FORMATGE DE CABRA
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
CEBA
PEBROT VERMELL
1 PATATA DE FREGIR
SAL
PEBRE
OLI D´OLIVA
1 LAMINA DE PASTA DE FULL
UNS BITXOS
REESCALFAR EL FORN A 200.
TALLAR TOTA LA VERDURA A JULIANA , I LA PATATA A RODANXES PRIMES , SOFREGIR UNA MICA AMB OLI D´OLIVA , CONDIMENTAR AMB SAL I PEBRE AL GUST, I RESERVAR.
ESTIRAR LA PASTA DE FULL I POSAR-LA SOBRE UNA PLACA DE FORN , DEIXAR EL PAPER VEGETAL QUE JA PORTA ( NO PUNXAR)
PINTAR AMB EL TOMÀQUET FREGIT I COL·LOCAREM SOBRE TOTA LA VERDURA QUE TENIM RESERVADA AIXÍ COM EL FORMATGE DE CABRA,.
FORNEJAR UNS 25 MINUTS ( DEPÈN DEL FORN )
DECORAR AMB ELS BITXOS I SERVIR.
BON PROFIT
Madre mía, menuda coca!!!!!!! Si no le falta de nada!!!!! Susanna, mi niña, qué rica!!!!!. Me guardaste un cachito?.
ResponEliminaUn besote
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaCACHITO DICES ?, JE,JE, SE ACABÓ EN UN PLIS, PLAS,..QUE RICA ERA...
PETONETS SUSANNA
Les coques amb verdures estàn per llepar-se els dits i segur que els bitxos li donen un bon toc picant.
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDA MOLT BONA AQUESTA COCA I GENS COMPLICADA, JA VEUS
A CASA EN FEM SERVIR MOLT D´AQUESTS PETITS BITXOS,...DONS SON PICANTONS PERÒ AMB JUSTICIA
NOMÉS ELS TROVO EN EL CAPRABO
MIL PETONETS SUSANNA
Quina coca més suculenta que ens proposes, ja l'estic olorant!
ResponEliminaMmmm!, que bona la coca. A casa no ens agraden gaire els bitxos, pero si dius que no piquen gaire, ho tastarem. Un petonet
ResponEliminaHOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaLA FAIG MOLTES VEGADES PER SOPAR, QUAN ARRIVES CANSADA I AMB POQUES GANES DE CUINAR,..JA DEIXO LES VERDURES PREPARES A L´HORA DE DINAR, I PER LA NIT NOMÉS CAL ESCALFAR EL FORN I MUNTAR LA COCA.
PETONETS SUSANNA
Me gusta mucho!
ResponEliminaA mí las torta me encantan y esta que presentaré se viene muy completa! me gusta;)
ResponEliminaBesitos
HOLA CUINERA, GUAPA TU
ResponEliminaEN CASA SIEMPRE TENGO UN PAQUETE DE HOJALDRE EN LA NEVERA, Y VARIOS EN EL CONGELADOR...POR SI LAS MOSCAS...EN UN PLIS, PLAS, PUEDES PREPARAR UN MENÚ...ASÍ DE FACIL, SOBRE TODO A LA HORA DE CENAR...
PETONETS SUSANNA
HOLA LIANA10, GUAPA TU
ResponEliminaBIENVENIDA A MI COCINA Y ENCANTADA DE QUE TE GUSTE ESTA RECETA,...HASTA PRONTO
PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaA CASA EN GASTEM MOLT D´AQUESTS BIXOS, ES QUE NO PIQUEN GAIRE...LO JUST, I ESTÀN MOLT BONS,...NOMÈS ELS TROVO A CAPRABO
PETONETS SUSANNA
ABANS QUE TOT SUSANNA, donarte les GRACIES per visitar y seguir el meu blog.
ResponEliminaDesprés dir-te que aquesta COCA m'ha fet venir una GANA... tot y que ja he sopat.
Y despedirme per ara preguntant. El ROC es aquest LLORITO tan REBUFO?
PETONETS GUAPA:)
Hola Te de ternura, guapa tu
ResponEliminaBenvinguda a la meva cuina, be meva i d´en Roc, aquest llorito teant tremendo com bufó, je,je
sempre que estic a la cuina ell també desde sobre els armaris o sobre la porta controla que tot vagi be, i a més no deixa que ningú entri a la cuina....
es el meu sub-xef
mil petonets SUsanna