Ingredients
Llagostins
Cigrons bullits
Oli d´oliva
Flor de sal
Pebre
All i julivert picat
Llagostins
Cigrons bullits
Oli d´oliva
Flor de sal
Pebre
All i julivert picat
Preparació
Posar una paella amb foc amb oli, quan estic calent afluixar el foc quasi al mínim i posarem els cigrons, deixar fregir sense tocar.los massa, així ni rebenten i s´engrunen
Cuinar els llagostins amb la planxa ben calenta condimentats amb sal i pebre al gust.
Muntar el plat, els cigrons amb un toc de flor de sal i els llagostins amb all i julivert picant per sobre.
Bon profit.
Muntar el plat, els cigrons amb un toc de flor de sal i els llagostins amb all i julivert picant per sobre.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
che bel piatto invitante!!
ResponEliminaMe acaba de entrar un apetito desenfrenado. Que bueno este plato.
ResponEliminaUn beso
Uauuuuu quins llagostins i quins cigrons més bons.
ResponEliminaPetons.
Sense dubte, molt interesant. Veurem que diu en Barbas quan ho vegi. Porquè ho veurà... al seu plat.
ResponEliminaHola Susanna,muy buen menú y con esas velas encendidas genial,vellas imagenes.
ResponEliminaUn abrazo grande.
HOLA GLADYS, GUAPA TU
ResponEliminaBIENVENIDA A MI COCINA, ESPERO Y DESEO QUE NO SEA LA ULTIMA VEZ QUE GOZO CON TU VISITA
MIL PETONETS Y HASTA PRONTO SUSANNA
HOLA SU, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE, ESPERO I DESITJO QUE EN "BARBAS" LI AGRADI, SEGUR QUE SI,...JA VEUS QUE MES SA IMPOSIBLE
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaEN FAIG SERVIR MOLT DE CIGRONS A CASA, ELS I AGRADA A TOTS, A MÉS QUE SON SANS..I AQUEST ES ES BON ACOMPANYAMENT...VERITAT ?...HUM
PETONETS SUSANNA
HOLA CURRA, GUAPA TU
ResponEliminaRICO Y SANO, QUE MÁS SE PUEDE PEDIR
PETONETS SUSANNA
HOLA FEDERICA, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE T´AGRADI
MIL PETONETS, CIAO SUSANNA
Plato muy original y que sin duda tiene que estar delicioso.
ResponEliminaSaludos
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaEN CASA ES UN CLASICO,...LOS GARBANZOS ASÍ ESTÁN DE CHUPARSE LOS DEDOS
PETONETS SUSANNA
No se m'hagués acudit mai fer aquesta combinació i ara que la veig, ja em vénen ganes de fer-la demà mateix: avui he fet cigrons i me n'han sobrat o sigui que... només em falten els llagostins!
ResponEliminaQue rico! muy apetitosas! y itidos langostinos mmm
ResponEliminaBesitos
HOLA CUINERA, GUAPA TU
ResponEliminaGARBANZOS.....HAY PERSONAS QUE LOS DICEN CON DESPRECIO,...
EL GARBANZO ES MUY NOBLE Y MUY SANO,..Y SI ADEMÁS LE CASAS CON UNOS RICOS LANGOSTINOS A LA PLANXA....DE 10
PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaA CASA ES LA LLEGUM QUE MES AGRADA, PER TANT CIGRONS A GO-GO, NI TE INMAGINES LA DE RECEPTES QUE TING, LES ANIRÉ " PENJÀN "...
PETONETS SUSANNA