Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 4 de març de 2011

LLOBARRO A L ´ANDALUSA


Ingredients
Filets de llobarro
Farina de cigrons
Oli d´oliva
Sal
Pebre negre
Alls amb la pell
Pebrot vermell
Pebrot verd
Ceba
Un raig de vi blanc

Preparació
Tallarem les verdures ,  saltarem a la paella amb oli d´oliva  , salpebrem al gust i quan ja quasi estiguin fetes i abocarem un raig de vi blanc i deixarem reduir.

En una paella amb abundant oli daurar els alls, retirar i reservar.

Salpebrar els filets de llobarro , passar-los per farina de cigrons , i fregir- los en el oli que hem daurat els alls.

Servir el llobarro acompanyat de les verdures i els alls.

Bon profit.

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...