Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 3 de maig de 2010

PANADA DE TONYINA

AVUI DIA 2 DE MAIG A SANTA SUSANNA DINS DELS ACTES DE LA " PRIMAVERA CULTURAL "HEM CELEBRAR LA XVII MOSTRA DE CUINA
ES UN ACTE MOLT MACO, DONCS TOTHOM QUE VOL I POT PARTICIPAR, ELS PLATS S´EXPOSEN PER GRUPS, ENTRANTS, SEGONS, POSTRES, I DESPRÈS DE GAUDIR DE TOTA AQUESTA PRESENTACIÓ DE VIANDES, ES FA EL TASTET...US ANIMO A QUE EL PROPER ANY TOTS A PARTICIPAR- HI , JO JA AVISARÉ AMB ANTELACIÓ DE LA DATA DE LA SEVA CELEBRACIÓ..AQUESTA ES LA MEVA APORTACIÓ

INGREDIENTS
2 PAQUETS DE PASTA ESPECIAL PER PANADES, MARCA LA COCINERA
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
CEBA TALLADA A " JULIANA"
PEBROTS VERMELLS TALLATS A " JULIANA"
OLI D´OLIVA
1 LLAUNA GROSSA DE TONYINA ESCORREGUDA D´OLI
1 OU BATUT PER PINTAR LA PANADA
PAL
PEBRE

- ESCALFAR EL FORN A 200.

- SOFREGIR AMB OLI LES VERDURES CONDIMENTADES I RESERVAR.

- ESTIRAR UNA FULLA DE MASSA PER PANADA SOBRE UNA PLACA DE FORN , DEIXAR A SOTA EL PAPER VEGETAL QUE JA PORTA I ESCAMPAR LES VERDURES I LA TONYINA , FEN ESPECIAL ATENCIÓ DE DEIXAR UN MARGE PELS COSTATS SENSE FARCIR, POSAREM L´ALTRE FULLA DE MASSA QUE TENIM RESERVADA , UNIR LES DUES PARTS TOT FORMAR UN CORDONET , FER UN FORAT AL MIG ( QUE SERVIRÀ DE XIMENEIA PEL VAPOR AL COURE ) PINTAR AMB L´OU BATUT I CAP AL FORN
PROP D´UNS 30 MINUTS ( PER ATENCIÓ AL FORN, JA QUE TOTS SON DIFERENTS )

I JA ESTÀ A PUNT PER MENJAR, ESTÀ TANT BONA CALENTA COM FREDA...
BON PROFIT



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...