Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 25 de maig de 2010

Fideus xinesos amb verdures i gambes



Ingredients
Fideus xinesos
Sal
Pebre
Pastanaga
Pebrot vermell
Fulles de col
Ceba Ceps
Gambes pelades
Oli d´oliva
Salsa de soja ( opcional )

Preparació
Tallar totes les verdures en juliana i reservar.

En un wok ( si en teniu) si no en una paella ample, i posarem una mica d´oli d´oliva i tot seguit sofregirem totes les verdures a foc viu.

Mentre bullir els fideus seguin les instruccions del fabricant, escórrer i afegir al wok a les verdures que ja tindrem a punt, barrejar i al darrer moment i afegirem les gambes pelades, condimentar amb sal i pebre al gust. i si es desitja una mica de salsa de soja.

* Si ens queda massa sec afegir una mica d´aigua.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



  





Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...