Quan cuinem a la planxa és molt important que aquesta estigui molt calenta, perquè aixì tanca els porus a la carn/peix que i posem, pel que s´ens cuina perfecte, si pel contrari no està suficientment calenta i posem un aliment , aquest comença a perdre liquid i el resultat és que ens queda la carn dura, el peix enganxat, etc...
Aquesta es la meva proposta.......i funciona
Posarem la planxa en marxa, esperarem uns minuts, per saber si ja está a punt de calor i tirarem unes gotes d´aigua per sobre, en el moment que aquestes gotes formin unes perletes i saltin....ja podem cuinar.
Bon profit
Aquest truc pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Un truco estupendo Susanna!!
ResponEliminaPetons
Puix gràcies pel consell, si que és important que estiga la planxa a punt.
ResponEliminaPrenc nota. Gràcies pels magnífics consells que sempre ens deixes...
ResponEliminaPetonets guapa
Muchas gracias por el tip! Lo probaré en mi próxima receta!
ResponEliminawww.comiendoenla.com
Si se trata de freír patatas, por ejemplo, yo soy muy cagona y echo sal a la sartén, y cuando empieza a crepitar (aunque menos que con agua), sé que está listo... Mi Barbas es el valiente del pack y sí echa agua en la sartén con aceite. Un besote.
ResponEliminaUn muy buen consejo.
ResponEliminaBesitos amiga Susanna.
;-D
Muy buen sistema! yo pongo la mano, jejeje no es verdad! la verdad es que mi plancha no me da problemas , la utilizo casi a diario ! no podría vivir sin ella! Bsss wapa.
ResponEliminaSUSANNA, OIDO Y APUNTADO, BUEN TRUQUI
ResponEliminaMolt bon truc.
ResponEliminaPetons reina.
Fantàstic! Jo ho faig a ull però ara amb el teu truquet m´ho asseguro...
ResponElimina