http://www.enrocalacuina.blogspot.com.es/2012/09/pastis-genoves-de-cacau-amb-cobertura.html
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=157
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=161
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=159
Ingredients
Mantega a temperatura ambient ( pomada )
Xocolate negre de cobertura de qualitat
Adorns varis per engalanar el pastís acabat
Preparació
Per fer la cobertura, posarem al bany maria en un
cassó la xocolate trencada a trossets amb una cullerada de mantega
que tindren a temperatura ambient , remenar fins que ens quedi
desfeta del tot, cobrir el pastís i engalanar al gust.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna