Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 27 de maig de 2010

COSTELLES DE XAI DE GIRONA AMB PATATES PALLA

INGREDIENTS
COSTELLES DE XAI ...DE GIRONA
PATATES DE FREGIR
OLI D´OLIVA
OLI DE GIRA-SOL PER FREGIR
FLOR DE SAL


TALLAR LES PATATES A JULIANA I FREGIR AMB OLI DE GIRA-SOL

CUINAR LES COSTELLES DE XAI A LA PLANXA.

MUNTAR EL PLAT AMB LES PATATES, LES COSTELLES, SALAR I REGAR AMB UN FIL D´OLI D´OLIVA LA CARN.

BON PROFIT



AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

9 comentaris:

  1. Susanna, tu fas pais, sardines de Blanes, xai de Girona, tenim aliments molt bons quan ens arriben perque de vegades es ven tot fora.
    M' agrada molt el xai cuinat de la manera més simple a la planxa.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  2. Esta carne acompañada de las patatitas, es un plato que gusta a todos y de los que nos pondríamos las botas! mmm con un poquito de salsa barbacoa ya la repera!

    Besitos

    ResponSuprimeix
  3. Muito bom aspecto, devem ser deliciosas!
    Beijinhos

    ResponSuprimeix
  4. Un plato fácil de hacer y muy rico para comer. Estas costillas tienen que estar para chuparse los dedos.
    Que pases un buen fin de semana.
    Saludos

    ResponSuprimeix
  5. HOLA JUAN, GUAPO TU

    EN CASA LES ENCANTA EL CORDERO PERO TIENE QUE SER DE LA ZONA, TIERNECITO, COSTILLITAS...NO SABEN NADA MIS HOMBRES...MIMADOS QUE ESTÁN...

    PETONETS, BUEN FIN DE SEMANA PARA TI TAMBIN, SUSANNA

    ResponSuprimeix
  6. HOLA FATIMA, GUAPA TU

    ES UN PLATO SABROSO, QUE UNA CARNE DE PRIMERA CALIDAD....DE GIRONA

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  7. HOLA CUINERA, GUAPA TU

    EN CASA LES " PIRAN",,SOLO HAGO UNA VEZ A LA SEMANA,...COMERIAMOS CADA DIA SON UN VICIO, Y ESTO NO PUEDE SER, COMO BIEN DICES, CON SALSA BARBACOA, CON MAYONESA, CON SALSA DE TOMATE, SIN NADA,...SIEMPRE ESTAN RICAS, RICAS , A MI ME ENCANTAN CON SAL GORDA ( FLOR DE SAL , HUM....)

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  8. A casa meva aquesta combinació té un èxit assegurat, sobretot si les costelles de xai són gironines =)

    ResponSuprimeix
  9. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU


    JE,JE, A 2 MINUTS DE CASA TING EL LUXE DE TENIR UNA CARNISSERIA QUE TOTS ELS PRODUCTES CARNICS SON DE GIRONA, AMB SEGELLS I TOT, TENS QUE ANAR-HI SEMPRE MOLT D´HORA PERQUÈ SI NO ET POT DONAR L´HORA DE SOPAR ALLÀ,...SEMPRE ESTA MOLT PLE, PLE, PLE, DE GENT...AIXÒ VOL DIR QUELCOM...VERITAT ?

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...