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dimecres, 23 de març del 2011
Arròs caldós amb tonyina roja i rap
Ingredients
500 grams d´arròs
Tonyina roja tallada a tacs petits
Rap tallat a tacs petits
Costella de porc tallada petita
Gambes
Musclos
Cloïsses
Sípia i/o calamar
1 pot de tomàquet
Pebrot vermell
Pebrot verd
Ceba
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Guindilles
Un raig de vi blanc
Aigua o brou de peix ( al gust)
All i julivert
Preparació
Obrir els musclos al vapor i reservar.
Posar les cloïsses amb aigua molt salada perquè treguin la sorra que puguin portar i reservar.
Sofregir amb oli d´oliva , la costella de porc fins que estigui daurada i retirar , desprès les gambes , els tacs de tonyina roja i els de rap , retirem , ara saltar una mica la sípia i/o calamar i reservar també
A la mateixa paella afegir una mica més d´oli si es necessari, i farem un bon sofregit amb la ceba + pebrots + tomàquet + all i julivert picat + guindilles, quan ja quasi estigui i posarem un raig de vi blanc a més de la sípia i/o calamar i la costella de porc, deixar reduir, condimentar amb sal i pebre al gust.
Afegir el arròs, remenar i deixar-lo que s´ens cuini uns minuts, tot seguit i posarem l´aigua o brou de peix, deixar bullir uns 20 minuts , tascar i rectificar de sal i pebre si es necessari
Quan faltin uns 10 minuts de cocció , i posarem les gambes + musclos + cloïsses + rap + tonyina roja
Tothom a taula, i bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
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Me encantan los arroces y este tiene una pinta de lujo..
ResponEliminabesos
Arribo aviat, espero que encara quedi una mica d'arròs per mi, perque a la amanida he arribat tard ja no queda ni una fulla.
ResponEliminaMolt bo, rebo.
Petons reina.
¡Qué buen almuerzo te has marcado hoy!, has debido comer de lujo con este plato. Estupendo. Un beso.
ResponEliminaSusanna; Un molt bon arrós, complert i de segur bo allà on hi hagi.
ResponEliminaQue vagi de gust Susanna¡¡ :-D :-D :-D
Hola Josep, guapo tu
ResponEliminal´arròs, es com les amanides, la pasta, els ous,..i pots jugar tant,..i que bo
mil petonets Susanna
Hola Lidia de la O, guapa tu
ResponEliminaes el menú del domingo, cada fiesta nos reunimos toda la familia,...y yo hago el arróz,..siempre distinto,...los tengo tan mimados..je,je
mil petonets Susanna
Hola Anna betulo, estimada, i guapa tu
ResponEliminacom li comentava a la Lidia de la O, cada diumenge ens reunim tota la familia ( i que per molts anys ,sigui així),..el menú sempre e s arròs...doncs com que tothom arriba tard i a diferents hores,...20 minuts i el plat a taula...
sempre el preparo jo, i sempre diferent, no saben mai com serà, je,je
mil petonets Susanna
Hola Bulma, guapa tu
ResponEliminala verdad que con el rape y el atún queda muy rico
mil petonets Susanna
Este arroz meloso te ha quedado genial. Me ha ecantado,, pero con todo lo que lleva como no va a estar rico.
ResponEliminaBesos guapa,
Hola Suny, guapa tu
ResponEliminaqueda delicioso con el atún rojo, pena que no siempre se encuentra de fresco..
mil petonets Susanna
Es veu deliciós!! amb aquest caldet!!! Boníssim....
ResponEliminaHola Catieu, guapa tu
ResponEliminacelebro que t´agradi, la veritat es que va quedar molt i molt bo
mil petonets Susanna
quin arrós més bo!!! petonets
ResponEliminaJo ya me gustaría tener un platito aqui!!! se ve de bueno!!
ResponEliminaUn Beso gordis gordis
Pili
Tu E Chef
tuechef.blogspot.com
Susanna :
ResponEliminaAquesta recepta ens agrada molt i la farem a casa.
Segur que surtirà boníssima !!
Una abraçada
Joan i Sara
Susanna, el arroset té molt bona pinta, encara que jó no el prepare caldós, es cuestións de gust personal, peró repeteix, molt bó xiqueta.......paco
ResponEliminaHola Susanna, este arros caldos de ser buenisimo, con el pescado que teneis en la Costa Brava quien sabe que perfume este platito ;) petons, Alex
ResponEliminaHola Susanna!!! muchísimas gracias por el comentario que me has dejado en el blog!
ResponEliminaCon tu permiso me quedo por aquí de seguidor para admirar todos los platos que salgan de tu cocina, como este arroz tan espectacular que has hecho hoy!!! de lujo!!!
Muchísimas gracias de nuevo y......... te sigo!!
;-)
Hola Tito, guapa tu
ResponEliminaBienvenido a mi cocina, y celebro que te gusten mis menús,...cocina sencilla la que gusta a los mios
mil petonets Susanna
Me encanta el arroz!!!! tomo nota, un abrazo! :)
ResponEliminaVaya arrocito que has preparado, para chuparse los dedos, qué rico madre mía
ResponEliminaAbrazos
Hola Javier, guapo tu
ResponEliminaje,je, celebro que te guste, a los mios les encanta el arróz el domingo,....
mil petonets Susanna
Hola Sr. Paco, guapo
ResponEliminaa casa els i agrada de tota mena,...a mi en preferencia que no estigui massa sec..
mil petonets Susanna
Pues con estos ingredientes tiene que quedar bien por necesidad... Un besote.
ResponEliminaHola Donibaneko, guapa tu
ResponEliminaa casa agrada molt l´arròs, quasi cada diumenge es el plat del dia, m´encanta de fer-los sempre diferents i que bons.hummmm
mil petonets Susanna
Hola Su, guapa tu
ResponEliminala verdad es que queda divino
mil petonets Susanna