Ingredients
Cabdells de Tudella
Flor de Sal
Pebre Oli d´oliva
Vinagre
Tomàquet per amanir
Pebrot vermell
Olives negres d´Aragò
Truites fetes molt primes
Preparació
Desfullar els cabdells i posar en una safata
Pelar els tomàquets i tallar a quadradets, fet el mateix amb el pebrot vermell, barrejar i posar.ne una mica dins de cada fulla de cabdell.
Cabdells de Tudella
Flor de Sal
Pebre Oli d´oliva
Vinagre
Tomàquet per amanir
Pebrot vermell
Olives negres d´Aragò
Truites fetes molt primes
Preparació
Desfullar els cabdells i posar en una safata
Pelar els tomàquets i tallar a quadradets, fet el mateix amb el pebrot vermell, barrejar i posar.ne una mica dins de cada fulla de cabdell.
Tallar les truites a tiretes, col.locar en el centre de la safata i coronar amb unes olives negres.
Fer una vinagreta amb oli, vinagre, sal i pebre i regar generosament l´amanida per acabar espolsar amb una mica de flor de sal.
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Susanna,
ResponEliminaAquesta amanida amb les truites em sembla molt original, i ara que venen dies de calor, ha de ser de molt bon menjar.
La presentació és exquisida.
Una abraçada.
Manel.
HOLA MANEL, GUAPO TU
ResponEliminaPER SOPAR VA DE CONYA, AMB UNA BONA LLESCA DE PA AMB TOMÀQUET, O UNA TORRADA RASPADA AMB ALL I UN RAIG D´OLI, A MÉS ES MOLT COMODA DE MENJAR , JA QUE LES " BARQUETES " LES POTS AGAFAR AMB ELS DITS, I QUASI NO NECESSITES NI FORQUILLA, JE,JE
PETONETS SUSANNA
Tan senzill i tan bo: els colors d'aquesta amanida molt guapos!
ResponEliminajajaja, aquesta nit i fet algo molt semblant, però amb endivies, una improvisació.
ResponEliminaPetons.
Una amanida molt curiossa, amb el arrocet dia complet, felicitats,
ResponEliminaPetons,
Joan
Un plato muy completo y rico! me gusta tiene mucho colorido y ya sabes que la comida entra por los ojos! así que este plato me lo comía sin rechistar jeje ;)
ResponEliminaBesitos
Hola !
ResponEliminaAcabo de descobrir el teu blog, molt interessant per cert. Aquesta amanida ha d'estar boníssima i molt fàcil de preparar. Crec que em sol·lucionarà algun sopar. T'aniré seguint !
HOLA GEMMA, GUAPA TU
ResponEliminaBENVINGUDA A LA MEVA CUINA, ENCANTADA DE TENIR-TE AQUI, .. I DE QUE T´AGRADI LA MEVA AMANIDA TAMBÉ,...
"SOC LA REINA DE LES AMANIDES, AIXÒ EM DIUEN A CASA "...EN TING UNA BONA PILA, TOTES DIFERENTS ,DIVERTIDES, I DELICIOSES,..JA LES ANIRÉ "PENJAN"..
MENTRE MIL PETONETS , I FINS AVIAT SUSANNA
Una ensalada de cogollos con una pinta fabulosa. Ahora sientan de maravilla. Muy rica.
ResponEliminaSaludos
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE CON EL CALOR APETECEN UN MONTÓN LAS ENSALADAS , EN CASA SOMOS ADICTOS
PETONETS SUSANNA
HOLA CUINERA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE UNA BUENA ENSALADA BIEN PRESENTADA PUEDE COMPETIR CON CUALQUIER OTRO PLATO, VERDAD ?
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaVAIG CONEIXER LES ENDIVIES FA TRENTA ANYS A GRECIA, ABANS NO EN HAVIA MENJAR MAI, I EM VAREN ROBAR EL COR...QUE BONES
PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaA CASA EL FAIG MOLTES VEGADES PER SOPAR
PETONETS SUSANA