TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 27 de maig del 2010

Sardines de Blanes ...arrrebossades


Ingredients
Sardines........de Blanes
All i julivert picats
Flor de sal
Patates de fregir
Oli d´liva
Oli de gira.sol per fregir
Farina de cigrons
Sal
Pebre

Preparació
Tallar les patates a juliana i freig amb oli de gira.sol

Arrebossar les sardines condimentades amb sal i pebre al gust amb farina de cigrons i fregir amb oli de gira.sol.
Muntar el plat amb les patates i les sardines, espolsar els patates amb flor de sal i les sardines amb all i julivert picats.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna 

31 comentaris:

  1. Adoro sardine e alici...una ricetta che fa proprio al caso mio...ottima davvero!

    ResponElimina
  2. Estàs traien partit de les farines, però es que queden molt bé amb aquests arrebossats.
    Avui he fet els peus de porc amb all-i-oli, boníssims.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Hola maca que tal com vá; aquestes sardinetes son molt bones amb la tempura que l'hi has possat, i amb unes patatetes mes que boness.
    patonetsss

    ResponElimina
  4. susanna, extraordináries les sardines que has preparat me agraden un muntó, altra cosa, moltes vegades entre al téu blog peró desistix per que en costa molt de temps, pot ser coses del méu pc.....salutaçións paco

    ResponElimina
  5. Susanna...Que delicia, una forma nueva de probar las sardinas, las papas fritas de la fotos están para ponerlas en un cuadrito...
    Excelente plato!!!

    Besitos

    ResponElimina
  6. Esas sardinas con las papitas estan divinas!!!
    Un beso grande

    ResponElimina
  7. Hola susanna, que delicia de sardinas y las costillas ummm me pierden las costillitas. tomo nota.
    muchisimos besitos

    ResponElimina
  8. Jo tinc unes sardines comprades ahir i llestes per buscar destí...no les acostumo a arrebossar perque si ho faig els hi trec l'espina central per a menjar-les tipus filet. Però mira, igual...;)

    ResponElimina
  9. LA COCINERA DE BETULO ha deixat un comentari nou al vostre missatge "COSTELLES DE XAI DE GIRONA AMB PATATES PALLA":

    Susanna, tu fas pais, sardines de Blanes, xai de Girona, tenim aliments molt bons quan ens arriben perque de vegades es ven tot fora.
    M' agrada molt el xai cuinat de la manera més simple a la planxa.
    Petons.

    ResponElimina
  10. HOLA ANNA, GUAPA TU

    LA VERITAT ES QUE EM UNS BONS PRODUCTES COM ELS QUE TENIM TANT APROP,..ES UNA GRAN TONTERIA FER SERVIR ELS QUE VENEN QUE FORA..( I NO I TING PAS RES EN CONTRA)...PERÒ PRIMER ELS DE CASA ..SEMPRE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA OSCAR, GUAPO TU

    TAMBÉ ESTÀ BE DE DEIXAR-HI L´ESPINA A LA SARDINA, DONSS ARRIVARÀ UN MOMENT QUE NO SABREM EL QUE ES UNA ESPINA NI UN OS DE TANT QUE PULIM ELS ALIMENTS,...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA CHUS, GUAPA TU

    JA VES QUE PARA COMER BIEN Y SANO NO ES NECESARIO COMPLICARTE LA VIDA SOLO SABER ESCOGER UN BUEN PRODUCTO...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA ANNIE, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE ASÍ REBOZADITAS ESTÁN DELICIOSAS, YO SIEMPRE COMPRO CUANDO SON PEQUEÑITAS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. Hola Susanna, muhas gracias por tu comentario.
    Confieso que las sardinas no son mi debilidad pero reconozco que con este rebozado, las patatitas y esta presentación no sé, es posible que me lance a probar. Por que como dicen en casa ...están de vicio!y lo que me pierdo...
    Gracias, saludos,

    ResponElimina
  15. Hola guapaaa!
    ese plato es super ricoooo!!!

    ResponElimina
  16. Gracias por esta receta, este fin de semana mi catador quiere que le prepare sardinas, las hare de dos maneras, como las preparo siempre y como tú! Así tiene dos variedades en un mismo plato, seguro que le gusta la idea;) besitos

    ResponElimina
  17. HOLA ANNA, GUAPA TU

    AQUESTES FARINES SON UNA PASSADA...

    AIXÍ QUE PEUS DE PORC AMB ALL I OLI ...QUE BONS...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. HOLA SR. PACO, QUE TAL ?

    ESTIC CONTENTA DE LA SEVA VISITA I DE QUE LI AGRADIN LES SARDINETES....DE BLANES...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  19. Hola susanna, eres la mejor! me encantan todas tus recetas, y que la pones en catalan.
    Besos!!!

    ResponElimina
  20. Sardines acabades de pesca i arrebossades, quina delícia, per sopar en vull un platetttttttt
    Molts petons

    ResponElimina
  21. Antes las costillas y ahora las sardinas, unos platos estupendos los que has preparado. Si los hubiera tenido cerca habrían caído los dos sin mucho sacrificio, primero las sardinas y luego las costillas. Fenomenal.
    Buen fin de semana, Susanna

    ResponElimina
  22. HOLA JUAN, GUAPO TU

    RECETAS SENCILLAS, RICAS, SANAS, RAPIDAS, ECONOMICAS,....HUMMMMM QUE RICO


    BUEN FIN DE SEMANA TAMBIEN PARA TI, HASTA PRONTO, MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. HOLA SION, GUAPA TU

    MIRA SI EREN FRESQUETES, QUE NI LA CUINA FEIA OLOR DE SARDINES...QUINA DELICIA

    PETONETS I BON CAP DE SETMANA, SUSANNA

    ResponElimina
  24. HOLA PAO, GUAPA TU

    BIENVENIDA A MI COCINA, ESTOY ENCANTADA QUE TE GUSTE,..JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  25. HOLA PAO, GUAPA TU

    QUEDAN RICAS Y MUY CRUJIENTES,..SI TIENES OPORTUNIDAD DE ENCONTRAR ESTA HARINA PRUEBA,

    SI NO , ..PUEDES TRITURAR GARBANZOS HASTA QUE QUEDEN EN HARINA Y TAMBIEN TE SIRVE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  26. HOLA LETICIA, GUAPA TU

    ESTOY SEGURA QUE SI LAS PRUEBAS REPITES, QUEDAN DE 10

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  27. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    LAS SARDINAS ASÍ QUEDAN DIVINAS, Y LAS PATATITAS HACEN CRIC CRIC, COMO LAS QUE VENDEN EN BOLSAS, SOLO CON UNA DIFERENCIA QUE ESTAS SON CASERAS Y RECIEN HECHAS ( LAS PREFIERO)

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  28. HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU

    LA VERITAT ES QUE ES UN PLAT SENZILL I COMPLET, JUNT AMB UNA BONA AMANIDETA...." HAY FILLUS" QUE DIEM PER AQUI, JE,JE ...QUE BO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  29. HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU


    JE,JE, QUE BE QUE TE HA QUDAT AIXÒ DE "fish and chips"

    MOLT BO I MOLT SA, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  30. Si les sardines són de Blanes han de quedar bones per força i si a més les prepares d'aquesta manera, tan arrebossadetes i cruixents, no es poden comparar amb res més!

    ResponElimina
  31. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    AMB AQUEST ARREBOSAT QUEDEN DE 10..PROVA I JA EM DIRÀS, SERÀS LA REINA DE LA TAULA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...