Ingredients
Ous frescos
Carbassó
Ceba
Patates bullides i tallades petites o a rodanxes
Sal
Pebre ( Opcional )
Oli d´oliva
Una cullerada petita de llevat químic ( Tipus Royal) - el de fer pastissos -
Preparació
Tallarem el carbassó a rodanxes, el farem a la planxa i reservem.
Tallem la ceba a juliana i la posarem uns minuts al microones fins que estigui toba ( el temps dependrá del nostre aparell i de la quantitat de ceba )
Un cop acabada aquesta operació, pasarem per la paella amb oli calent durant uns minuts la patata i la ceba, perquè agafi una mica de color i sabor, reservem.
Batre els ous, condimentar amb sal, pebre i una culleradeta de llevat quimic, ara i barregem, les patates, el carbassó, la ceba i ja podem fer la truita.
* Amb el llevat ens quedará molt més esponjosa
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Doncs aquestes truites normalment són ben bones.. :) t'ha quedat molt bé. Un petò!
ResponEliminaUna buena manera de aligerar la tortilla, qué rica. Besos
ResponEliminaHola Susanna, que rica esta esta tortilla.
ResponEliminaDe lujo y encima versión ligera.
Un beso, guapa
Tiene que estar deliciosa. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaHola bonita las tortillas que llevan calabacín me entusiasman tanto por su sabor como por la jugosidad que aporta , asi que la que tu has hecho me parece una auténtica delicia.
ResponEliminaBesinos.
buenisima ,asía la hago yo alguna vez y queda de vicio
ResponEliminaÉs la meva preferida, encara que ara l apropera hauré de fer-la com teva, versió light. T'ha quedat d'escàndol!!!
ResponEliminaPetons guapa
Hola Susanna aquestes lleugeres son les que més m'agraden!
ResponEliminaHola Susanna, jo no diria lleugera , dic boniiiiiiiiiissima
ResponEliminaSusana, te ha quedado una tortilla riquísima!! Yo también suelo hacerla con calabacín, en mi casa el calabacín nos encanta a todos. Besitos.
ResponEliminaAmb un bon pa amb tomàquet es un sopar de luxe.
ResponEliminaSembla que tot va tornant a la normalitat, espero que duri.
Petons guapa!
Susanna, que tortilla tan ríca! con mi pisto casaria fenomenal jijii
ResponEliminaCuanto me alegra la nota que me has puesto, que maja eres...
Besitosss y GRACIAS por tu coment.!
jo soc de les teves, les patates bullides i cap a la truita!! que són mes sanes i igualment de gustoses!! una truita que m'encanta la que ens ensenyes!! petons
ResponEliminaEstà clar.... al tàper!!! :DDD
ResponEliminaSon aspect est tout simplement très appétissant, bravo!
ResponEliminabisous
Quina truita més bona, susanna! I sana, amb les patates bullides! M'encanten les truites farcides... i aquesta, amb el toc de carbassó, una delícia! Petons
ResponEliminaMe encantan las tortillas en todas sus variedades, y ésta está riquísima.
ResponEliminaUn beso.
Amb aquests ingredients queda una truita fantàstica i boníssima
ResponEliminaPetons
Què bona aquesta truita!!
ResponEliminaPetons
Mónica-Recetas de Mon
Hola, Susanna. Me encanta la tortilla de calabacín. La tengo en mi blog . Me llevo, como idea la levadura royal... que no le pongo... tampoco le pongo cebolla... y es una idea que te doy: sustituye la cebolla por una cabecita de ajos... y ya me cuentas.
ResponEliminaEspero que lo hayáis pasado bien en la Diada.
Apoyo vuestras reivindicaciones de independencia y reconocimiento como ese país maravilloso que sois.
Besazos.
Una manera lleugera de fer una truita així les verdures no absorbeixen tant d'oli, molt bona pensada.
ResponEliminaHola Susanna, muchas gracias por tu visita a mi cocina. Yo me instalo en la tuya, y así aparte de aprender recetas, me voy haciendo con la lengua que el saber no ocupa lugar. Aunque al principio tirare alguna que otra vez del traductor. Muchas gracias. Besinos
ResponEliminaUna truita molt bona, jo normalment la faig sense la patata, però així segur que queda més gustosa, no tardaré en provar-ho.
ResponEliminaUna abraçada
Buena versión de la tortilla de patatas.
ResponEliminaBesines
Susanna que tortilla tan rica, ahora mismo me comía un trocito. Me encanta!!!
ResponEliminaUn besito preciosa,
pues muy rica si señor, con bien de cebollita como me gusta a mi!
ResponEliminaQue se puede decir de una tortilla como esta...la fot habla por si sola...deliciosa!!!!
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel
Una tortilla deliciosa, comparto contigo el gusto a mi me encanta!!!. De nuevo aprovecho para darte las gracias por tu lindísimo comentario en mi blog, con tu permiso me quedo, paso a dar like al face y cotilleo en tu tienda! ;) besotes!!
ResponEliminaRealment la patata bullida enlloc de fregida és una bona cosa! A més, embruta menys la cuina! ;)
ResponEliminaPetons!!