El julivert és un dels ingredients gairebé indispensables a la nostra cuina Mediterrania, ja sigui fresc, sec o congelat, si és fet a casa millor ..
Aquesta és la meva proposta d'avui i funciona
Necessitarem un bon ram de julivert, millor si és recent tallat, el rentarem sota l'aixeta i el deixarem assecar sobre un drap de cuina, una vegada sec tallarem totes les fulles i les posarem en un recipient apte per congelador, ho deixem congelar, i quan el necessitem només tindrem d'obrir el pot i prendre el necessari, si es fa així les fulles queden soltes i no s'enganxen entre elles.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Jo també ho faig i va fantàstic!
ResponEliminamolt bona idea.
ResponEliminaAhor ya se porque se me queda todo pegado cuando lo congelo.
ResponEliminaBesos!!!
Yo también lo congelo cuando lo tenía, este año la mata se ha secado.
ResponEliminaBesinos
Hola guapa, molt bona idea lo de congelar el julivert !!! moltíssimes gràcies per la idea. Petonets
ResponEliminaTienes toda la razón en nuestra. Dieta mediterránea no puede faltar el perejil, es el complemento Perfecto para cualquier plato, besos
ResponEliminaSOFIA
Milideasmilproyectos
Veig que tu també tornes a la normalitat i aixó m'agrada. Prenc nota de congelar el julivert.
ResponEliminaPetons.
Imprescindible, Susanna! Tu ho has dit. El julivert és ideal per a molts plats, i porta molta vitamina C! Jo en tinc un al jardí, que es va fent gros, gros, gros...! De vegades també el congelo. Queda perfecte, oi? Petonet i bon cap de setmana
ResponEliminaJo també el congelo.... és una llàstima veure pansir aquells poms tan formosos que ens donen amb el peix o la verdura!
ResponEliminaJordi