Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 6 de maig de 2010

BACALLÀ AMB PEBROTS DE PADRÓ I CEBA CONFITADA


INGREDIENTS



LLOMS DE BACALLÀ DESALLATS
OLI D´OLIVA
PEBRE NEGRE
VI BLANC ESPECIAL PER CUINAR
CEBA
PEBROTS "DE PADRÓ "
VERMUT BLANC SEC

ESCALFAR L´OLI A FOC MIG, QUAN JA ESTIGUI CALENT POSAREM EL BACALLÀ PER LA PART DE LA PELL I DEIXAREM QUE COGUI I TREGUI LA SEVA GELATINA NATURAL DE LA PELL DURANT UNS 5 MINUTS , DONAR LA VOLTA I COURE PEL ALTRE COSTAT, CONDIMENTAR AMB UNA MICA DE PEBRE I RETIRAR DEL FOC.

DEIXAR REDUIR UNS MINUTS ELS SUCS DE LA PAELLA QUE I AFEGIREM UN RAIG DE VERMUT BLANC SEC , REMENAR AMB CULLERA DE FUSTA PERQUÈ AGAFI UNA MICA DE COS , RETIRAR DEL FOC I ABOCAR PER SOBRE EL BACALLÀ.

FREGIR ELS PEBROTS DE PADRÓ.

TALLAR LA CEBA A JULIANA I FREGIR A FOC MIG AMB OLI D´OLIVA , SALAR I QUAN JA ESTIGUI QUASI CUITA AFEGIR UN RAIG DE VI BLANC ESPECIAL PER CUINA ,DEIXAR REDUIR I QUEDARÁ CONFITADA.

MUNTAR EL PLAT I BON PROFIT



34 comentaris:

  1. Que delicioso se ve ese plato, y la cebollas, que delicia, pero... tengo un pequeño, pequeñito problema... no me traduce al español, no se el porque.... podrías pasarla al castellano? porfi, siiiii...!!! se ve muy tentador este plato.

    Muchos Besitos

    ResponElimina
  2. Susanna, ets superes dia a dia i a mi em tens amb la boca tan oberta que no sé si podré tancarla en tota la tarde.
    Un peto molt gran bonica.

    ResponElimina
  3. Bonissim!!. Precissament he cuinat jo també bacallà...com ens agrada. I aquesta ceba confitada, qué bona. Salut!

    ResponElimina
  4. buonissimo fatto in questo modo, davvero bravissima! complimenti! mi piace molto il tuo blog!

    ResponElimina
  5. Aquesta bacallà l'haurem de provar, amb el vermu i els pebrotets... Ha de ser boníssim!

    ResponElimina
  6. Hola Susanna, no coneixia el bloc, he vist que t'has fet seguidora del meu, doncs res, gràcies, m'afegeixo al teu! i ens anem comentant!, aquest bacallà ha d'estar molt bo!
    salutacions!

    ResponElimina
  7. HOLA TERESA, GUAPA TU

    GRÀCIES PER VISITAR LA MEVA CUINA, ESPERO QUE T´AGRADIN LES MEVES RECEPTES, LES TEVES SON MOLT INTERESANTS, AIXÒ ES MOLT MACO COMPARTIR RECEPTES, TRUCS,..AIXÍ LES NOSTRES " DELICATESSENS" NO ES PERDRERÀN EN EL TEMPS,...SEGUR QUE SEMPRE NI HAURÀ ALGUNA PERSONA QUE LES FARÀ..

    MIL PETONETS I FINS AVIAT SUSANNA

    ResponElimina
  8. Hola y buen dia, soy Daniela de La magia di Zlatar. Gracias por visitar mi blog, yo soy su partidario po lo que mantenemos la compania. Pronto

    ResponElimina
  9. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    QUALSEVOL MENJA DE PEIX AMB UN RAIG DE VERMUT BLANC SEC QUEDA D´ALLÒ MÉS BO, FES LA PROVA I JA VEURÀS QUIN RESULTAT,..

