Ingredients
Fideus xinesos
Sal
Pebre
Pastanaga
Pebrot vermell
Fulles de col
Ceba Ceps
Gambes pelades
Oli d´oliva
Salsa de soja ( opcional )
Preparació
Tallar totes les verdures en juliana i reservar.
En un wok ( si en teniu) si no en una paella ample, i posarem una mica d´oli d´oliva i tot seguit sofregirem totes les verdures a foc viu.
Mentre bullir els fideus seguin les instruccions del fabricant, escórrer i afegir al wok a les verdures que ja tindrem a punt, barrejar i al darrer moment i afegirem les gambes pelades, condimentar amb sal i pebre al gust. i si es desitja una mica de salsa de soja.
* Si ens queda massa sec afegir una mica d´aigua.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Un platito delicioso que me lo cenaría ahora mismo.
ResponEliminaUn besito
HOLA CURRA, GUAPA TU
ResponEliminaYO EN CASA SIEMPRE TENGO DE ESTOS FIDEOS, SON UNA PASADA PUES EN UN MAXIM DE 5 MINUTS YA ESTÁN A PUNTO DE COMER, LES AÑADES CUALQUIER COSITA Y TIENES UN PLATO DELICIOSO
PETONETS SUSANNA
Susanna, qué platito de fideos chinos más apetitoso. Creo que me gustan más cómo te han quedado a ti que los últimos que hice yo... Me encantan!
ResponEliminaUn besote
El dia que et connectes no pares de fer coses bones i fàcils que es molt important. Molt sà.
ResponEliminaPetons.
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaYO HACE MUCHO QUE LOS COCINO , TODO EMPEZÓ
HACE AÑOS CON MI HIJO, LOS DIBUJOS ANIMADOS CASIATICOS , LOS PALILLOS, Y TODO ESTO,..
TENGO UNA PRACTICA...JE,JE, ESTO SI, A MI QUE ME DEN UN BUEN TENEDOR, NADA DE PALILLOS
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaAIXÒ SI, ES LA MEVA PRIMERA NORMA DE LA CUINA, FÀCIL, SA, BONS INGREDIENTS,...A MI NO M´AGRADEN LES RECEPTES QUE TE COMPLIQUEN LA VIDA,LES MEVES SEMPRE SON SENZILLES
PETONETS SUSANNA
M'agrada aquesta recepta, jo també la faig semblant i queda boníssima!
ResponEliminaSusanna, quin plat tant bo i amb tots els ingredients indispensables per un bon dinar!!
ResponEliminaRicos, ricos... nunca he probado los fideos chinos! aprendo mucho contigo, siempre presentas un plato que me apetece probar... que gusto venir a visitarte!
ResponEliminaBesitos
HOLA CUINERA, GUAPA TU
ResponEliminaYO LOS DESCUBRÍ HACE UNOS 20 AÑOS, RESULTA QUE EL YERNO DE UN CLIENTE ES COREANO, UN DIA ESTUVE EN SU CASA , Y PREPARABA FIDEOS DE ESTOS PARA SUS NIÑOS, ME QUEDÉ EXTRAÑADA EN UNOS 3 MINUTOS Y YA ESTABAN HECHOS, PUES EN AQUEL ENTONCES ESTO POR AQUI " SONABA A CHINO"...NO HABIAN TIENDAS , NI SUPERS, QUE LOS VENDIERAN... ME COMENTÓ QUE SE LOS TRAIA DE COREA,..PERO QUE PRONTO VENDERIAN EN UNA TIENDA CONCRETA DE BARCELONA, PUES EL HARIA DE INTERMEDIARIO,...Y BLA, BLA, BLA,...ME REGALÓ UN MONTÓN DE PAQUETES,..Y AQUI EMPEZÓ LA HISTORIA DE LOS FIDEOS CHINOS...MI HIJO SE ENGANCHO LITERALMENTE A ELLOS...HASTA HOY,..JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA, GUAPA TU
ResponEliminaES UN PLAT COMPLET, SA I EM MIS SABORS...HUMMM
PETONETS SUSANNA
HOLA VISCA A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaVERITAT ES QUE UNA RECEPTA DELICIOSA ?,...TAMBÉ LI FAIG ALTRES CANVIS, PER EJEMPLE AMB TROSSETS DE TRUITA TALLADA A LA JULIANA
PETONETS SUSANNA