Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 6 de maig de 2010

BACALLÀ AMB PEBROTS DE PADRÓ I CEBA CONFITADA


INGREDIENTS



LLOMS DE BACALLÀ DESALLATS
OLI D´OLIVA
PEBRE NEGRE
VI BLANC ESPECIAL PER CUINAR
CEBA
PEBROTS "DE PADRÓ "
VERMUT BLANC SEC

ESCALFAR L´OLI A FOC MIG, QUAN JA ESTIGUI CALENT POSAREM EL BACALLÀ PER LA PART DE LA PELL I DEIXAREM QUE COGUI I TREGUI LA SEVA GELATINA NATURAL DE LA PELL DURANT UNS 5 MINUTS , DONAR LA VOLTA I COURE PEL ALTRE COSTAT, CONDIMENTAR AMB UNA MICA DE PEBRE I RETIRAR DEL FOC.

DEIXAR REDUIR UNS MINUTS ELS SUCS DE LA PAELLA QUE I AFEGIREM UN RAIG DE VERMUT BLANC SEC , REMENAR AMB CULLERA DE FUSTA PERQUÈ AGAFI UNA MICA DE COS , RETIRAR DEL FOC I ABOCAR PER SOBRE EL BACALLÀ.

FREGIR ELS PEBROTS DE PADRÓ.

TALLAR LA CEBA A JULIANA I FREGIR A FOC MIG AMB OLI D´OLIVA , SALAR I QUAN JA ESTIGUI QUASI CUITA AFEGIR UN RAIG DE VI BLANC ESPECIAL PER CUINA ,DEIXAR REDUIR I QUEDARÁ CONFITADA.

MUNTAR EL PLAT I BON PROFIT



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...