El tofu és un aliment originari d´Orient, consumit des de fa milers d´anys.
Elaborat a partir de la soja, el seu aspecte és un cub d´uns 225 grams de color blanc, de textura més o menys ferma segons la varietat.
El tofu conté un elevat percentatge de proteïnes d´excel.lent qualitat con la carn, els ous o la llet, es suau i digestiu.
És baix en calories, ajuda a reduir els nivells de colesterol en sang, conté abundant lecitina, bona per la memòria, és molt aconsellable en la menopausa pel seu contingut en calci i pel seu efecte regulador dels estrògens.
El tofu es pot menjar.....fregit, arrebossat, estofat, a la planxa, en sopes, en postres.....
Ingredients
Tofu tallat a llenques - el gruix al gust -
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Sèsam
Preparació
Condimentar el sèsam amb sal i pebre al gust, arrebossar amb el sèsam, passar la planxa ben calenta amb unes gotes d´oli d oliva pels dos costats
Així de fàcil i boníssim
Bon profit amb salut !
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
mmmmmmmmmmmmmmm...che buono!
ResponEliminaHOLA FEDERICA, GUAPA TU
ResponEliminaBUONO, BUONO, BUONO,I RÀPID JE,JE
PETONETS , CIAO SUSANNA
El tofu cuinat com tu l'has fet ha de ser molt saborós! El provaré!
ResponEliminaQuina recepta més ràpida Susanna, i quantes propietats bones que té.
ResponEliminaTindrem que fer-lo servir sovint.
Petons.
El tofu m'agrada però sempre em manca una mica de sabor. Segur que amb el sèsam guanya moltíssim!a reveure!
ResponEliminaSusanna me gusta mucho el tofu ya que es muy sano y como lo has preparado es muy sabroso.
ResponEliminaUn cariño saludo
So simple and interesting. Nice one.
ResponEliminasemplice,genuino e buono!ciao
ResponEliminaA casa mengem tofu molt sovint, fumat, amb herbes, amb algues... de totes menes i versions. A la planxa i amb una mica de soja queda boníssim!
ResponEliminaEl tofu i jo no sóm molt amics. Les poques vegades que n'he menjat mai m'ha acabat de fer el pes. També tinc clar que dir això és com dir 'la patata i jo no sóm molt amics': hi ha tantes maneres de preparar-lo i tantes variacions que simplement no he tingut sort de moment.
ResponElimina:)
El tofu tiene un sabor que no me agrada en demasia. Sin embargo te ha quedado muy vistoso el plato, vamos que si no me dices que es tofu seguro me lo zampo.
ResponEliminaMil besotes Susanna guapa!
Sevgili Susanna,
ResponEliminaSunum çok güzel.Tadıda görüntüsü gibidir.Ellerinize sağlık.Görüşmek dileğiylei
Sevgiyle kal.
No he probado nunca el tofu, no se si me gustaría,pero de lo que estoy segura es de la merluza rellena, esa si que tiene que estar buenísima.
ResponEliminaUn besito.
No he probat mai el tofu, sembla molt insípid, no sé,no m´atreveixo.
ResponEliminaCuasi bé segur què és ignorancia.
Petonets.
Nunca lo he probado, Susanna, pero por lo que dices debe ser una maravilla comerlo por todas las propiedades que tiene. Seguro que estará muy rico.
ResponEliminaSaludos
HOLA JUAN, GUAPA TU
ResponEliminaLA PRIMERA VEZ IGUAL NO TE GUSTA,....ESTO ES COMO LA CERVEZA LA PRIMERA VEZ HAY PERSONAS QUE NO LES GUSTA NADA, Y CUANDO LE ENCUENTRAS EL GUSTO...HUM.....QUE RICA
PETONETS SUSANNA
HOLA GLÒRIA, GUAPA TU
ResponEliminaCAP PROBLEMA LI POSSES UNA MICA DE SAL, I JA ESTÀ
,
ENS I EM DE ACOSTUMAR ESTÀ PLE DE BONS INGREDIENTS PER LA NOSTRE SALUT...
PETONETS SUSANNA
HOLA NIEVES, GUAPA TU
ResponEliminaLA MERLUZA QUEDA DIVINA,
Y EL TOFU CUANDO TE ACOSTUMBRAS A EL NO ESTÁ NADA MAL, ADEMÁS YA VES QUE TIENE UN MONTÓN DE PROPIEDADES BUENAS PARA LA SALUD..
PETONETS SUSANNA
HOLA bülbülünyeri , GUAPA TU
ResponEliminaMerhaba Sevgili, SOON selam THANKS FOR ZİYARET MY MUTFAK VE SİZİN, YORUMLAR
PETONETS SUSANNA
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaCONDIMENTADO ESTÁ MUY RICO, ESTO ES QUE LO HAS PROBADO POCO, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA OSCAR, GUAPO TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE ENCARE NO EL CONEIXEM PASSA PER AQUI,...PERÒ DEBANT DE TOTES LES SEVES PROPIETATS EN BENEFICI DE LA NOSTRE SALUT, ...SERÀ QUESTIÓ DE " PRACTICAR-LO" UNA MIQUETA ...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA GEMMA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE QUAN TE ACOSTUMES AL SEU SABOR,...NO ESTÀ PAS MALAMENT...
PETONETS SUSANNA
HOLA, La Cucina di Papavero GUAPA
ResponEliminaBENVINGUDA A LA MEVA CUINA, GRÀCIES PER LA TEVA VISITA
CIAO, PETONETS SUSANNA
HOLA Suhaina , GUAPA TU
ResponEliminaGRACIAS POR TU VISITA Y TU COMENTARIO
SOUVENIRS, SALUDOS, PETONETS SUSANNA
HOLA ANNIE, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE CONDIMENTADO Y CON EL SESÁMO QUEDA MUY RICO
PETONETS SUSANNA
HOLA MERCÈ, GUAPA TU
ResponEliminaAMB UNA MICA DE SAL I PEBRE....I EL SABOR TANT ESPECIAL DEL SÈSAM....RESULTAT = MOLT BO, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaPER AIXÒ HE BUSCAT AQUESTA INFORMACIÓ TANT COMPLETA, PERQUE NI HA MOLTA GENT QUE NO EL CONEIX..I JA TENIM QUE COMENÇAR A CUIDAR-NOS...MES....JE,JE
PETONETS SUSANNA
Escuchado que su sabor no es un poco extraño... pero con la cantidad de beneficios que tiene, vale la pena, disfrazarlo un poco y hacerlo rico... no se si me animare con este plato, pero tengo que decirte que el tuyo se ve muy rico!
ResponEliminaBesitos
HOLA CUINERA, GUAPA TU
ResponEliminaMÁS QUE EXTRAÑO ES UN POCO SOSO, PERO ASÍ QUEDA MUY RICO,AL CONDIMENTARLO AL NUESTRO GUSTO Y ENCIMA CON EL SESÁMO...( SOY ADICTA ASI A EL, JE,JE)..QUEDA RICO, PRUEBA...
ADEMÁS YA VES QUE A NOSOTRAS NOS FAVORECE UN MONTÓN CON NUESTRAS " HISTORIAS"...
PETONETS SUSANNA
HOLA VISCA A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDA MOLT BO, I A MÉS JA VEUS QUE ES MOLT SA
PETONETS SUSANNA
HOLA Donibaneko, GUAPA TU
ResponEliminaCARAI ESTIC A LA " CRESTA DE L´ONADA " JE,JE
BO, RÀPID, SA,...
MIL PETONETS DE SÈSAM , SUSANNA