Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 20 de setembre de 2012

Julivert...que no falti a la nostre cuina



El julivert és un dels ingredients gairebé indispensables a la nostra cuina Mediterrania, ja sigui fresc, sec o congelat, si és fet a casa millor ..




Aquesta és la meva proposta d'avui i funciona 


Necessitarem un bon ram de julivert, millor si és recent tallat, el rentarem sota l'aixeta i el deixarem assecar sobre un drap de cuina, una vegada sec tallarem totes les fulles i les posarem en un recipient apte per congelador, ho deixem congelar, i quan el necessitem només tindrem d'obrir el pot i prendre el necessari, si es fa així les fulles queden soltes i no s'enganxen entre elles.

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...