    ELS PEBROTS DE PADRÓ SON MOLT BONS,...AQUESTS CONCRETAMENT SON AUTENTICS, PORTATS DEL POBLE DE PADRÓN...TOT UN GUST

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA DANIELA, GUAPA TU

    GRACIAS POR VISITAR MI COCINA, ESPERO QUE TE GUSTE, Y ENCANTADA DE SU COMPAÑIA

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA RAFFI, GUAPA TU

    Grazie per la visita la mia cucina,

    PETONETS, CHIAO SUSANNA

    ResponElimina
  12. Tengo ganas de que me salgan mis pimientos de padrón, los del año pasado picaban tos jajaja. El bacalao riquísimo. Un besazo.

    ResponElimina
  13. Que bueno está el bacalao y así acompañado debía estar riquísimo.

    Un beso.

    ResponElimina
  14. HOLA NATI, GUAPA TU

    ME COMENTO UNA SEÑORA DEL LUGAR ENTENDIDA EN EL TEMA DE LOS PIMIENTOS EN CUESTIÓN, QUE LOS QUE PICAN SON LOS QUE TIENEN PICO Y FORMA RARA, QUE LOS HERMOSOS REDONDEADOS Y LISOS NO,...HIZO LA PRUEBA Y VERDADERAMENTE FUÉ ASÍ, ...IGUAL ALGUNA VEZ FALLA EL SISTEMA...PERO...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. HOLA NIEVES, GUAPA TU

    EN CASA GUSTA MUCHO, MUCHISIMO EL BACALAO SE COCINE COMO SE COCINE, NENA LOS TENGO VICIADOS A TODOS,...

    LA VERDAD ES QUE CON ESTA GUARNICIÓN, UN 10...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  16. HOLA NATI, GUAPA TU

    VERITAT QU ÉS MOLT BO EL BACALLÀ ?, A CASA ELS TORNO BOIXOS...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  17. HOLA GLORIA, GUAPA TU

    QUE MACA QU´ETS, JE,JE

    EL QUE SI ES VERITAT ES QUE DES DE MOLT JOVENETA ESTIC BOIXA PER LA CUINA, ES UNA DE LES MEVES GRANS PASSIONS, QUAN ESTIC A LA CUINA LA RESTE DEL MON S´ESBORRA, I SOC FELIÇ´, EM RELAXA,....QUAN TORNI A NEIXER JA SE QUE VOI SER....SUPER XEF...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. Susanna,
    Veig que el vermut blanc sec el fas servir amb tot tipus de peix.
    Si vols que el bacallà desprengui molta més gelatina, i el plat sigui més melòs, deixa el foc al mínim procurant que gairebé no fregeixi, més aviat confiti, i anar sacsejant la paella o la cassola... és la base del pil-pil. Segur que amb l'afegitò del vermut pot estar d'infart!. El provaré, i trant!.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  19. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    LOMOS DE BACALAO DESALADOS
    ACEITE DE OLIVA
    PIMIENTA NEGRA
    VINO BLANCO ESPECIAL PARA COCINAR ( TIPO OLOROSO)
    CEBOLLA
    PIMIENTOS DE PADRÓN
    VERMUT BLANCO ESPECIAL SECO

    CALENTAR ACEITE A FUEGO MEDIO, CUANDO ESTÉ CALIENTE COLOCAR EL BACALAO POR LA PARTE DE LA PIEL, DEJAR QUE CUEZA Y SAQUE SU GELATINA NATURAL DE LA PIEL, DURANTE UNOS 5 MINUTOS, DAR LA VUELTA Y COCINAR POR LA OTRA PARTE, CONDIMENTAR CON UN POCO DE PIMIENTA Y RETIRAR DEL FUEGO.

    DEJAR REDUCIR UNOS MINUTOS EL JUGO QUE HA QUEDADO EN LA SARTEN Y AÑADIR UN CHORRITO DE VERMUT BLANCO SECO, DAR VUELTAS A LA SARTEN CON UNA ESPATULA DE MADERA HASTA QUE EL JUGO TOME UN POCO DE CUERPO Y REGAR EL BACALAO.

    FREGIR LOS PIMIENTOS.

    CORTAR LA CEBOLLA A JULIANA Y FREGIR A FUEGO MEDIO, SALAR Y CUANDO EMPIEZE A ESTAR POCHADA AÑADIR UN CHORRITO DE VINO ESPECIAL OLOROSO, DEJAR REDUCIR Y QUEDARÁ CONFITADA.

