Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 11 de maig de 2010

Tallarines amb musclos i escopinyes de llauna


Ingredients
Tallarines
Escopinyes al natural - en llauna -
Musclos al natural - en llauna -
Ceba tallada petita
Alls tallats petits
Un raig de vi especial per cuina
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva

Preparació
Farem un bon sofregit amb la ceba, alls, despres afegim el tòmaquet, un raig de vi, sal i pebre, deixem reduir, quan faltin uns 5 minuts,afegir els musclos i les escopinyes, tot escurregut del suc que porten, barejar i ja o tenim a punt.

Bullir la pasta amb aigua i un pessic de sal, escòrrer i regar amb una mica d´oli aixì la pasta no s´enganxará.

Barrejar la pasta amb la salsa ...i a gaudir,...si es vol es pot espolsar amb formatge ratllat....això al gust

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al bloghttp://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susannahttp://www.enrocalacuina.com






Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...