Ingredients
Tallarines
Escopinyes al natural - en llauna -
Musclos al natural - en llauna -
Ceba tallada petita
Alls tallats petits
Un raig de vi especial per cuina
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Preparació
Farem un bon sofregit amb la ceba, alls, despres afegim el tòmaquet, un raig de vi, sal i pebre, deixem reduir, quan faltin uns 5 minuts,afegir els musclos i les escopinyes, tot escurregut del suc que porten, barejar i ja o tenim a punt.
Bullir la pasta amb aigua i un pessic de sal, escòrrer i regar amb una mica d´oli aixì la pasta no s´enganxará.
Barrejar la pasta amb la salsa ...i a gaudir,...si es vol es pot espolsar amb formatge ratllat....això al gust
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al bloghttp://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susannahttp://www.enrocalacuina.com
Un plato de pasta marinera que tiene que estar para chuparse los dedos. Delicioso. Me encanta.
ResponEliminaSaludos
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaMIRA YO SIEMPRE TENGO EN MI CONGELADO UNOS PAQUETES DE PASTA FRESCA CONGELADA, Y LATAS DE CONSERVA VARIADAS,...EN UN MOMENTO DADO O PORQUÉ SE TE HA COMPLICADO EL DIA, O POR TRABAJO NO HAS PODIDO IR A COMPRAR...PUES EN UN PLIS PLAS, UN BUEN PLATO...JE.JE
PETONETS SUSANNA
Susanna,
ResponEliminaPasta amb fruits de mar, que diuen els francesos. Una bona combinació.
Jo no ho he fet mai així, sí amb musclos, escopinyes, cloïses... frescos, fent servir el líquid d'obrir-los per ajudar a confitar la salsa de tomàquet.
Segur que amb el gust de la conserva ha de ser diferent.
Una abraçada.
En un pis pas,facil i per llepar-se els dits...qué més volem?
ResponEliminaPetonets
pues si señora muy rico y rápido.
ResponEliminaBesos
HOLA MANEL, GUAPO TU
ResponEliminaQUEDEN MOLT BE, DE VERITAT , AIXÒ SI QUE SIGUIN AL NATURAL....PROVA...
PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaSI, SI, EN UN PLIS, PLAS, NENA I COM MOLT BE DIUS...PER LLEPAR-SE ELS DITS....
PETONETS SUSANNA
Mmm que bueno! que platos más ricos haces por favor NAM
ResponEliminaBesitos
Ummmmmmmmmmmmmmmmmmm... me encanta la pasta sin salsas y con mariscos de concha. Les deja un sabor estupendo a los fideos, verdad?
ResponEliminaRiquísimo susanna!!!!!!!!!!
Un besoteeeeee
Que bo i ràpid de fer! Ho provarem! Per cert, la coca de seitons de Blanes tot un èxit!
ResponEliminaEs nota que ùltimament vas amb falta de temps, però ens dones molt bones idees amb aquests àpats tan bons i ràpids.
ResponEliminaPetons guapa.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE SI,..PERÒ NO ES MOTIU PER DEIXAR DE MENJAR BE, VERITAT ?
MIL PETONETS SUSANNA
Un plat fàcil de fer amb un resultat espectacular. Aquestes receptes són les que m'agraden més!
ResponEliminaQue ricos estos tallarines, se ven muy apetitos,
ResponEliminaUn beso,
Pier
HOLA PIER, GUAPO TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE QUEDAN MUY RICOS Y RAPIDITOS
PETONETS SUSANNA
HOLA GEMMA, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDES MOLT BE AMB AQUEST PLAT,..I FACILET
PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE, QUE CONTENTA QU´ESTIC,..AIXÍ QUE VARES QUEDAR COM UNA REINA...ES QUE LA COCA DE SEITONS QUEDA MOLT I MOLT BONA,...I MÉS SI SON DE BLANES...
EN QUAN A LES TALLARINES JA VEUS QUE ES UNA RECEPTA FACIL I QUEDEN MUY BONS AIXÍ
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaA LOS MIOS LES ENCANTA LA PASTA,...Y ESTA PERMITE MIL COMBINACIONES,..ES FANTASTICA,..SIEMPRE TENGO UNOS PAQUETES DE PASTA FRESCA....EN EL CONGELADOR,..NO SABES LO BIEN QUE VA..
PETONETS SUSANNA
HOLA CUINERA, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE, QUEDA MUY RICO Y RAPIDITO , PUES YA SABES QUE ENTRE SEMANA TAMPOCO NOS QUEDA TANTO TIEMPO LIBRE ,Y NO PODEMOS HACER COSAS COMPLICADAS
PETONETS SUSANNA
HOLA CURRA, GUAPA TU
ResponEliminaRAPIDITOS Y DELICOSOS,
BUEN FIN DE SEMANA NENA, PETONETS SUSANNA
HOLA ANGELA, GUAPA TU
ResponEliminaBIENVENIDA A MI COCINA, Y ESPERO QUE ME VISITES SIEMPRE QUE QUIERAS , AQUI ESTARÉ PARA SALUDARLE Y INVITARTE AÚN QUE SEA VIRTUALMENTE A UN CAFÉ RECIENTE HECHO Y UNA TARTITA.....CUIDATE
PETONETS SUSANNA
Qué cosas más ricas haces!! me encantan!! así cualquiera se niega a comer contigo!! esta receta tiene que estar deliciosa...
ResponEliminaBesos
Gema
http://la-gitanilla.blogspot.com/
HOLA GITANILLA, GUAPA TU
ResponEliminaNO SABES LO RICA QUE QUEDA, Y CON INGREDIENTES QUE SIEMPRE PUEDES TENER A MANO...
GRACIAS POR VISITAR MI COCINA, Y ESPERO QUE TE GUSTEN MIS RECETAS
PETONETS SUSANNA