    MONTAR EL PLATO, Y BUEN PROVECHO.

    I MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  20. sara" buono sicuramente!il contorno e"cipolla e peperoncini?ciao,

    ResponElimina
  21. HOLA MANEL, GUAPO TU

    DONCS SI, DES DE QU´EL VAIG DESCOBRIR, D´AIXÒ JA FA MOLTES LLUNES,..JE,JE, ES LA MEVA "ARMA SECRETA A LA CUINA"...PER TOT EL QUE SIGUI PEIX LI DONA UN TOC MOLT ESPECIAL,..NINGÚ SAP QUE I ES, PERÒ TOTHOM EL NOTA,...UN SABOR DELICIÒS QUE NINGÚ ADIVINA...

    PERÒ AIXÒ SI BLANC SEC.....PAS DOLÇ ( INCLÒS PER SOFREGITS DE PLATS DE PEIX O MARISC..., ARRÒS...ES UN TOT "TERRENY"

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  22. HOLA "LA CUCINA DI PAPAVERO"

    PEPERONI DE Padron Tiny, tipica di un
    Questa città ha da nome, ma è possibile effettuare le RICETTA
    PEPERONI con un'altra classe

    CIAO, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. Avui ens hem possat d' acord amb el bacallà, espero que els pebrots de padrón piquessin una miqueta. T' ha quedat molt ben acompanyat.
    Petons.

    ResponElimina
  24. HOLA ANNA, GUAPA TU

    EL BACALLÀ QUE BO, HUMMMM, A CASA ELS I ENCANTA EN FAIG MOLT SOVINT...SEMPRE DIFERENT..JE,JE

    ELS PEBROTS..?, I QUINS PEBROTS...ELS QUE NO PIQUEN NO PIQUEN....PERÒ ELS QUE PIQUEN...CARAY NENA, COM PIQUEN,..PERÒ MOLT BONS, I A MÉS EREN AUTENTICS D´ALLÀ,..TOT UN LUXE...


    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  25. Una recepta de bacallà molt bona, amb pebrots del Padrón i vermut. La provaré
    Petons

    ResponElimina
  26. HOLA SION, GUAPA TU

    EM EL TOC DEL VERMUTET..TOT PEIX I MARISC, QUEDA HUMMMMM, AIXÒ SI QUE SIGUI BLANC I SEC...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  27. Ayyyyyyyyyy, chiquilla, qué rico te ha quedado el bacalao. A mí me gusta de cualquier manera, pero así, como has hecho tú, me encanta y es de lo más sano.
    Un besoteeeeeeeee

    ResponElimina
  28. Que delicia por favor...de 10!!!!

    besos

    ResponElimina
  29. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    ESTÁ MUY RICA, SANA, LIGERA, RAPIDA, NO ES CARA..HUMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  30. Susanna qué plato más rico, con los pimientitos y la cebollita, ains oma, que rico!!!

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  31. HOLA PAULA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE ASÍ QUEDA RIQUISIMO, Y CON ESTA GUARNICIÓN..........HUM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  32. HOLA LAURA, GUAPA TU

    A MI ME PASA LO MISMO QUE A TI, EL BACALAO ME ENCANTA COCINADO DE CUALQUIER MANERA...ESTA ES UNA DE ELLAS


    FELICITACIONES POR UN PRIMER ANIVERSARIO DE BLOG, I MIL MIL.LIONS DE PETONETS RICOS Y DE RECHUPETE, SUSANNA

    ResponElimina
  33. Hola Susana, que bueno el bacalao y los pimientos de Padrón fantasticos y la cebolla perfecta, pero lo que no he probado es el vermut blanco seco, eso es un truco que intentarlo bien Segú,
    Besos,
    Joan

    ResponElimina
  34. HOLA JOAN I CARME, GUAPOS

    DONCS QUEDA HUMMM, I AIXÒ DEL VERMUT LI DONA UN TOC MOLT ESPECIAL, PERÒ TE QUE SER SEC, JO SEMPRE FAIG SERVIR MARTINI, PER MI EL MILLOR ( NO EL TROVO EN ELS SUPERS.., TENS QUE ANAR A UNA BODEGA..)

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...