

- MUNTAR EL PLAT AMB EL LLUÇ I LES VERDURES, CONDIMENTAR AMB LA FLOR DE SAL.

BON PROFIT

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...