Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 13 de setembre de 2012

Cobertura de xocolate negre per pastissos



http://www.enrocalacuina.blogspot.com.es/2012/09/pastis-genoves-de-cacau-amb-cobertura.html
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=157
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=161 
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=159 


Ingredients
Mantega a temperatura ambient ( pomada )
Xocolate negre de cobertura de qualitat
Adorns varis per engalanar el pastís acabat


Preparació
Per fer la cobertura, posarem al bany maria en un cassó la xocolate trencada a trossets amb una cullerada de mantega que tindren a temperatura ambient , remenar fins que ens quedi desfeta del tot, cobrir el pastís i engalanar al gust.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...