Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 18 de setembre de 2012

Truita de patates, ceba i carbassó lleugera



Ingredients
Ous frescos
Carbassó
Ceba
Patates bullides i tallades petites o a rodanxes
Sal
Pebre ( Opcional )
Oli d´oliva
Una cullerada petita de llevat químic ( Tipus Royal) - el de fer pastissos -

Preparació
Tallarem el carbassó a rodanxes, el farem a la planxa i reservem.

Tallem la ceba a juliana i la posarem uns minuts al microones fins que estigui toba ( el temps dependrá del nostre aparell i de la quantitat de ceba )

Un cop acabada aquesta operació, pasarem per la paella amb oli calent durant uns minuts la patata i la ceba, perquè agafi una mica de color i sabor, reservem.

Batre els ous, condimentar amb sal, pebre i una culleradeta de llevat quimic, ara i barregem, les patates, el carbassó, la ceba i ja podem fer la truita.

* Amb el llevat ens quedará molt més esponjosa

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...