INGREDIENTS
500 GRAMS D´ARRÒS
PASTANAGA
PEBROT VERMELL
CEBA
1 CAP D´ALLS
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1,500 L. DE BROU Ó AIGUA
2 BRANQUES DE CAIENA
PEBRE NEGRE
XAMPINYONS I CEPS
SAL
1 RAIG DE WHISKY DE QUALITAT
1 PARELL DE FULLES DE COL
OLI D´OLIVA
LLOM DE PORC , TALLAT A TIRES
Preparació
TALLAR TOTES LES VERDURES A JULIANA I SOFREGIR JUNT AMB EL CAP D´ALLS SENCERS.
( A MI PARTICULAR MENT M´AGRADA DE SOFREGIR-HO TOT PER SEPARAT, DONCS CADA INGREDIENT TE UNA TEXTURA DIFERENT,)
SOFREGIR TAMBÉ ELS BOLETS I EL LLOM,.
BARREJAR TOT , CONDIMENTAR AMB LA SAL + PEBRE + CAIENA , REGAR AMB EL WHISKY , DEIXAR REDUIR, DESPRÈS I POSAREM EL TOMÀQUET FREGIT I L´ARRÒS, DEIXAR COURE TOT JUNT UNS 5 MINUTS, PASSAT AQUEST TEMPS I POSAREM L´AIGUA QUE TINDREM CALENTA I COURE 20 MINUTS.
BON PROFIT
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
hola susanna, por fin he podido entrar a tu blog, debe de ser culpa de mi pc, sin duda el plato que veo del arroz que has preparado es estupendo....felicidades niña..........saludos paco
ResponEliminaL'haurem de provar aquest arròs: m'agraden tots els ingredients i com t'ha quedat!
ResponEliminaEls arrossos estàn tots boníssims i aquest es molt original.
ResponEliminaSusanna, a mi em passa de vegades com a Paco, el teu blog li costa de carregar-se, pensava que pot-ser era del meu ordinador, misteris de l' informàtica.
Petons.
un arros guapo per disfrutar, amb copío la recepte per probarlo, com disfrutem amb aquests plats els que ens agrada mangar, je.je..
ResponEliminaPetonents,
Joan
Que rico! yo quiero un platito que ya se case hora de comer!
ResponEliminaBesitos
HOLA SR. PACO, QUE TAL ??
ResponEliminaM´AGRADA MOLT PROVAR NOUS SABORS,...I AMB EL WHISKY QUEDA DE ...NO DE 10....SINO DE 20....
PETONETS I FINS AVIAT, SUSANNA
HOLA CUINERA, GUAPA TU
ResponEliminaSI LE AÑADES AL SOFRITO DE UN ARROZ, CUALQUIER LICOR, COÑAC, VERMUT, VI,...LE DA UN " ALGO ESPECIAL"..QUE NADIE SABE DESCIFRAR..PERO QUE ESTÁ ALLÍ,---
PETONETS SUSANNA
HOLA JOAN I SARA, GUAPOS
ResponEliminaSEGUR QUE OS AGRADA AMB EL WHISKY, LI QUEDA UN SABOR MOLT ESPECIAL, (AIXÒ SI LI POSES UN QUE SIGUI BO )
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNAD, GUAPA TU
ResponEliminaPOTSER LI COSTA PER LA QUANTITAT DE PLATS QUE PORTA A LA " PANXA "...JE,JE..
PETONETS SUSANNA
HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE MOLTES GRÀCIES NENA,..LA VERITAT ES QUE QUEDEN MOLT I MOLT BONS
PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaSEGUR QUE REPETEIXES..QUEDA DE 10
PETONETS SUSANNA