TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 15 de març del 2011

Pizza de carn d´olla



 
Ingredients per la massa
200 grams d´aigua
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força


Ingredients per farcit
La carn ,  la pilota de l´escudella, i el cigrons,  tallat petit ( tot saltat amb oli per la paella )
Salsa de tomàquet
Formatge cremós ( tipus Mozzarella)

Preparació de la massa amb la Thermomix
Posar en el vas, aigua + oli+ sal, 1 minut, 37 c, velocitat 4.

Afegir el llevat  fresc 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.

Estirar sobre una placa de forn pintada amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.

Passat aquest temps, untar la base amb salsa de tomàquet i distribuir el farcit per sobre.

Pre-escalfar el forn a 200 c, i fornejar uns 15 minuts ( dependrà del forn.)

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

35 comentaris:

  1. Un altre manera d'aprofitar la carn d'olla. Tu si que saps.
    Petons.

    ResponElimina
  2. DELICIOSAMENTE BUENA!!!!!que pinta!!!!
    besossssss
    Toci

    ResponElimina
  3. Es el trozo de pizza más tentador del mundo, felicitaciones!!

    ResponElimina
  4. adoro la pizza pero todavía nunca la he preparado, es estupenda,
    Saludos,

    ResponElimina
  5. Què original Susanna!! Amb el que m'agrada la carn d'olla i posada en la pizza ha de ser una delícia!! molt bé! Petons

    ResponElimina
  6. Hola Anna Betulo, guapa tu

    es una solució per no fer sempre les clàssiques croquetes de torn,..je,je, a més queda molt bona, i a casa agrada molt...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  7. Una pizza molt original, amb carn d'olla!! A casa cada dues setmanes fem escudella o sigui que algun dia hauré de reservar una mica de carn i provar-la! :)

    Un petó

    ResponElimina
  8. Molt bona manera d’aprofitar la carn d’olla que sobre
    Petons

    ResponElimina
  9. Amb carn d'olla!!! Que original!!!! I a més ha de ser boníssima!! Te les empesques totes jejeje......

    ResponElimina
  10. Susanna!!! No se te resisten las masas!!! Qué rica se ve!!!! Me la llevo 'pa' mi casita que ya me está entrando hambre!! jajaja!!!

    Besitos

    ResponElimina
  11. Buff, quina pizza més bona! Em fas venir gana de pizza, i estic a dieta..molt malament! jajaj
    Un petó maca!

    ResponElimina
  12. Mira que original! me gusta la idea y seguro que esta riquísima..
    Petons

    ResponElimina
  13. Que cosa más rica!
    Muy buena pinta Susanna.

    Un besín

    ResponElimina
  14. Quina manera més original d'aprofitar la carn d'olla a casa realment mai sobra gaire carn jejeje es tan bona!!
    Una abraçada Sussana!

    ResponElimina
  15. Qué pizza más original y rica seguro.
    un beso

    ResponElimina
  16. mira tu que original jajajaj dons em sembla perfecte un bon aprofitament.petonsssss

    ResponElimina
  17. Hola Donibaneko, guapa tu

    doncs ja saps el que et toca fer,...el tens que mimar molt,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  18. Hola Tocinitodecielo, guapa tu

    la verdad es que queda muy rica, y cambias la forma de reciclar el cocido

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  19. Hola Agnès, guapa tu

    doncs queda molt bona, i no tens que fer sempre croquetes

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  20. Hola Susana, guapa tu

    es lo que tienen las pizzas, con una bune base, encima lo que encuentres je,je,...esta concretamente en casa gusta mucho, y es una manera distinta de reciclar los ingredients del cocido

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  21. Susanna, vaya pizza exquisita, una forma diferente de aprovechar la carne tan rica de los cocidos, además de las socorridas croquetas o la ropa vieja.
    Me ha gustado mucho.

    besitos,

    ResponElimina
  22. Hola la cuina de l ´Eri, guapa tu

    celebro que t´agradi, la veritat es que queda de 10

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  23. Hola Julia, guapa tu

    la verdad es que queda deliciosa, en casa gusta mucho
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  24. Hola tu mejor receta, guapo tu

    encantada de que te guste, la verdad es que queda muy rica

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  25. això sí que és una bona recepta d'aprofitament! petonets

    ResponElimina
  26. Hola Judith, guapa tu

    a casa no m´agrada tirar el menjar,...i disfruto transforman les viandes,...en tinc un MASTER, JO....JE,JE

    MIL PETONETS Susanna

    ResponElimina
  27. Hola a peu coix ,guapa tu

    je,je, doncs nena prova, queda molt i molt bona, a casa els i encanta,...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  28. Hola Espe, guapa tu

    tu prueba y verás que rica,...sin huesos fritita y despues al horno,...con el hambre que tengo, pues todavia estoy en el despacho sin cenar, me comeria hasta la pantalla, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  29. Hola Sunny, guapa tu

    je,je yo reconvirtiendo manjares soy unica, en casa alucinan, pues nunca saben el menú del dia,..aún tengo otro sistema que mañana lo colgaré,...verás que chulo...y hasta aqui puedo hablar....sorpresa

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  30. Hola Anniki, guapa tu

    doncs ja saps guarda una mica de carn d´olla i fes la prova

    que quedat molt parada em el tema del concurs,..sense paraules ,..en fí, ells se o perdren,...serà que no son seriosos com diuen...??

    jo el doncs 10 punts avui, demà i sempre, ets la millor

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  31. hai fatto la pizza made in Italy????? Complimenti ti è venuta benissimo....un bacino la stefy

    ResponElimina
  32. Hola Stefy, guapa tu

    es un mix Italia -Catalunya, molt bona, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...